עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא משנה מה תגידו, אין דבר כזה פיתוח גוף תחרותי רציני בצבא לא משנה איפה אתה משרת.
זה שאתם מתאמנים פה ושם לא אומר כלום. פיתוח גוף זה לא סתם להתאמן זה אורח חיים מסויים
מר מים 2013 אתהאני חווה את זה על בשרי כרגע
סייריםאיזה בסיס? אני טיילתי בכל הבסיסים וטחנתי שטח בכולם, אתה במשלט אילת במקרה?
לוחמים אצלנו אוכלים בדיוק כמוני יש המון תפקידים של לוחמים שמגיעים מהקו התנאים זהים לשלי ואף טובים יותר.אני מנסה להבין איך מה שכתבת קשור למה שאני כתבתי
דיברתי על לוחמים בצה"ל. כתבתי את זה אפילו בפירוש.
חוץ מלהוציא עיניים על התנאי ת"ש שלך לא עשית הרבה
אני חווה את זה על בשרי כרגע
מה?! אני עשיתי שם את ההכשרה שלי.. מלבד חדר כושר יותר טוב מאשר כל חדר כושר שיש בכל הארץ, יש שם את האוכל הכי זוועה בעולם. אשכרה עשו על המטבח של סיירים כתבה על כל הגוקים שמלווים את האוכלסיירים
לוחמים אצלנו אוכלים בדיוק כמוני יש המון תפקידים של לוחמים שמגיעים מהקו התנאים זהים לשלי ואף טובים יותר.
יש עבודה בלי סוף אין שקט ויש לחץ כמעט כל היום שעה וחצי פנוי לאימון זה לא ת"ש....אני עובד עד השעות הקטנות של הלילה וקם מוקדם.....
זה לא ת"ש זה אוכל טוב וחדר כושר בסדר בלבד , צריך ללמוד להסתגל בצבא אין מה לעשות.....לא להפסיק לחתור גם בתור לוחם אפשר להגיע לבחים ולחיות חיים .
עזוב אותך שטויות.. אל תתגייס תצא על נפשי, תשלם לעורך דין ישנה לך את זה לאי התאמה ושלום על ישראל..
לא לכל אחד מתאים למסגרת הזאת שנקראת "צבא" ואל תרגיש רע עם עצמך יש מספיק אנשים בקרבי, יותר מדיי אפילו.
שוב פעם, בלי לזלזל ובלי לפגוע, אתה ג'ובניק ואין לך מושג מה זה להיות קרבי בקו. ולא, לוחמי איסוף ממש לא תופסים קו. הם עושים משמרות וזה שונה לגמרי, אין סיורים, אין כוננות, זה לא דומה למה שקורה בקו. ואני מכיר הרבה יותר טוב ממה שאתה חושב את השירות של לוחמי איסוף, כנראה שיותר טוב ממך.סיירים
לוחמים אצלנו אוכלים בדיוק כמוני יש המון תפקידים של לוחמים שמגיעים מהקו התנאים זהים לשלי ואף טובים יותר.
יש עבודה בלי סוף אין שקט ויש לחץ כמעט כל היום שעה וחצי פנוי לאימון זה לא ת"ש....אני עובד עד השעות הקטנות של הלילה וקם מוקדם.....
זה לא ת"ש זה אוכל טוב וחדר כושר בסדר בלבד , צריך ללמוד להסתגל בצבא אין מה לעשות.....לא להפסיק לחתור גם בתור לוחם אפשר להגיע לבחים ולחיות חיים .
אחד כמוך כנראה לעולם לא יבין את צמד המילים "בעיות סד"כ", וכשתבין, אתה תתבייש בהודעה שכתבת עכשיועזוב אותך שטויות.. אל תתגייס תצא על נפשי, תשלם לעורך דין ישנה לך את זה לאי התאמה ושלום על ישראל..
לא לכל אחד מתאים למסגרת הזאת שנקראת "צבא" ואל תרגיש רע עם עצמך יש מספיק אנשים בקרבי, יותר מדיי אפילו.
יחתיכת ****** בזמן שאתה רושם את זה מבסוט כשחם לך יש חיילים שהם עכשיו יושבים במארב בקור בשלג דואגים שלא יפגעו בךעזוב אותך שטויות.. אל תתגייס תצא על נפשי, תשלם לעורך דין ישנה לך את זה לאי התאמה ושלום על ישראל..
מי אתה שתתערב לי בחיים? עוד אחד שרק מחפש לדחוף את האף שלו לכל מקום.יחתיכת ****** בזמן שאתה רושם את זה מבסוט כשחם לך יש חיילים שהם עכשיו יושבים במארב בקור בשלג דואגים שלא יפגעו בך
וזה מה שאתה רושם
בתור אחד שהתשחרר ממש לא מזמן בקרבי זה מאוד מעליב
🤦♂️
זה שטות! הצהא משתמש בחיילים שלו סתם על דברים כל כך חסרי טועלת ואח״כ בוכה שאין לו סדכ. אני קורבן לזהשוב פעם, בלי לזלזל ובלי לפגוע, אתה ג'ובניק ואין לך מושג מה זה להיות קרבי בקו. ולא, לוחמי איסוף ממש לא תופסים קו. הם עושים משמרות וזה שונה לגמרי, אין סיורים, אין כוננות, זה לא דומה למה שקורה בקו. ואני מכיר הרבה יותר טוב ממה שאתה חושב את השירות של לוחמי איסוף, כנראה שיותר טוב ממך.
אז אני יחזור ויגיד, שלוחמים בקו לא יכולים לאכול ולהתאמן בצורה מסודרת. והטענה הזאת שאמרת בסוף כמו הבחור הקודם שהתווכח שאם רק רוצים אז אפשר והכל תירוצים ובלה בלה בלה, היא מעצבנת ומכעיסה כי זה פשוט זלזול וחוסר הכרה במה שלוחמים עוברים בקו.
אחד כמוך כנראה לעולם לא יבין את צמד המילים "בעיות סד"כ", וכשתבין, אתה תתבייש בהודעה שכתבת עכשיו
ובזה אני מסיים להתווכח לבקשתו של elic
בבה"ד 13 יש מכון כושר אבל זה רק לסגל ולא לקורסיםבלש במשטרה צבאית