עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הולך להיות שם מתחם מטורף ממה שהבנתי, מעניין מתי זה אמור להפתח.
בכל מקרה זה עדיין גו אקטיב עם החרא של גו אקטיב ככה שמי שגר באיזור ורוצה להתאמן באמת אני מזמין אותו למכון קרוספיט הצנוע שלנו 😃
איריס שכטר פרסמה פוסט שהם לא היו מוכנים שפאוורליפטרים יתאמנו במכון שם. לא הסכימו למכור לה מנוי.
ממליץ בחום כל מי שרוצה להתאמן באמת - סקוואט ודדליפט - להתרחק מהמקום.
הפתיחה של הקאנטרי מתוכננת למאי 2014 ויש להם מבצע השקה, המחיר 270 לאדם.המכון כושר נמצא בקניון קרית אונו וזה לא הולך להשתנות בקרוב אז למה לקנות מעכשיו מנוי?
אני לא אשאל ישירות למחיר אבל הוא מעל או מתחת 200 שקל לחודש?
אני מתאמן בשש בבוקר ואצלכם סגור...הולך להיות שם מתחם מטורף ממה שהבנתי, מעניין מתי זה אמור להפתח.
בכל מקרה זה עדיין גו אקטיב עם החרא של גו אקטיב ככה שמי שגר באיזור ורוצה להתאמן באמת אני מזמין אותו למכון קרוספיט הצנוע שלנו 😃
בכנות, אני מבין למה, אימוני pl רציניים שונים מהקונספט של מכוני כושר כאלה, זה לא שונה מההגבלה של חצי שעה להליכון שפוגעת ברצים למרחקים ארוכיםאיריס שכטר פרסמה פוסט שהם לא היו מוכנים שפאוורליפטרים יתאמנו במכון שם. לא הסכימו למכור לה מנוי.
אתה מוכן לבוא לאימון פעם אחת ולהפסיק לזיין את השכלכל רשת גו - אקטיב היא חרא אחד גדול.
אני עצלן מידי חחחחחחחחחחחחחאתה מוכן לבוא לאימון פעם אחת ולהפסיק לזיין את השכל
אני עצלן מידי חחחחחחחחחחחחח
אולי אני יבוא מתישהוא עם יואב הבילדר [תהפוך אותו כבר לליפטר\קרוספיטר, העיקר שלא יגיד לי שהוא מתכנן לבדוק RM1 בסקוואט 100 קילו 🤦♂️].