הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אירובי התאוששות בין/אחרי אימונים

משתמש חדש

משתמש פעיל
345
6
נק' מוניטין:
237
345
6
שלום,

ראיתי שיש הרבה שממליצים לשלב אירובי קל אחרי אימון כבד כדי לעזור להתאוששות של הרגליים/זוקפים.
אני דיי מותש ורעב אחרי אימון ואין לי כח להמשיך לאירובי, רציתי להתייעץ האם אני יכול לעשות אירובי קל ביום המנוחה?
האם זה יפגע בהתאוששות ?

אני עושה קצת FOAM ROLLER ביום התאוששות, חשבתי אולי לשלב משהו קטן בבית.. אפילו סקוואטים בבית משקל גוף יכול לעזור?

האם זה יפגע בהתאוששות ?
אhרובי קל לא יפגע בכלום, אבל הרעיון של אירובי מיד לאחר האימון הוא שזרימת הדם המואצת עוזרת בפינוי מטבוליטים מהשריר במילוי שלו בחומרים מזינים (אני חושב שזה לא ממש משנה והגוף מסתדר מצוין גם בלי זה, אבל מה אני יודע?) כך שמבחינה זאת אירובי ביום המחרת חסר כל ערך, כי אחרי שעברו 24 שעות כל העניינים האלה הסתדרו מזמן (חומצת חלב, למשל, נעלמת מהשריר תוך כמה דקות).

שלום,

ראיתי שיש הרבה שממליצים לשלב אירובי קל אחרי אימון כבד כדי לעזור להתאוששות של הרגליים/זוקפים.
אני דיי מותש ורעב אחרי אימון ואין לי כח להמשיך לאירובי, רציתי להתייעץ האם אני יכול לעשות אירובי קל ביום המנוחה?
האם זה יפגע בהתאוששות ?

אני עושה קצת FOAM ROLLER ביום התאוששות, חשבתי אולי לשלב משהו קטן בבית.. אפילו סקוואטים בבית משקל גוף יכול לעזור?
כן אתה יכול לעשות אירובי קל ביום התאוששות, אבל אתה גם יכול להביא איתך איזה פרי ולאכול ישר אחרי האימון כוח ולפני האירובי כדי שלא תרגיש מאוד רעב

• פותח/ת השרשור
אhרובי קל לא יפגע בכלום, אבל הרעיון של אירובי מיד לאחר האימון הוא שזרימת הדם המואצת עוזרת בפינוי מטבוליטים מהשריר במילוי שלו בחומרים מזינים (אני חושב שזה לא ממש משנה והגוף מסתדר מצוין גם בלי זה, אבל מה אני יודע?) כך שמבחינה זאת אירובי ביום המחרת חסר כל ערך, כי אחרי שעברו 24 שעות כל העניינים האלה הסתדרו מזמן (חומצת חלב, למשל, נעלמת מהשריר תוך כמה דקות).

קצת לא הבנתי אותך בשורה הראשונה - רשמת שזה עוזר "בפינוי מטבוליטים מהשריר במילוי שלו בחומרים מזינים"
מה הכוונה מילוי בחומרים מזינים? מזרים דם לאיזור?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית