עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה, מה הסיכוי שבסוף החיטוב (מאמין 5 חודשים-חצי שנה) אסיים שחיף מת ובלי מסת שריר אפילו קטנה? אני מתאמן מתחיל ד"א (רק עכשיו חוזר להתאמן ולשמור תזונה אחרי חצי שנה שהזנחתי את עצמי עקב פציעה)אל תקח ללב, המצב שלך לא כל כך גרוע, תאכל נכון תתאמן ותרזה.
אחוזי שומן לא אמורים לעניין אותך עכשיו אבל לדעתי אתה קצת פחות מ 30.
משך החיטוב ומשקל היעד תלויים בך.
אני לא מומחה אבל לא נראה שכרגע יש לך יותר מידי מסת שריר שתשמר אותה בחיטוב.תודה רבה, מה הסיכוי שבסוף החיטוב (מאמין 5 חודשים-חצי שנה) אסיים שחיף מת ובלי מסת שריר אפילו קטנה? אני מתאמן מתחיל ד"א (רק עכשיו חוזר להתאמן ולשמור תזונה אחרי חצי שנה שהזנחתי את עצמי עקב פציעה)
הייתי מעריך בסביבות ה20% מפוצץ בנוזלים אתה בטוח שזה המשקל שלך ? אולי אתה יותר גבוהצפה בקובץ המצורף 13390
אני יודע שאני נראה מגעיל, תאמינו לי שאני מתבאס על עצמי כל יום שנתתי לעצמי להדרדר למצב כזה.
עברתי את ה30%?
כמה זמן לדעתכם אצטרך חיטוב עד שאוכל להגיע למצב טוב להתחיל מסה?
שוקל 94, גובה 178-180
תודה
צודק לגמרי, אבל עדיין אני ארגיש רע להיות קטן.. בכל מקרה מאוד מקווה שאצליח לצבור מסה כי ראיתי כאלה שדווקא הצליחו,אני לא מומחה אבל לא נראה שכרגע יש לך יותר מידי מסת שריר שתשמר אותה בחיטוב.
אבל:
1. הכל אפשרי.
2. אם תסיים שחיף תהיה בנקודת פתיחה טובה למסה.
3. אתה מעדיף להשאר כמו שאתה עכשיו ?
בהצלחה!
הייתי מעריך בסביבות ה20% מפוצץ בנוזלים אתה בטוח שזה המשקל שלך ? אולי אתה יותר גבוה
לא נראה שיש עליך מסה מרשימה או משהו כזה ככה שלא תאבד כל כך הרבה שריר בחיטוב בכל מקרה
3-4 חודשים אפילו פחות ותחזור למסה
תודה על התמיכה גבר!הכל בסדר אחינו יש מצבים יותר קשים.. תתחיל להתאמן אתה תראה נהדר!
ד"א אתה לא נראה כזה גרוע. אני הייתי בברוך הרבה יותר רציני..😛