הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון למה לא לעשות חזרות שליליות

• פותח/ת השרשור Maors
  • פורסם בתאריך

Maors

משתמש מתחיל
215
4
נק' מוניטין:
4
215
4
התאמנתי עד לפני שלושה חודשים ואז עשיתי תוכנית קרדיו כל יום למשך חודשיים ושבוע ועכשיו לאחר כמה שבועות הפסקה(בגלל הבגרויות) אני חוזר למכון ואני רוצה להבין למה לא לעשות חזרות שליליות בחלק גדול מהאימון?
או יותר נכון .. למה לא לפעול בהתאם לניסוי קולרדו?
ניסוי קולורדו: האם אפשרי לפתח קילו שריר ביום במשך כמעט חודש? • רגב אליה

נערך לאחרונה:
החלק האקצנטרי בחזרות (חזרות שליליות) הוא חלק חשוב מאוד בפיתוח מסת שריר, אבל האם זה החלק היחיד שחשוב? זה אני יכול להבטיח לך שלא
הניסוי הזה מאוד פתוח לביקורת, ככה שלא יודע כמה הייתי לוקח אותו ברצינות

מה שחשוב לבניית מסה אלה 2 פרמטרים עיקריים, שמאוד תלויים אחד בשני: נפח שבועי, וסטרס מטבולי, שכמובן שסטרס מטבולי מושפע מאוד מהנפח.
אבל אפשר "לרמות" את הסטרס המטבולי ע"י כל מני טריקים, כמו ירידות איטיות (במידה ולא יפגעו יותר מדי בנפח שאתה יכול לבצע) ודרופ-סטים.
לא מומלץ לעשות את זה לאורך יותר מדי זמן, כי זה מעמיס מאוד על השריר, אבל תקופות של שבועיים בערך פעם בחודשיים כזה יכולים מאוד לעזור

• פותח/ת השרשור
החלק האקצנטרי בחזרות (חזרות שליליות) הוא חלק חשוב מאוד בפיתוח מסת שריר, אבל האם זה החלק היחיד שחשוב? זה אני יכול להבטיח לך שלא
הניסוי הזה מאוד פתוח לביקורת, ככה שלא יודע כמה הייתי לוקח אותו ברצינות

מה שחשוב לבניית מסה אלה 2 פרמטרים עיקריים, שמאוד תלויים אחד בשני: נפח שבועי, וסטרס מטבולי, שכמובן שסטרס מטבולי מושפע מאוד מהנפח.
אבל אפשר "לרמות" את הסטרס המטבולי ע"י כל מני טריקים, כמו ירידות איטיות (במידה ולא יפגעו יותר מדי בנפח שאתה יכול לבצע) ודרופ-סטים.
לא מומלץ לעשות את זה לאורך יותר מדי זמן, כי זה מעמיס מאוד על השריר, אבל תקופות של שבועיים בערך פעם בחודשיים כזה יכולים מאוד לעזור
אז בתוכנית ab לאחר כמה זמן היית ממליץ לי לעשות את זה ובאיזה תרגילים?(בנץ פרס/סקוואט..)

Back
למעלה תחתית