הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היי לכולם 😃

• פותח/ת השרשור or2501
  • פורסם בתאריך

or2501

משתמש מתחיל
5
1
נק' מוניטין:
1
5
1
שלום,
אני בת 21 גובה 1.70 ושוקלת 87 ק״ג.. העלתי בתקופה של 3 שנים בערך 20 + קילו.. צבא וכאלה..
כל יום אני אומרת לעצמי ״זהו ממחר אוכלים בריא יוצאים לרוץ במושב ומרזים״.. הבעיה שהביצוע רחוק מלהתקיים.. קראתי כמה מאמרים פה באתר, וכל התמונות של האנשים שעושים את המהפך המטורף הזה פשוט גורם לי להיות עוד יותר מתוסכלת אבל גם זה לא מצליח לגרום לי באמת לעשות את השינוי.. מה אפשר לעשות? ומה כדאי לאכול? ואיך להתאמן כדי שזה יהיה יעיל ויהיו תוצאות מהירות ומשמעותיות?

תודה.

היי אור וברוכה הבאה לפורום

דבר שלי אישית גרם לעשות את השינוי המיוחל הוא כשדוד שלי, שאותו לא ראיתי הרבה זמן, העיר לי משהו בנוגע למשקל שלי(לא מרוע כמובן) ואז קיבלתי את ה"בום" והרצון לעשות את השינוי המיוחל.

קודם כל את צריכה להבין עיקרון פשוט וחשוב:

אם את לא תעבדי ותתאמני עם משקולות כדי ליצור התנגדות ואתגר תמידים זה לא יעזור ואת לא תראי תוצאות(גומיות ו-trx למיניהם לא יעזרו בטווח הארוך).

יש הרבה נשים שנרתעות מעבודה עם משקולות ומשקלים כבדים וכאן בפורום אנחנו מנסים לשנות להן את הגישה הזאת ולהסביר שעבודה עם משקולות תורמת ואף הכרחית.

הדבר היחיד בנושא הזה שאני יכול לייעץ לך הוא לעשות מאמץ ולהרשם לחדר כושר בגלל ששם יש את כל הציוד שאת צריכה וההתקדמות שתעשי תהיה הרבה יותר מהירה.

בנוגע להתמדה - אם את תתייחסי לזה כאל מטלה בסופו של דבר ברור שיהיה לך קשה להתמיד. אבל אם תשני גישה ותבואי בכיף את תיהני מכל רגע וזה יכפיל את עצמו בהרגשה שלך ברגע שתתחילי לראות תוצאות.

מקווה שעזרתי

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התגובה המהירה.. 😃
רציתי לדעת איך כדאי לאכול? ואיזה אימונים אני צריכה לעשות בחדר כושר?

אם תסתכלי למעלה מעל כל הנושאים של הפורום יש לך נושא נעוץ שבו יש מאמרים רלוונטיים אלייך לנשים. אני בטוח שמכאן יהיה לך יותר קל.

Back
למעלה תחתית