הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למה לא סמית' ?

Mathi Tik

משתמש מתחיל
138
9
נק' מוניטין:
25
138
9
שלומות,

בימים האלו אני מתחיל את תוכנית ה-SS. יש לי 2 שאלות -

א. בתרגיל ה"פרס" עד כמה נורא זה להשתמש בסמית' ?

ב. אני מצרף תמונה של מוט אימונים שיש לי בחדכ"ש. בד"כ אני מבצע את התרגילים השונים על מוט ארוך יותר (וכנראה גם כבד יותר). האם בתרגיל ה"פרס" לא עדיף להשתמש במוט הקצר יותר (המופיע בתמונה?).

קבצים מצורפים

• IMG_20131201_135252[1].jpg
    IMG_20131201_135252[1].jpg
    KB 100.5 · צפיות: 155
שלומות,

בימים האלו אני מתחיל את תוכנית ה-SS. יש לי 2 שאלות -

א. בתרגיל ה"פרס" עד כמה נורא זה להשתמש בסמית' ?

ב. אני מצרף תמונה של מוט אימונים שיש לי בחדכ"ש. בד"כ אני מבצע את התרגילים השונים על מוט ארוך יותר (וכנראה גם כבד יותר). האם בתרגיל ה"פרס" לא עדיף להשתמש במוט הקצר יותר (המופיע בתמונה?).
נורא מאוד
לא רק מוט אולימפי(הארוך והכבד)

אי אפשר לבצע פרס בצורה נכונה בסמית'
אין בעיה להשתמש במוט שצילמת, אם אתה לא יכול עדיין להרים מוט אולימפי זה פתרון

הבעיה בביצוע של פרס בסמית' מאשין היא שאי אפשר להניע את הגוף/אגן בצורה בטוחה כמו במוט חופשי, בנוסף רוב מוחלט של מכונות הסמית' מוגבלות לגובה די נמוך, כך שלעשות את השראג הסופי מעל הראש בפרס יהיה בעייתי לחלק גדול מהאוכלוסיה(ולכן אם כבר נותנים למישהו לחיצת כתף בסמית' זה יהיה על פי רוב בישיבה)

בקשר לפרס עם מוט קצר, זה מתאים לנשים וילדים(בכללי אנשים שקשה להם להתחיל ישר ממוט של 20 קילו), אם זה המצב שלך אפשר להתחיל במוט קצר(תברר מה המשקל שלו במכון שלכם), ברגע שתגיע ל22.5 קילו כולל משקולות תעבור למוט חופשי

חוץ מהסיבות שרשמו לך למה לא סמיט משין גם בגלל שריפטו אמר לעשות מוט , חשוב לעקוב אחרי התוכנית בדיוק בלי לשנות .
מוט זה מוט כול עוד אתה יכול להוסיף עלו משקל בהתאם לתוכנית אז הכול בסדר.

Back
למעלה תחתית