הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מתח

eranshani2

משתמש מתחיל
132
4
נק' מוניטין:
68
132
4
לגבי עד כמה צריך לעלות במתח בעלייה.
אני מרגיש שהחלק האחרון בעלייה עובד בעיקר על היד קידמית ולא על הגב (החלק שנשאר לך עוד קצת בשביל שהסנטר יהיה מעל המוט).
השאלה שלי אם עדיף אז "לא לעשות אותו" וככה אני אוכל לעשות יותר משקל עלי ולעבוד במתח בעיקר על הגב-יוצא מצב שקל לי לעשות את רוב התנועה אבל קשה לסגור את הסיום.
כל המטרה של המתח אצלי זה לעבוד על הגב ולא מעבר.

אז מה כדאי?

תודה לעוזרים ! =]

לא צריך להיות קטנוניים וגם עם הסנטר מגיע למוט זה בסדר ואתה יכול להחשיב את זה כחזרה.
אבל כנראה שההבדל פה הוא סה"כ חזרה אחת, אז כן תכוון לטווח תנועה מלא, שדרך אגב הגב עובד לאורך כל התנועה ולא בחלק ממנה.

• פותח/ת השרשור
לא צריך להיות קטנוניים וגם עם הסנטר מגיע למוט זה בסדר ואתה יכול להחשיב את זה כחזרה.
אבל כנראה שההבדל פה הוא סה"כ חזרה אחת, אז כן תכוון לטווח תנועה מלא, שדרך אגב הגב עובד לאורך כל התנועה ולא בחלק ממנה.

השאלה שלי אם זה נכון שבחלק האחרון מה שעובד בעיקר זה הידיים ? . וזה לא הבדל של חזרה אלא של הרבה יותר מבחינת המשקל. יענו אני יכול עוד 10 קילו + כשאני לא עולה עם הסנטר מעל המוט (יש שני סוגי מתחים אחד עם מוט ואחד עם שני מקומות אחיזה לידיים ובניהם רווח ככה שאי אפשר לדעת בדיוק מתי עברת מספיק. אז בשני איפה שאין את המוט אני עושה את הרבה יותר) . הקטע שזה יכול להיות או שבאמת בגלל שהחלק האחרון עובד על הידיים ופשוט הרבה זמן עשיתי על המתח השני אז לא עבדתי על זה . או שאני פשוט בכלל לא עליתי מספיק במשך כל התקופה הזאת וסתם חשבתי שאני עושה טוב .

אולי הכי טוב שאני אצלם סרטון על שני המתחים ותגידו מה בסדר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית