עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מי זה הסייקליסט הזה , יפה אבא׳לה כל הכבוד צ׳וצ׳ו צריך ללמוד מימך
יש משהו חדש בשוק פארמה לאב , שמעת משהו על החברה ?אני טבעי שוקל להריץ סייקל ראשון , אטלס לא נחשב
שמעתי אטלס חברה מעולה סגולות של שמן דגים לא יותר ...אני טבעי שוקל להריץ סייקל ראשון , אטלס לא נחשב
יש משהו חדש בשוק פארמה לאב , שמעת משהו על החברה ?
שמעתי אטלס חברה מעולה סגולות של שמן דגים לא יותר ...
בהחלט מאסיבי...צפה בקובץ המצורף 13435
יש משתמש שאין לו תמונה כזו ?🤯
ואז מגיעה האור ואתה מבין שאתה במסה מלוכלכת:🤦♂️:
צפה בקובץ המצורף 13436
בהחלט מאסיבי...
🏋️😅
מה המשקל/גובה?
כל הזין על הסייקל הראשון שלא היה... נראה שאתה בכיוון מאוד נכון, המון פוטנציאל.
תודה רבה טום!
אני שוקל 96 , על 174
אני תמיד אומר שאפשר לחפור הרבה מאחורי המקלדת אבל כשנותנים נתונים כאלה ועוד לפני סייקל (כמעט...), יש גיבוי רציני.
יש משהו שאתה עושה נכון... 🏋️
מעניין אותי לשמוע את הפידבק שלך מהפארמה לאב. אני עדיין לא סגור על הכיוון שלי.
לא נראה לי שיש ספקנים (רק מי שעיוור...), אבל זה טוב להיות צנוע, חסרים פה כאלה...אני לא יודע עד כמה אני עושה נכון , אני פשוט חושב שיש לי את מרבית הידע בנוגע לאימונים נכונים , תזונה ושגרת חיים.
כמה קילוגרמים נכבדים מה96 ק׳ג שלי הם שומן אבל בכל אופן זה המשקל - כמובן שלא אזרוק סתם הנתונים ואינני בתחרות עם אף אחד , אבל לספקנים שבקהל אני יכול לצלם את עצמי על המשקל .
ובכל אופן , לגבי פארמה לאב - אני נכנס לפיסיטי בימים אלו , נושך את השפתיים מחכה חודשיים ונכנס. (מתרגש)😍
אין ספק שאתה הולך לגדול בצורה מטורפת עם נתונים כמו שלך , ועזוב שומן א״ש גבוה , אני מכיר הרבה בילדרים שהיו עם א״ש גבוה וחיטבו והיו נראים אש . יש לך בסיס ובשביל להיות מפלץ חייב לעלות קצת מלוכלך אין מה לעשותאני לא יודע עד כמה אני עושה נכון , אני פשוט חושב שיש לי את מרבית הידע בנוגע לאימונים נכונים , תזונה ושגרת חיים.
כמה קילוגרמים נכבדים מה96 ק׳ג שלי הם שומן אבל בכל אופן זה המשקל - כמובן שלא אזרוק סתם הנתונים ואינני בתחרות עם אף אחד , אבל לספקנים שבקהל אני יכול לצלם את עצמי על המשקל .
ובכל אופן , לגבי פארמה לאב - אני נכנס לפיסיטי בימים אלו , נושך את השפתיים מחכה חודשיים ונכנס. (מתרגש)😍
אתה מוסיף קלן בpct?
אשמח אם תוכל לספר איך התוכנית שלך נראית.
ד"א, עשית שינוי משמעותי במבנה האימונים כהתחלת להתעסק עם חומרים?
בלי רגלים ?אני בהחלט אשלב קלן בתקופת הPCT , אריץ שבועיים כן שבועיים לא - אין לי את הכוחות להריץ תקופה עם קטוטיפן זה משבש אותי.
אהלן , האימונים שלי במשך התקופה האחרונה מתבצעים ברוטינה שחוזרת על עצמה.
A - חזה יד אחורית
B - גב יד קדמית
C - כתפיים
X - יום מנוחה וחוזר חלילה.
מקפיד מאוד מאוד לבצע טווח תנועה איכותי ונכון , כלומר עליה וירידה איטית - סוחט את השריר .
משחק לפעמים אימון אחד 12 חזרות בסט אימון אחר 6-8 חזרות. בכדי שלא ישעמם.
ניסיתי בעבר הלא רחוק לגוון , למשל: גב יד אחורית וחזה יד קדמית - אך לא אהבתי את זה בכלל. הייתי מגיע לאימון גב יום אחרי שבצעתי אימון יד קדמית עם החזה והייתי מאוד תשוש.
בנוגע לסייקל - נשאיר בצד שהסייקל הזה היה נטו דיבול ללא טסט(עקב חוסר מזל שלי בבחירת החברה , למדתי מטעויות והשכלתי) , אני לא שיניתי שום דבר פרט לתזונה שלי. האימונים נשארו אותו הדבר אחד לאחד מכיוון שאני באמת מאמין שהתכנית הזאת עובדת עלי בצורה הטובה ביותר.
תודה רבה על הפירוט!
בהצלחה בהמשך