הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה נקודת התחלה חדשה

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
תפתחו על זה נושא באוף טופיק כי באמת שזה לא מטרת הנושא הזה, תודה.

לא משנה מה תגידו, אין דבר כזה פיתוח גוף תחרותי רציני בצבא לא משנה איפה אתה משרת.
זה שאתם מתאמנים פה ושם לא אומר כלום. פיתוח גוף זה לא סתם להתאמן זה אורח חיים מסויים

אמרת את המילה האחרונה , בהחלט פיתוח גוף הוא מקצוע ובמה שאנחנו עוסקים פה (רובנו) לא כולנו , הוא תחביב. כשזה מעבר לתחביב ואתה מתחרה ומצליח וזו ההכנסה שלך והקרירה שלך וההתעסקות שלך זה נחשב לאורח חיים .. למעשה קריירה.

ובצבא ! חוץ מלשמר שריר יהיה קשה מאוד להתפתח. וודאי.

איזה בסיס? אני טיילתי בכל הבסיסים וטחנתי שטח בכולם, אתה במשלט אילת במקרה?
סיירים
אני מנסה להבין איך מה שכתבת קשור למה שאני כתבתי
דיברתי על לוחמים בצה"ל. כתבתי את זה אפילו בפירוש.
חוץ מלהוציא עיניים על התנאי ת"ש שלך לא עשית הרבה
לוחמים אצלנו אוכלים בדיוק כמוני יש המון תפקידים של לוחמים שמגיעים מהקו התנאים זהים לשלי ואף טובים יותר.
יש עבודה בלי סוף אין שקט ויש לחץ כמעט כל היום שעה וחצי פנוי לאימון זה לא ת"ש....אני עובד עד השעות הקטנות של הלילה וקם מוקדם.....
זה לא ת"ש זה אוכל טוב וחדר כושר בסדר בלבד , צריך ללמוד להסתגל בצבא אין מה לעשות.....לא להפסיק לחתור גם בתור לוחם אפשר להגיע לבחים ולחיות חיים .

חח יותר כמו מר סופגניה כך אני מרגיש בצבא
מיקרוס, אני טירון כרגע.. אבל מדיבור עם אנשים שמשרתים בתפקיד שלי, אין זמן לחדר כושר.
בלש במשטרה צבאית

סיירים

לוחמים אצלנו אוכלים בדיוק כמוני יש המון תפקידים של לוחמים שמגיעים מהקו התנאים זהים לשלי ואף טובים יותר.
יש עבודה בלי סוף אין שקט ויש לחץ כמעט כל היום שעה וחצי פנוי לאימון זה לא ת"ש....אני עובד עד השעות הקטנות של הלילה וקם מוקדם.....
זה לא ת"ש זה אוכל טוב וחדר כושר בסדר בלבד , צריך ללמוד להסתגל בצבא אין מה לעשות.....לא להפסיק לחתור גם בתור לוחם אפשר להגיע לבחים ולחיות חיים .
מה?! אני עשיתי שם את ההכשרה שלי.. מלבד חדר כושר יותר טוב מאשר כל חדר כושר שיש בכל הארץ, יש שם את האוכל הכי זוועה בעולם. אשכרה עשו על המטבח של סיירים כתבה על כל הגוקים שמלווים את האוכל

עזוב אותך שטויות.. אל תתגייס תצא על נפשי, תשלם לעורך דין ישנה לך את זה לאי התאמה ושלום על ישראל..
לא לכל אחד מתאים למסגרת הזאת שנקראת "צבא" ואל תרגיש רע עם עצמך יש מספיק אנשים בקרבי, יותר מדיי אפילו.

עזוב אותך שטויות.. אל תתגייס תצא על נפשי, תשלם לעורך דין ישנה לך את זה לאי התאמה ושלום על ישראל..
לא לכל אחד מתאים למסגרת הזאת שנקראת "צבא" ואל תרגיש רע עם עצמך יש מספיק אנשים בקרבי, יותר מדיי אפילו.

מדינה דמוקרטית , לכל אחד יש את הזכות להגיד מה שעולה בדעתו למעט אם זה לא פוגע באחר , אם להיות איתך פייר נפגעתי ממה שכתבת כאן ואני אפילו מתבייש במה שרשמת.
מזכיר לי את האברכים שסומכים על אלו שילכו לקרבי במקומם, אפילו אם לא תיהיה קרבי , תתרום מעצמך ותעשה שירות צבאי , אם לא שירות צבאי, יש לך תמיד מקום לעשות שירות לאומי - שבו אתה מרוויח יותר מכל חייל קרבי אחר .
אבל להגיד יש מספיק אנשים בקרבי? יותר מדיי אפילו??

אני לא יודע בן כמה אתה , צר לי לאכזב אותך - אתה טועה ובגדול.

סיירים
שוב פעם, בלי לזלזל ובלי לפגוע, אתה ג'ובניק ואין לך מושג מה זה להיות קרבי בקו. ולא, לוחמי איסוף ממש לא תופסים קו. הם עושים משמרות וזה שונה לגמרי, אין סיורים, אין כוננות, זה לא דומה למה שקורה בקו. ואני מכיר הרבה יותר טוב ממה שאתה חושב את השירות של לוחמי איסוף, כנראה שיותר טוב ממך.
אז אני יחזור ויגיד, שלוחמים בקו לא יכולים לאכול ולהתאמן בצורה מסודרת. והטענה הזאת שאמרת בסוף כמו הבחור הקודם שהתווכח שאם רק רוצים אז אפשר והכל תירוצים ובלה בלה בלה, היא מעצבנת ומכעיסה כי זה פשוט זלזול וחוסר הכרה במה שלוחמים עוברים בקו.

אחד כמוך כנראה לעולם לא יבין את צמד המילים "בעיות סד"כ", וכשתבין, אתה תתבייש בהודעה שכתבת עכשיו

ובזה אני מסיים להתווכח לבקשתו של elic

יחתיכת ****** בזמן שאתה רושם את זה מבסוט כשחם לך יש חיילים שהם עכשיו יושבים במארב בקור בשלג דואגים שלא יפגעו בך
וזה מה שאתה רושם
בתור אחד שהתשחרר ממש לא מזמן בקרבי זה מאוד מעליב
🤦‍♂️

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יחתיכת ****** בזמן שאתה רושם את זה מבסוט כשחם לך יש חיילים שהם עכשיו יושבים במארב בקור בשלג דואגים שלא יפגעו בך
וזה מה שאתה רושם
בתור אחד שהתשחרר ממש לא מזמן בקרבי זה מאוד מעליב
🤦‍♂️
מי אתה שתתערב לי בחיים? עוד אחד שרק מחפש לדחוף את האף שלו לכל מקום.
כל אחד חושב פה שהוא לשכת גיוס, חלאס. שתחררו אנשים.
אני לפחות אמיתי, חצי מהילדים שציטטו אותי פה לא סיימו גיל 16 וחושבים שהם מבינים משהו..
אבל החיים לא ככה. אז הצעתי שבמקום שאלי פה ישב ג'וב ויגרבץ' כל היום, שזה מה שהחבר'ה שם עושים.
שייצא על נפשי.. לא סוף העולם. כל האלה שמשחקים אותה פטריוטים בטלוויזיה לא עשו צבא. אז חלאס..
כל אחד פה הופך להיות יותר צדיק מהאפיפיור.
כולכם חרטא אחד אחד.

ז
שוב פעם, בלי לזלזל ובלי לפגוע, אתה ג'ובניק ואין לך מושג מה זה להיות קרבי בקו. ולא, לוחמי איסוף ממש לא תופסים קו. הם עושים משמרות וזה שונה לגמרי, אין סיורים, אין כוננות, זה לא דומה למה שקורה בקו. ואני מכיר הרבה יותר טוב ממה שאתה חושב את השירות של לוחמי איסוף, כנראה שיותר טוב ממך.
אז אני יחזור ויגיד, שלוחמים בקו לא יכולים לאכול ולהתאמן בצורה מסודרת. והטענה הזאת שאמרת בסוף כמו הבחור הקודם שהתווכח שאם רק רוצים אז אפשר והכל תירוצים ובלה בלה בלה, היא מעצבנת ומכעיסה כי זה פשוט זלזול וחוסר הכרה במה שלוחמים עוברים בקו.

אחד כמוך כנראה לעולם לא יבין את צמד המילים "בעיות סד"כ", וכשתבין, אתה תתבייש בהודעה שכתבת עכשיו

ובזה אני מסיים להתווכח לבקשתו של elic
זה שטות! הצהא משתמש בחיילים שלו סתם על דברים כל כך חסרי טועלת ואח״כ בוכה שאין לו סדכ. אני קורבן לזה

בלש במשטרה צבאית
בבה"ד 13 יש מכון כושר אבל זה רק לסגל ולא לקורסים
אתה בטירונות או שכבר עברת לקורס בילוש?
בקורס בילוש יש הרבה מד"סים (קרב מגע ומד"סים רגילים, הכל חרא כמובן למי שמנסה לשמור על מסת שריר)

בשירות שלך תצפה להרבה לילות לבנים, אבל התנאים של בלשים יחסית טובים לעומת חיילים אחרים

טוב אני רואה שהנושא גלש לפוליטיקה ולמקומות לא עיניניים.

תחזרו לנושא המרכזי בבקשה, או שהאשכול הזה עובר לאוף טופיק.

ל שחר 18 ועוד כמה ילדים מורעלים בני 19-20 אני לא מחפש להתווכח על הקושי בצה״ל כי תאמת זה כבר לא מעניין אותי וזה המון שנים מאחורי.. כמו כן אני גם לא מפקפק בזה שיש לוחמים שאין להם באמת את האפשרות להתאמן,
כמו כן לא אתם ולא אלי ולא אני אף אחד פה לא בודיבילדר מקצועי שמרוויח מזה כסף ואני גם לא חושב שיש פה בפורום מישהו כזה, וגם עם יש לדעתכם אחד כזה : אז הוא לא מרוויח מזה כסף הוא עדיין הולך לעבוד מ8 בבוקר עד 19בערב, לכן גם הוא חובבן (חובבן עם גוף מדהים אבל עדיין לא עושה מזה כסף) ופה אני טוען שהנושא פה זה אימון חובבני !
ועכשיו לעיקר - יש בפורום המון נערים עם תשוקה לבודיבילדינג שלפני גיוס -למה להפחיד אותם ממשהו שעוד לא התרחש במציאות שלהם.?
אלי עוד לא התגייס והוא אוהב בודיבילדינג ( לפחות מההתרשמות בתמונות ) הוא עוד לא היה בלשכת הגיוס והוא עוד לא קיבל כרטיס חוגר ומה שהולך פה זה תעמולה מטומטמת: אנשים מפחידים וטוענים שלא יוכל להתאמן ופה הטעות של כולכם: ואני אקצר- אם אדם רוצה משהוא הוא ישיג זאת ! אם הוא ירצה להתאמן גם בצבא אז הוא ימצא את הדרך לשם בכל דרך , נקודה !!! וכן ניתן להתאמן כמו שרוצים בצבא, אומנם לא בכל תפקיד (אבל תפקיד זה משהו דינמי וניתן לשינויי ) וכן ניתן להגיע לרמות גבוהות בקנה מידה ישראלי חובבני!!!
רסט מיי קייס
עכשיו יקומו כל מיני לוחמים או חיילים משוחררים ששוטפים כלים בארומה (במיוחד הממורמרים) ויגיד מה פתאום לא ניתן להתאמן בצבא , וזה קשה ואותנו תחנו והיינו לוחמים, וכו׳ ...ההפך הוא הנכון כל דבר ניתן לשינוי וגם בצה״ל ולא משנה איזה תפקיד הוא יקבל בצבא הוא ניתן לשינויי (אומנם הדרך לא תמיד קלה) בהתאם לרצונות שלו לא כל אחד חייב לוחם יש צורך גם בטבח וגם בש״ג וגם בקרייה יש צורך בכוח אדם- לכן יש המון אופציות גם לשרת את המדינה וגם להמשיך באורח חיים שאותו אנחנו אוהבים.
בהצלחה לכל הילדים שלפני הגיוס !

נערך לאחרונה:
@shahar18

אוקיי, בואו נעשה טיפה סדר...
יש לוחמים שתופסים קו (כל הגדודים למינהם, חלק מתומכי הלחימה, והיום אפילו היח״טיות של הגדודים).
יגידו מה שיגידו האנשים אבל לחברה האלה פשוט לא יהיה את היכולת לבנות מסה משמעותית בתקופת השירות שלהם, ומי שאומר שלא פשוט לא מבין מהחיים שלו ! לעשות שמירה במשך 8 שעות כל יום ואז להיות כיתת כוננות למשך עוד 8 שעות ושוב לעלות לשמירה ישר אחרי ושוב לרדת ולהיות סטטי, ועד שאתה באמת מצליח לישון למשך כמה שעות יש לך הקפצה כי איזה חתולה החליטה שהיא נוגעת בגדר או כי איזה מטומטם טעה בדרך והגיעה בטעות אלייך, או פשוט כי יש הפס״ד באזור שלך והקפיצו אותך אליו, או סתם אפילו כי איזה זבל הוציא לך גימלים כדי לזיין עוד קצת את חברה שלו בבית ועוד מלא סיבות כאלה ואחרות...
אז כן, עד שבאמת יש לך זמן לעצמך אתה לא הכי תעשה בו אימון.
עכשיו מנגד, יש לך ׳יחידות מיוחדות׳ (שימו לב שעשיתי הפרדה בין היח״טיות לבין היחידות המיוחדות) כמו מטכ״ל, שלדג, שייטת 13, ימ״ס דובדבן, טייס, 504, יחידות שקופות וכו׳..עד כמה שזה הכי לא צודק, כי את העבודה החרא הגדודים והיח״טיות עושים, ל׳יחידות המיוחדות׳ יש יםםם של זמן להתאמן, לישון, לגרבץ, ולסדר לעצמם את היום (ברור שגם שם יש הרבה פעמים שיש פעילות שנכנסת לך כמה פעמים בשבוע, ויש לפעמים תקופות לחוצות, ויש לך הרבה אימונים מבצעיים כאלה ואחרים, אבל בגדול יש הרבה זמן..).
ככה זה בשירות הקרבי, אין מה לעשות.
ה׳רגילים׳ יקבלו זין במשך 3 שנים, וה׳מיוחדים׳ יקבלו את התקציב הכי גדול, עם האמל״ח הכי טוב, עם התנאים הטובים ביותר, החדר כושר הכי מפואר וכו׳..
וברור שיש גם את כל הג׳ובניקים שאין מה לעשות, אבל גם להם לא חסר תנאים (רובם), ויש להם גם את הזמן הפנוי..
אני יודע שה לא פייר, ושזה זין ושצה״ל זה חרא, אבל זה מה יש, וכל אחד חייב לתת את השלוש שנים שלו, ומי שלא..פשוט אין מילים.
כל מה שאמרתי פה הוא מניסיון וידע שרכשתי בשנתיים של שירות שלי בצה״ל..
כרגע אני משרת באחת מה׳יחידות המיוחדות׳, ולכן אני יודע מה התנאים כאן ומה התנאים אצל חברים שלי שתופסים קו בעזה או בגבול לבנון כמו זבלים ומקבלים זין במשך 3 שנים.
מקווה שעשיתי לכם קצת סדר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית