הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מוצרים שתומכים בהתאוששות

lbob11

משתמש מתחיל
280
53
נק' מוניטין:
158
280
53
שלום
מעבר לשינה,תזונה ושייק חלבון האם יש עוד כל מיני תוספים שיכלים לסייע בהתאוששות השריר?
אני מוצא את עצמי מגיע ליום אימון ועדיין תפוס לי מאימון קודם גם אחרי מנוחה של יומיים-שלושה ו -8 שעות שינה וכמובן תזונה נכונה.

אני יכול לומר רק לגבי ספורט סבולת מתוך ניסיון אישי שזה ככה, ברגע שאתה מציב לגוף רף שהוא DO OR DIE הוא יעשה DO בהנחה שהמחסום הפסיכולוגי שאנחנו נוטים להציב לעצמו לא יהיה שם.

נגיד 2 אנשים שמתאמנים בחדר כושר באים לעשות אימון ולשניהם יש DOMS ושרירים עייפים :
אחד מגיע בגישה נעולה שלא משנה מה הוא עושה את התוכנית לאותו יום על הצד הטוב ביותר שהגוף שלו מסוגל - הוא ניצח את הגוף הציב לו רף שהגוף חייב להסתגל אחרי 100 פעמים כאלה הדרישה מהגוף תיהיה זהה למה שהגוף שלו מסוגל.
השני מגיע בגישה של אני עייף אז נוריד במשקלים בחזרות ולהקל על עצמו - הגוף שלו ניצח ולא יהיה חייב להסתגל - דבר שהוא שונא לעשות כי הוא יוצא מאיזור הנוחות שלו.

אימון אחר אימון אחר אימון וכך הלאה המתאמן הראש מכריח את הגוף שלו להתסגל למשהו שהוא לא טבעי בשבילו ובסופו של דבר הוא כן ניהיה טבעי לפחות באופן חלקי וכאן הגוף עושה שינויים שיאפשרו לו להסתגל לדרישות שהמתאמן הראשון מציב לו.
המתאמן השני כן יתקדם אך תמיד בגדר המגבלות שהגוף שלו מציב לו וסביר להניח שאחרי כמה זמן הוא יגיד שזה 'הגנים' ובגלל זה הוא לא ניהיה מה שהוא רצה להיות.

זו התיאוריה שלי וככה אני רואה את הדברים.

זו קצת תיאוריה של "מי הזיז את הגבינה שלי" (כל כך הרבה פעמים שגרם לעצמו לאימון יתר...) 🤡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית