הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה

Or_chen

משתמש פעיל
379
78
נק' מוניטין:
305
379
78
Private gym
אני מתכנן על החגורה הזאת-
http://www.ebay.com/itm/RDX-Weight-...tness_Accessories_ET&var=&hash=item5896682a5c

יש L שזה 32-36, ויש XL שזה 36-42 . לפי מה שמדדתי בקו של הפופיק אני 34-35 אינץ ברגיל(לא מכווץ או משהו, והמבנה שלי הוא שהמתניים בצורה לא משהו, אז עכשיו רק בתחילת מסה אני ברוחב הזה). קיצור אני מתכנן להמשיך לעלות במשקל לטווח קצת יותר הארוך ממה שבדרך כלל קורה, ואני יודע שהמתניים שלי זה איזור שגודל מאוד בכללי ככל שאני עולה במשקל. אז כרגע ממילא אין לי שימוש בחגורה ואני בעיקרון קונה עכשיו כי אני יכול וזה לא תמיד ככה. אז וואלה אני לא יודע מה עדיף לעשות, ללכת על הL ולהסתכן שהיא לא תתאים ככל שאני יעלה במשקל או ללכת על XL ומקסימום לעשות חורים..
הצעות למישהו שיש את החגורה או התעסק בזה? חוץ מזה אם יש הצעות אחרות לחגורה אני פתוח(במחיר הזה +- כבר אמרתי אני קונה כל עוד אני יכול)..
תודה

אני גם הזמנתי את החגורה הזו(היא עדיין בדרך...)
אני 35 (בערך) והלכתי כבר על הXL

• פותח/ת השרשור
אני גם הזמנתי את החגורה הזו(היא עדיין בדרך...)
אני 35 (בערך) והלכתי כבר על הXL
זהו זה גם מה שאני מתכנן כי זה פשוט נראה לי יותר הגיוני, ולי יותר בגלל המבנה גוף שלי שב"קו" של הבטן ומתניים אני עולה בקלות.

זהו זה גם מה שאני מתכנן כי זה פשוט נראה לי יותר הגיוני, ולי יותר בגלל המבנה גוף שלי שב"קו" של הבטן ומתניים אני עולה בקלות.

אני הלכתי על XL רק בגלל שאני יודע שאני עוד ימשיך לגדול
אז אין טעם לקנות L שיספיק לי בקושי לחצי שנה ואז יהיה צריך להחליף לחגורה אחרת

ב-XL שגדולה עליך תמיד אפשר להוסיף חור או שניים, ב-L שקטנה עליך אין מה לעשות...

תיקח L או אפילו מדיום, אל שכח שאתה צריך להדק את החגורה עלייך.
או שתיקח מידה גדולה ותחורר כפול חורים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית