הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הנחה בגו-אקטיב קרית אונו

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך

hanan

משתמש על
8,276
5,170
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,984
8,276
5,170
קיבלתי הצעת מחיר לקאנטרי החדש בקרית אונו, יש למישהו קשרים ויכול לסדר איזה שהיא הנחה נוספת על המחיר?

עשית משפחתי ? אני יודע שזה יותר משתלם

יש להם חבר מביא חבר ?

• פותח/ת השרשור
אני עושה מנוי משפחתי, לא אמרו לי על חבר מביא חבר

המכון כושר נמצא בקניון קרית אונו וזה לא הולך להשתנות בקרוב אז למה לקנות מעכשיו מנוי?

אני לא אשאל ישירות למחיר אבל הוא מעל או מתחת 200 שקל לחודש?

הולך להיות שם מתחם מטורף ממה שהבנתי, מעניין מתי זה אמור להפתח.

בכל מקרה זה עדיין גו אקטיב עם החרא של גו אקטיב ככה שמי שגר באיזור ורוצה להתאמן באמת אני מזמין אותו למכון קרוספיט הצנוע שלנו 😃

איריס שכטר פרסמה פוסט שהם לא היו מוכנים שפאוורליפטרים יתאמנו במכון שם. לא הסכימו למכור לה מנוי.

ממליץ בחום כל מי שרוצה להתאמן באמת - סקוואט ודדליפט - להתרחק מהמקום.

בכל מקרה זה עדיין גו אקטיב עם החרא של גו אקטיב ככה שמי שגר באיזור ורוצה להתאמן באמת אני מזמין אותו למכון קרוספיט הצנוע שלנו 😃

התכנון הוא פתיחה באפריל.
למה המכון קרוספיט שלכם סגור בבוקר ? היה פותר לי כמה בעיות...😃

איריס שכטר פרסמה פוסט שהם לא היו מוכנים שפאוורליפטרים יתאמנו במכון שם. לא הסכימו למכור לה מנוי.

אני עושה שם סקוואט ודדליפט ולא אומרים לי כלום, אולי זה בסניפים ספציפיים

• פותח/ת השרשור
המכון כושר נמצא בקניון קרית אונו וזה לא הולך להשתנות בקרוב אז למה לקנות מעכשיו מנוי?

אני לא אשאל ישירות למחיר אבל הוא מעל או מתחת 200 שקל לחודש?
הפתיחה של הקאנטרי מתוכננת למאי 2014 ויש להם מבצע השקה, המחיר 270 לאדם.

אני מתאמן בשש בבוקר ואצלכם סגור...
חוץ מזה שברמה המשפחתית קאנטרי עדיף

בכנות, אני מבין למה, אימוני pl רציניים שונים מהקונספט של מכוני כושר כאלה, זה לא שונה מההגבלה של חצי שעה להליכון שפוגעת ברצים למרחקים ארוכים

שטויות. יש חבר׳ה שמסקביטים 3-4 פלטות, דדליפט מעל 180
אפשר לזרוק את המוט, אף אחד לא יעיר.

אמנם לא מכון לפאוורליפטינג אבל נותנים להתאמן.

אגב- יש צפי שבמאי 14 עדיין לא תהיה השקה.
מקור דיי אמין לדעתי.

אני מתאמן שם כבר כמה שנים..תמיד זה היה משתנה (היחס לליפטרים), תלוי במנהל/מדריכים אוכלוסייה כללית שמתאמנת שם וכו׳..
היום יש שם כמה מאמנים שוויטליפטינג זה האימון הכולל שלהם, ובכללי האטימות של המקום כלפי המתאמנים נפתחה קצת..בגדול היום לא זכור לי שהעירו לי או ביקשו שלא אעשה את התרגילים האלו והאלו (פעם אחת בעצם אני זוכר שבה איזה מאמן ושאל למה אני מתאמן כמו שאני מתאמן אבל יותר מזה לא קרה כלום, סתם מעצבן אבל לא יותר מזה).
דיי אוהב את המקום. אוכלוסייה אחלה, ומחיר דיי משתלם..

יש שם מאמן אחד שהסניף הזה 'תומך'באימוני כוח וכו'... שמו גלעד דבוש

אתה מוכן לבוא לאימון פעם אחת ולהפסיק לזיין את השכל
אני עצלן מידי חחחחחחחחחחחחח
אולי אני יבוא מתישהוא עם יואב הבילדר [תהפוך אותו כבר לליפטר\קרוספיטר, העיקר שלא יגיד לי שהוא מתכנן לבדוק RM1 בסקוואט 100 קילו 🤦‍♂️].

אני עצלן מידי חחחחחחחחחחחחח
אולי אני יבוא מתישהוא עם יואב הבילדר [תהפוך אותו כבר לליפטר\קרוספיטר, העיקר שלא יגיד לי שהוא מתכנן לבדוק RM1 בסקוואט 100 קילו 🤦‍♂️].

היום הוא התחיל תוכנית כוח, עשה דדליפט 90 ל5 (ירד באחוזים כדי להתחיל בתוכנית) ופוואר קלין עד 60 ל3 (לימדתי אותו טכניקה קצת)
הוא הביא איזו תוכנית כוח ושיניתי לו אותה קצת, עכשיו הוא יתחיל לעבוד ברצינות.

תבוא איתו פעם לאיזה OPEN GYM (עדיף בשני) ותראה כמה כיף להתאמן אצלנו מבחינת אווירה ואולי אפילו נוציא לך את המיץ עם איזה מטקון

אני מדבר ספציפית על סניף קרית אונו שלא נפתח. אני מזהיר אנשים מראש שהם לא מוכנים לקבל ליפטרים הם אמרו זאת מראש בטלפון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית