אני ממש רוצה להשיג חיטוב וקוביות, אבל אחוז השומן שלי די גבוה וישלי בעיות בללכת לחדר כושר (כסף)
אני 1.72 ושוקלת 72.
ואוכלת תזונה נכונה (כבר ירדתי כמעט 7 קילו)
אז.. איך? (וישלי קושי קצת בלהתמיד)
אם את לא תעבדי ותתאמני עם משקולות כדי ליצור התנגדות ואתגר תמידים זה לא יעזור ואת לא תראי תוצאות(גומיות ו-trx למיניהם לא יעזרו בטווח הארוך).
הדבר היחיד בנושא הזה שאני יכול לייעץ לך הוא לעשות מאמץ ולהרשם לחדר כושר בגלל ששם יש את כל הציוד שאת צריכה וההתקדמות שתעשי תהיה הרבה יותר מהירה.
בנוגע להתמדה - אם את תתייחסי לזה כאל מטלה בסופו של דבר ברור שיהיה לך קשה להתמיד. אבל אם תשני גישה ותבואי בכיף את תיהני מכל רגע וזה יכפיל את עצמו בהרגשה שלך ברגע שתתחילי לראות תוצאות.
הנה מה שאני חושבת בעניין:
ראשית, כל הכבוד על הירידה במשקל.
שנית, חשוב להבין שכדי להוריד את כמות השומן בגוף יש לצור גרעון קלורי.
כלומר, את צריכה לאכול פחות ממה שאת שורפת...יש כל מיני מחשבונים באינטרנט שעוזרים לחשב בערך כמה את שורפת ביום.
הייתי ממליצה לך לנסות שבוע שבועיים על 1800 קלוריות ולראות אם את יורדת במשקל. (חשוב להיות מדוייקת עם חישוב הקלוריות)
לגבי אימונים, הייתי ממליצה כמובן אימוני התנגדות בחד"כ, אם לא אפשרי נסי לחפש באינטרנט אופציות לאימוני כח ללא חד"כ- בחוץ או משהו ובנוסף שלבי תרגילים מול משקל גוף כמו מתח, שכיבות סמיכה וכ'ו.
תראי אם מתאים לך ובמידה וכן תחקרי קצת שם, יש לה כל מיני לוחות אימון חודשיים וגם למתחילות... (האימונים שם קשים! וראיתי מלא בנות שזה הביא להן תוצאות מטורפות)
ברור שבשביל פעילות אירובית תמיד אפשר לרוץ, אופניים, לרקוד, ועוד מלא אפשרויות שגם אותן אפשר למצוא באינטרנט 😃 ולא חייבים חדר כושר בשביל לרדת במשקל. אני אמנם כן הולכת אבל צריך להבין שלא לכולם יש את האפשרות