הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר 3 שבועות תקוע במשקל- חיטוב.

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך

Guyb

משתמש קבוע
1,387
23
נק' מוניטין:
1,521
1,387
23
שלום כולם,
התחלתי חיטוב לפני כחודשיים בערך אולי יותר קצת.
ירדתי קצת יותר מ6 קילו ונתקעתי במשקל.

כעת אני שוקל 71.6-71.8. אני תקוע על המשקל כבר יותר משלושה שבועות, לפני שבועיים הורדתי בגלל זה את הפחמימה לעד 25 (היא הייתה 100).
בינתיים מה שקורה זה שאני סובל מאוד.. כי זה פשוט קשה לתפקד ביום יום על 25 גרם פחמימה ועדיין אני לא מצליח לרדת במשקל.. למה זה קורה, ומה לעשות בשביל להמשיך לרדת?

*הגירעון הקלורי שלי ליום הוא 500+.
*לגבי אירובי ואימונים: מתאמן אימוני כוח 3-4 פעמים בשבוע ובנוסף מינימום פעמיים בשבוע של ריצה בשטח\ אירובי על הסקי בחדר כושר של שעה (יוצא משהו כמו 10 ק"מ כל פעם) + מינימום 3 משמרות בשבוע של מלצרות (כל משמרת 8 וחצי שעות בלי הפסקות).

*מאמין שאני כרגע משהו כמו 14% שומן.

תמונות: (ימין למעלה רפוי, שמאלי למעלה מכווץ, ימין למטה רגליים).

קבצים מצורפים

• IMAG1130-1.jpg
    IMAG1130-1.jpg
    KB 221.2 · צפיות: 513
  • IMAG1133-1.jpg
    IMAG1133-1.jpg
    KB 275.9 · צפיות: 455
  • IMAG1134-1.jpg
    IMAG1134-1.jpg
    KB 101.8 · צפיות: 442
תוסיף אירובי
אל תסתכל בחיים על עבודה , פיזית ככל שתהיה, כ'תחליף' לאימון
אני הייתי עובד גם במלצרות וגם עושה 2 אימוני אירובי ביום במהלך הדיאטה לתחרות

• פותח/ת השרשור
תוסיף אירובי
אל תסתכל בחיים על עבודה , פיזית ככל שתהיה, כ'תחליף' לאימון
אני הייתי עובד גם במלצרות וגם עושה 2 אימוני אירובי ביום במהלך הדיאטה לתחרות
להוסיף אירובי זאת האופציה היחידה? אני באמת לא חושב שאני על אחוז שומן שמצדיק את ההתקעות , אני לא על אחוז שומן נמוך בכלל- 14-15%. (הוספתי תמונות).
כי להוסיף עוד שעתיים אירובי יגמור אותי.. הלכו כל המשקלי עבודה שלי (משהו שחשוב לי).

להוסיף אירובי זאת האופציה היחידה? אני באמת לא חושב שאני על אחוז שומן שמצדיק את ההתקעות , אני לא על אחוז שומן נמוך בכלל- 14-15%. (הוספתי תמונות).
כי להוסיף עוד שעתיים אירובי יגמור אותי.. הלכו כל המשקלי עבודה שלי (משהו שחשוב לי).
אתה לא עושה אירוב יבקושי
פעמיי םבשבוע זה עושים במסה

• פותח/ת השרשור
אתה לא עושה אירוב יבקושי
פעמיי םבשבוע זה עושים במסה
מסכים איתך אם לא המלצרות.. אבל זה אין מה לעשות, בסופו של דבר זה עוד 8 וחצי- 10 שעות על הרגליים במשמרת, היו תקופות שניסיתי להכניס עוד אירובי, ולאחר מכן באימון כוח נתקעתי בסקוואט כבר בחימום..

תמדוד היקפים ותראה לא חייב להיות שינוי על המשקל אני לא חושב שזה מה שחשוב

עדיף שתתן עוד אימוני כח אפילו על חשבון אירובי לדעתי עם 3 בשבוע אתה תאבד הרבה שריר אחי, לשיקולך. חוץ מזה אל תהיה מפונק אירובי לפני עבודה לא מפריע אני עובד 40 שעות בשבוע על הרגליים ולא יצא לי להתלונן. אימון רגליים לפני עבודה זה משהו אחר אבל אירובי תרביץ חופשי לא אמור להפריע. ד״א אתה מתאמן בטן? ואם כן מה מו מי?? יש לך מסה מכובדת שם נראה טוב. בהצלחה גבר

• פותח/ת השרשור
שתעלה לאיזור ה100-150 פחמימה, ותוסיף אימונים אל תהיה מפונק זה הכל.
1. תאמין לי שאני ממש לא מפונק, הסיבה היחידה שאני לא רוצה להוסיף יותר מדי אירובי זה כי תגיד מה שתגיד, זה מוסיף עוד עומס לרגליים ולזוקפים וחבל לי על המשקלי עבודה שהצלחתי לאט לאט לעלות גם בחיטוב.

2. תודה רבה על העיצות, אני צריך קצת לחשוב איך אני ממשיך מפה, בעיקר עם זה שאני מתגייס עוד פחות מחודש.

3. לגבי הבטן- תודה, האמת לא שמתי לב שיש לי מסה "טובה" בבטן חח, ופה ושם עושה קצת כפיפות בטן או בטן עם משקל אבל בקושי וגם זמן מאוד קצר.
מאמין שהמסה שיש לי היא 90% מסקוואטים\ דדליפט\ פרס וכו'. @Gkfgjd זה לא ציטט לי אותך משום מה.

1. תאמין לי שאני ממש לא מפונק, הסיבה היחידה שאני לא רוצה להוסיף יותר מדי אירובי זה כי תגיד מה שתגיד, זה מוסיף עוד עומס לרגליים ולזוקפים וחבל לי על המשקלי עבודה שהצלחתי לאט לאט לעלות גם בחיטוב.

2. תודה רבה על העיצות, אני צריך קצת לחשוב איך אני ממשיך מפה, בעיקר עם זה שאני מתגייס עוד פחות מחודש.

3. לגבי הבטן- תודה, האמת לא שמתי לב שיש לי מסה "טובה" בבטן חח, ופה ושם עושה קצת כפיפות בטן או בטן עם משקל אבל בקושי וגם זמן מאוד קצר.
מאמין שהמסה שיש לי היא 90% מסקוואטים\ דדליפט\ פרס וכו'. @Gkfgjd זה לא ציטט לי אותך משום מה.
1. אתה עובד בשביל הגוף או בשביל הכוח?

קטע, יפה לך אחי אני ל התאמנתי בטן כמה חודשים חשבתי שהסוואט ווהאחרים יספיקו לי אבל ראיתי שהבטן שלי במצב על הפנים גם מבחינת מראה וגם יכולות. למרות שהמשקלים עלו משמעותית אז מוזר שאתה אומר שלך זה נותן מסה שם. גיוס קל גבר

• פותח/ת השרשור
1. אתה עובד בשביל הגוף או בשביל הכוח?
גם וגם בעיקרון לא מאוד מעניין אותי כמה אחוז שומן אני או שיהיו לי 5 קוביות ולא 4, מעניין אותי לרדת במשקל ובמינימום לשמור על הכוח אם לא להתחזק קצת- את החיטוב התחלתי בגלל שאני מתגייס לשירות קרבי ולא רציתי להתגייס כבד מדי.
ואני חושב שאם אני עכשיו אחליט לסיים את החיטוב אני מהר מאוד יכול לחזור להיות כבד, כי אצלי רק נוזלים זה בערך 2 קילו הבדל ובכללי יש לי נטייה להשמין מהר מאוד, גם כשאני מנסה לעלות "מבוקר".

נערך לאחרונה:
גם וגם בעיקרון לא מאוד מעניין אותי כמה אחוז שומן אני או שיהיו לי 5 קוביות ולא 4, מעניין אותי לרדת במשקל ובמינימום לשמור על הכוח אם לא להתחזק קצת- את החיטוב התחלתי בגלל שאני מתגייס לשירות קרבי ולא רציתי להתגייס כבד מדי.
ואני חושב שאם אני עכשיו אחליט לסיים את החיטוב אני מהר מאוד יכול לחזור להיות כבד, כי אצלי רק נוזלים זה בערך 2 קילו הבדל ובכללי יש לי נטייה להשמין מהר מאוד, גם כשאני מנסה לעלות "מבוקר".
ובאמת חשוב לך אם תעשה סקוואט 100 קילו או 85 קילו אבל תתקע בחיטוב כי תקרע את עצמך באימוני כוח?
בחיטוב לא עובדים כבד, מתכון לפציעות וחבל על הבזבוז אנרגיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית