הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שלום לכולם 😃 + שאלה

עפת על עצמך חאליסי, מקסימום בריאן.

• פותח/ת השרשור
ליידי בריאן, בשבילך.. :}

עמוס בערב >: אני מעדיפה להגיע בצהריים:)
סורי, אבל את טועה בנוגע לעומס.
העומס הוא עד 7 בערך. תבואי בשעה הזו, או אפילו בשבע-וחצי/שמונה...
כמעט הכל פנוי. מה גם שבשעות האלו מגיעים המתאמנים הרציניים יותר. 😉

• פותח/ת השרשור
סורי, אבל את טועה בנוגע לעומס.
העומס הוא עד 7 בערך. תבואי בשעה הזו, או אפילו בשבע-וחצי/שמונה...
כמעט הכל פנוי. מה גם שבשעות האלו מגיעים המתאמנים הרציניים יותר. 😉

כל הסמסטר הייתי מגיעה בערב, אחרי הלימודים. הבעיה שמ7 עד 9 ומשהו פעמיים בשבוע החדר משקולנים תפוס וזה יוצר עומס מטורף על הכלובים והבנץ'.
ועוד כל מיני חוגים של "בנות עושות סקוואט" וכאלה..

לגבי המתאמנים הרציניים - מסכימה. למרות שחלקם גם מגיעים בסביבות 17:00 😃

כל הסמסטר הייתי מגיעה בערב, אחרי הלימודים. הבעיה שמ7 עד 9 ומשהו פעמיים בשבוע החדר משקולנים תפוס וזה יוצר עומס מטורף על הכלובים והבנץ'.
ועוד כל מיני חוגים של "בנות עושות סקוואט" וכאלה..

לגבי המתאמנים הרציניים - מסכימה. למרות שחלקם גם מגיעים בסביבות 17:00 😃
החדר משקולנים לא תפוס הרמטית. ניצן להתאמן בו בכיף. בונוס: תחת פיקוחומשל וובה למשל...
הנ"ל הוא מניסיון

• פותח/ת השרשור
החדר משקולנים לא תפוס הרמטית. ניצן להתאמן בו בכיף. בונוס: תחת פיקוחומשל וובה למשל...
הנ"ל הוא מניסיון

תפוס אני מתכוונת מלא עד אפס מקום חחח
למרות שאני אישית נמנעת מלהיכנס לשם כשיש את האימון הזה.. לא כזה נעים. :X

לא יודע אם זה נהפך לטרנד כלשהו אבל היום למשל הייתי בספייס ואיך שבאתי ראיתי מישי שעושה סקוואט בהדרכתו של אחד המאמנים שם(שאגב נראה ליצן)

שנתן לה הדרכה לא משהו למען האמת איך לעשות את התרגיל אבל לפחות זאת התחלה.... אי אפשר לתקן את העולם ביום אחד....

אצלנו ב VIM אזור המשקולות דיי גדול ותמיד הומה אדם. כולל בנות! כשהצטלמתי לאתגר של @מרטין נדחפתי לתור של 3 בנות! חבל שלא צילמתי גם אותם :(
שכבר לא לדבר על כול האימונים האישיים שמורכבים מתרגילים מורכבים

• פותח/ת השרשור
לא יודע אם זה נהפך לטרנד כלשהו אבל היום למשל הייתי בספייס ואיך שבאתי ראיתי מישי שעושה סקוואט בהדרכתו של אחד המאמנים שם(שאגב נראה ליצן)

שנתן לה הדרכה לא משהו למען האמת איך לעשות את התרגיל אבל לפחות זאת התחלה.... אי אפשר לתקן את העולם ביום אחד....
נשמעת כמו התחלה לא משהו.. ):
אם כבר מאמנים מלמדים איך לבצע את התרגיל, שיראו מההתחלה את הדרך הנכונה! אחר כך המתאמן מתרגל לתנועה ודרך לא נכונות וחבל..

היא בכלל ליפפה מגבת סביב המוט והניחה על הגוף, רציתי להגיד לה שזה לא נכון ולתת לה טיפים ודגשים אבל לא רציתי להיות הבנאדם הזה.

אותו דבר בנוגע לגבר שעושה רבעי סקוואט וממש מתאמץ כאילו שמו לו 100KG על המוט, שלא לדבר על המיקום של המוט ואיך שהוא החזיק אותו נשבע שממש רציתי לצחוק לו בפנים.

• פותח/ת השרשור
היא בכלל ליפפה מגבת סביב המוט והניחה על הגוף, רציתי להגיד לה שזה לא נכון ולתת לה טיפים ודגשים אבל לא רציתי להיות הבנאדם הזה.

אותו דבר בנוגע לגבר שעושה רבעי סקוואט וממש מתאמץ כאילו שמו לו 100KG על המוט, שלא לדבר על המיקום של המוט ואיך שהוא החזיק אותו נשבע שממש רציתי לצחוק לו בפנים.
לא בטוחה שלצחוק לו בפנים היה עוזר.
קורה שאני רואה אנשים עם מה שנקרא bad form או אפילו יותר גרוע, כאלה שנמצאים באימון אישי והמאמן נותן להם לבצע את התרגיל בצורה לא נכונה. הדבר היחיד שאני יכולה לעשות זה לעקם את הפרצוף, להגיד בלב "אוי ווי" ולקוות בשבילם שלא יפצעו...

אם מישהו מתאמן איתי בסטנדים או בכלוב, והטכניקה שלו מזעזעת, אני אכן אעיר לו ואנסה לתקן. אחרת, זה לא מקומי. מה גם שאנשים לא כל כך אוהבים את זה שמישהו פלוני בא להעיר.

גם אני מתלבטת אם להעיר או לא ולרוב שותקת. אנשים באמת לא אוהבים שמעירים להם וביחוד לא מתאמנים אחרים. מה שכן, אם משהו שמתאמן לידי פותח שיחה אני ארגיש חופשיה יותר להעיר.
לפעמים אני שואלת אותו אם הוא רוצה שאצלם לו את הטכניקה מהצד כדי שיבדוק את עצמו. אנשים בטוחים שהם שוברים מקביל והם לא מדגדגים את ה90 מעלות.

• פותח/ת השרשור
גם אני מתלבטת אם להעיר או לא ולרוב שותקת. אנשים באמת לא אוהבים שמעירים להם וביחוד לא מתאמנים אחרים. מה שכן, אם משהו שמתאמן לידי פותח שיחה אני ארגיש חופשיה יותר להעיר.
לפעמים אני שואלת אותו אם הוא רוצה שאצלם לו את הטכניקה מהצד כדי שיבדוק את עצמו. אנשים בטוחים שהם שוברים מקביל והם לא מדגדגים את ה90 מעלות.

השיחות היחידות שפותחים איתי (אנשים שאני לא מכירה) זה "עוד כמה נשאר לך?"
):

):

שחס וחלילה לא יקרה מצב שיתחילו איתך.... איזה מסוכן זה....

אני מתאמנת במקום שבו אני כמעט האישה היחידה שעושה סקווטים ובנץ' (אני מכירה רק עוד אחת אבל אולי בבוקר מגיעות עוד), ולא ראיתי אפילו אחת שעושה דדליפט וחתירה. למה אני מספרת את זה כי אני זוכה להרבה הערות בנוסח -
"למה בחורה צריכה בכלל לעשות בנץ'?"
"פעם ראשונה שאני רואה בחורה שעובדת כאן (ראק)"
"התרגיל הזה (דדליפט) מעמיס מאוד על הגב עדיף לך..."
"התרגיל הזה (סקווט) נראה ממש קשה"

פעם אחת באמצע אימון בחור ניגש אלי ואמר: "בואי מכות, פה, עכשיו"....
שאלתי "אתה בטוח שכדאי לך?"
הוא ענה "תכלס, כנראה שלא"
בקיצור צריך הרבה הומור..🤣

שכחת את כל אלה שפעם היה להם סקוואט 400 קילו אבל אז הם נפצעו בברך.

Back
למעלה תחתית