עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תלוי במגוון רחב של משתנים, בין היתר רגישות לאינסולין. בגדול זה לא מצב ״אידאלי״ לגוף, אבל אני לא רואה איך אפשר להוריד שומן ב-% שומן נמוך מבלי לשחק עם הפחמימות בתפריט. החלבון והשומן בד״כ דיי קבועים והמשחק הוא עם הפחמימות. במידה ורוצים להמשיך לרדת, צריכים להוריד בסופו של דבר את הפחמימות מהתפריט אלא אם רוצים לבלות שעות על מכשירי האירובי ובדרך גם לאבד שריר (מה שקורה גם במצב של קטוזיס, אבל מי שעושה שעות אירובי בשבוע מצבו אולי אפילו גרוע יותר).
בכל מקרה יש 2 אופציות או אולי 3:
1. לאכול פחות פחמימות, לעשות פחות אירובי ולאבד שומן
2. לאכול יותר פחמימות, לעשות יותר אירובי ולאבד שומן
3. לפעמים שני אלו לא עובדים וצריך לאכול פחות פחמימות ולעשות גם הרבה אירובי. פה גם מתחילים לאבד הרבה מסת שריר וכאן גם בד״כ אנשים מתחילים (או לוקחים כבר) חומרים שישמרו להם על מסת השריר.
תלוי ב-% השומן והנתונים הפיזיולוגים של כל אחד מהם.מי שעושה אירובי יאבד יותר שריר עם אותו גרעון ?
אם אני מבין נכון,בסופו של דבר גם במקרה שרוצים לרדת ל% שומן נמוך זה ענין של קלוריות,לא?תלוי במגוון רחב של משתנים, בין היתר רגישות לאינסולין. בגדול זה לא מצב ״אידאלי״ לגוף, אבל אני לא רואה איך אפשר להוריד שומן ב-% שומן נמוך מבלי לשחק עם הפחמימות בתפריט. החלבון והשומן בד״כ דיי קבועים והמשחק הוא עם הפחמימות. במידה ורוצים להמשיך לרדת, צריכים להוריד בסופו של דבר את הפחמימות מהתפריט אלא אם רוצים לבלות שעות על מכשירי האירובי ובדרך גם לאבד שריר (מה שקורה גם במצב של קטוזיס, אבל מי שעושה שעות אירובי בשבוע מצבו אולי אפילו גרוע יותר).
3. לפעמים שני אלו לא עובדים וצריך לאכול פחות פחמימות ולעשות גם הרבה אירובי. פה גם מתחילים לאבד הרבה מסת שריר וכאן גם בד״כ אנשים מתחילים (או לוקחים כבר) חומרים שישמרו להם על מסת השריר.
כן, אבל הפחמימות יכולות להשפיע ב% שומן נמוך בהתאם לדברים שציינתי.אם אני מבין נכון,בסופו של דבר גם במקרה שרוצים לרדת ל% שומן נמוך זה ענין של קלוריות,לא?
אתה יכול לפרט קצת על הגורמים המשפיעים?תלוי ב-% השומן והנתונים הפיזיולוגים של כל אחד מהם.
אני מבין.יחד עם זאת,חייב לציין שלאחר תקופה ארוכה בדל פחמימה כולל העמסות היעדר הפחמימות בתפריט משפיע על היכולת באימונים.כן, אבל הפחמימות יכולות להשפיע ב% שומן נמוך בהתאם לדברים שציינתי.
מה אם אופציה של להמיר כמות נכבדת של פחמימות (נאמר 50%) בשומן (טחינה,אגוזים..)? זה לא אמור להועיל באיבוד שומן (כמובן בהנחה שאנחנו עדיין באותו גירעון קלורי)?תלוי במגוון רחב של משתנים, בין היתר רגישות לאינסולין. בגדול זה לא מצב ״אידאלי״ לגוף, אבל אני לא רואה איך אפשר להוריד שומן ב-% שומן נמוך מבלי לשחק עם הפחמימות בתפריט. החלבון והשומן בד״כ דיי קבועים והמשחק הוא עם הפחמימות. במידה ורוצים להמשיך לרדת, צריכים להוריד בסופו של דבר את הפחמימות מהתפריט אלא אם רוצים לבלות שעות על מכשירי האירובי ובדרך גם לאבד שריר (מה שקורה גם במצב של קטוזיס, אבל מי שעושה שעות אירובי בשבוע מצבו אולי אפילו גרוע יותר).