הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS, צריך תחליף לבנצ'

gal313

משתמש מתחיל
230
19
נק' מוניטין:
-24
230
19
אהלן חבר'ה, אני כבר תקופה מתאמן עם פציעה [כביכול] באזור המרפק, יש תמונה מצורפת. אני לא מרגיש כאבים בעת המילטרי אך הבנצ' פשוט מוגבל בעקבות הכאב. ניסיתי למשך כמה שבועות להתאמן עם בנצ' קל של 60 קילו, הכאב באמת הלך ופחת עד האימון האחרון, היום, כשהכאב חזר בדיוק לנקודת ההתחלה וה-60 קילו הרגיש כמו טון.

חשבתי וקראתי, וחשבתי עוד קצת על פתרון, ולזה הגעתי, אשמח לקבל הצעות לייעול:
אימון 1 בשבוע - מילטרי
אימון 2 בשבוע - מקבילים
אימון 3 בשבוע - מילטרי

את המקבילים אני מבצע במתכונת של התוכנית, 3X5 עם הוספת משקל.

עכשיו, יש עוד בעיה - אני עם כתף פרוקה. זה לא טרי וברוך השם נראה שמחלים והולך בכוון טוב, אבל מקבילים זה לא בדיוק התרגיל האידאלי למצב. גם אם משקל גוף או תוספת משקל קטנה ירגישו בסדר, זה עדיין לא יעיד על מה יקרה כשאני אלחם על כל חזרה לסגור 5, רק המחשבה מכאיבה לי לכתף.
אז זה האילתור השני שלי, אני פחות אוהב:
אימון 1 בשבוע - מילטרי כבד 3X5
אימון 2 בשבוע - מילטרי קל 2X5
אימון 3 בשבוע - מילטרי כבד 3X5

הכל כאן מילטרי, לקחתי את המתכונת של הסקוואט והצבתי את המילטרי, אין לי מושג כמה זה אפקטיבי זו לגמרי אינטואיציה.

חבר'ה אני באמת אשמח לקבל תגובה מכל אחד, מה דעתו. אני לא מחפש כאן תשובה של מדען טילים, מספיק שאתה מתאמן כוח ואשמח לשמוע מה דעתך. תודה..

קבצים מצורפים

• untitled.png
    untitled.png
    KB 20.9 · צפיות: 152
אהלן חבר'ה, אני כבר תקופה מתאמן עם פציעה [כביכול] באזור המרפק, יש תמונה מצורפת. אני לא מרגיש כאבים בעת המילטרי אך הבנצ' פשוט מוגבל בעקבות הכאב. ניסיתי למשך כמה שבועות להתאמן עם בנצ' קל של 60 קילו, הכאב באמת הלך ופחת עד האימון האחרון, היום, כשהכאב חזר בדיוק לנקודת ההתחלה וה-60 קילו הרגיש כמו טון.

חשבתי וקראתי, וחשבתי עוד קצת על פתרון, ולזה הגעתי, אשמח לקבל הצעות לייעול:
אימון 1 בשבוע - מילטרי
אימון 2 בשבוע - מקבילים
אימון 3 בשבוע - מילטרי

את המקבילים אני מבצע במתכונת של התוכנית, 3X5 עם הוספת משקל.

עכשיו, יש עוד בעיה - אני עם כתף פרוקה. זה לא טרי וברוך השם נראה שמחלים והולך בכוון טוב, אבל מקבילים זה לא בדיוק התרגיל האידאלי למצב. גם אם משקל גוף או תוספת משקל קטנה ירגישו בסדר, זה עדיין לא יעיד על מה יקרה כשאני אלחם על כל חזרה לסגור 5, רק המחשבה מכאיבה לי לכתף.
אז זה האילתור השני שלי, אני פחות אוהב:
אימון 1 בשבוע - מילטרי כבד 3X5
אימון 2 בשבוע - מילטרי קל 2X5
אימון 3 בשבוע - מילטרי כבד 3X5

הכל כאן מילטרי, לקחתי את המתכונת של הסקוואט והצבתי את המילטרי, אין לי מושג כמה זה אפקטיבי זו לגמרי אינטואיציה.

חבר'ה אני באמת אשמח לקבל תגובה מכל אחד, מה דעתו. אני לא מחפש כאן תשובה של מדען טילים, מספיק שאתה מתאמן כוח ואשמח לשמוע מה דעתך. תודה..
יש בליטה באזור המסומן? (נראה לי שאצלי פציעה דומה, אך כנראה מעט שונה מאחר ולא מפריע לי בבנץ)

• פותח/ת השרשור
אין לי בליטה, זו סוג של דלקת אני מניח.. במה הפציעה מתבטאת אצלך? ומה דעתך על האילתורים?

אין לי בליטה, זו סוג של דלקת אני מניח.. במה הפציעה מתבטאת אצלך? ומה דעתך על האילתורים?
אצלי זה בתרגילי ידיים. ברבל קרלז, סקאל קראשר.
אני עשיתי הפסקה לפני תקופה מסויימת עם בנץ לכחודש וחצי. החלפתי במקבילים עם משקל (והרבה...) אחרי חזרה, להפתעתי עליתי במשקלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית