הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ענק!!! טעות ענקית ומשתלמת מאוד בBB בהזמנת חלבון

• פותח/ת השרשור noy184
  • פורסם בתאריך

noy184

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
373
130
0
טוב אז אם אתם עושים הזמנה בין לאומית על חלבון MyoFusion 5 LB של גספרי בטעם שוקולד המשלוח יוצא 9.99$!!!!
אז ככה לפני כמה שבועות ראיתי שיצא חלבון חדש לגספרי בשם "MyoFusion" ושהדיווחים הראשוניים והמצויינים לגבי פרופיל תזונתי וטעם יצאו ידעתי שאני חייב להזמין אותו, נכנסתי לאתר של BB והפלא ופלא רק אם מזמינים 5 LB של שוקולד(בווניל זה לא עובד בדקתי) משלוח יוצא 9$, הייתי בטוח שהם לא ישלחו לי את זה ויעצרו את ההזמנה אבל אתמול זה הגיע והטעות עדיין קיימת...אז תהנו, הזמנתי 2 טיובים עם חבר יצא לנו אחרי מיסים 230 שקל כל אחד!!!

אגב החלבון מדהים, בקרוב אני ירשום ביקורת.

פאניק גמני הזמנתי ב4.6
האמת זו פעם שלישית. בפעמיים הראשונות המשלוח הגיע תוך שבוע וחצי
כנראה עכשיו כואב להם אז לוקח זמן....
שלחתי להם ריפלי על המייל האוטמטי שהם שולחים אחרי שעובר 7 מרגע ההזמנה
עברו 16 ימים

הזמנתי ב3.6 הזימון הגיע היום, הזמנתי עוד דלי ב5.6 ועדיין לא הגיע הזימון ועשיתי עוד הזמנה ב14.6.

הזמנה מ 4/6 הגיע היום 23/6 אל המכס = 19 יום (איזור השרון)

כנ"ל (אזור המרכז)
אני אמור לשלוח פקס בו הקבלה ההצהרה ותצלום תעודת זהות, עוד משהו?
כמה זה אמור לעלות לי?

בכלל למה זה עצררו לי את המשלוח, יצא לי 48 דולר.

נערך לאחרונה:
אף פעם לא הבנתי למה להכנס לכל הברוך הזה בשביל כמה עשרות שקלים,הכל זה עניין של מזל,ולדעתי זה לא שווה את הלחץ.מעדיף לשלם בארץ יותר מעכשיו לעכשיו וזהו.

צריך לשלוח בפקס:

1.צילום (עדיף סריקה) של הת.ז (כולל הספח) או רישיון
2. הזימון מהמכס
3. הצהרה למשרד הבריאות (אם לא קיבלתם עם המכתב של המכס, יש לכם במדריך להזמנות מחו"ל, תדפיסו ותמלאו)
4. חשבונית קנייה שנשלחה לכם במייל (להדפיס)

ולא משלמים שום דבר כי זה יצא פחות מ50$, תוך כ-7 ימים זה יגיע לסניף דואר שליד הבית.

בטווח שחלבון מספיק לי-2-3 חודשים לא שווה לדעתי החיסכון של 30-50 שח והכאב ראש הזה כמו שיש לכם עכשיו.ניסיתי פעם והפסקתי.

שים לב שהם הזמינו חלבון ב48$ איפה תמצא מחיר שמתקרב לזה בארץ?
בכללי לא כדי להזמין חלבון מחו"ל, אלא קראיטין, קפאין ושטויות כאלו שהחבילה לא שוקלת הרבה ואז אתה חוסך יותר.
לצערי לא הזמנתי את החלבון כמוהם.

בטווח שחלבון מספיק לי-2-3 חודשים לא שווה לדעתי החיסכון של 30-50 שח והכאב ראש הזה כמו שיש לכם עכשיו.ניסיתי פעם והפסקתי.
א. חסכנו פה 180 ש"ח בהתחשב בזה שאופטימום עולה כיום 380
ב. קריאטין 2 קילו עם משלוח ומע"מ ושאר הירקות עולה 240 ש"ח, בארץ עולה 600 גרם כ-300 שקלים
ג. נו אקספלוד בארץ עולה 520 ש"ח, אני מזמין 2 קופסאות עם משלוח ומע"מ לארץ

הקטע פה שהייתה כנראה טעות וכולם קפצו עליה, בתאחלס ככה לא שווה להזמין חלבון וגיינר כי זה באמת הפרש קטן שלא שווה כלום.

ירונוש מה אתה בכלל משווה הזמנה מחול לקניה בארץ

אופטימן של ה כמוסות 180 עד לארץ עולה 120 שקל וכמה מוכרים את זה פה = 280

יוהמבין וקפאין עד לדואר עולה 190 שח ובארץ רק הקפאין עולה 150 ולא דיברנו על היוהמבין שהוא יותר יקר אם לא כפול

שלא נדבר על אומגה וכל שאר התוספים שבאריזות קטנות שהחיסכון הוא לא עשרות שקלים אלא מאות למוצר או 2

נערך לאחרונה:
דווקא אומגה 3 גם לא כזה משתלם, בארץ אתה יכול לקנות ב120 שקלים משהו כמו 400 כדורים של אלספה במבצעים של הסופר-פארם או ניו- פארם תמיד יש מתקופה לתקופה.
למרות שאני עדיין משתמש בקופסאות שקניתי מקוסקו, כל קופסה 400 כדורים ועלה משהו כמו 10-15$

משה ב "דבר דואר מס' " אני אמור לכתוב את המספר הארוך הזה בעמוד הראשון של הדפים ששלחו לי מהמכס?
וארץ זה גרמניה נכון?

א. חסכנו פה 180 ש"ח בהתחשב בזה שאופטימום עולה כיום 380
ב. קריאטין 2 קילו עם משלוח ומע"מ ושאר הירקות עולה 240 ש"ח, בארץ עולה 600 גרם כ-300 שקלים
ג. נו אקספלוד בארץ עולה 520 ש"ח, אני מזמין 2 קופסאות עם משלוח ומע"מ לארץ

הקטע פה שהייתה כנראה טעות וכולם קפצו עליה, בתאחלס ככה לא שווה להזמין חלבון וגיינר כי זה באמת הפרש קטן שלא שווה כלום.

זה שאתם מסתכלים על מחירי השחיטה של ישראלבודי אז נכון יחסית להם לא שווה לקנות מהם אלא להביא מחו"ל,אם אני כחבר פורום לדוגמא יכול להביא ממאסל האוס חלבון ISS ב290 ש"ח לערך אז לא שווה לי לייבא אותו מחו"ל,בשביל כמה שקלים שווה לי לקנות מעכשיו לעכשיו בלי כל הסרטים של יעצרו לי במכס הזמנה או לא...

זה שהייתה לבודי בלידינג טעת במחיר המשלוח אז כן היה שווה לכם להביא מהם אבל ככה במחירים הרגילים שווה לקנות חלבון בארץ ללא צל של ספק!

זה שאתם מסתכלים על מחירי השחיטה של ישראלבודי אז נכון יחסית להם לא שווה לקנות מהם אלא להביא מחו"ל,אם אני כחבר פורום לדוגמא יכול להביא ממאסל האוס חלבון ISS ב290 ש"ח לערך אז לא שווה לי לייבא אותו מחו"ל,בשביל כמה שקלים שווה לי לקנות מעכשיו לעכשיו בלי כל הסרטים של יעצרו לי במכס הזמנה או לא...

זה שהייתה לבודי בלידינג טעת במחיר המשלוח אז כן היה שווה לכם להביא מהם אבל ככה במחירים הרגילים שווה לקנות חלבון בארץ ללא צל של ספק!

מישהו אמר אחרת?
ואיך לעזאזל אתה משווה גאספרי ל ISS?חחחחחחח

מישהו אמר אחרת?
ואיך לעזאזל אתה משווה גאספרי ל ISS?חחחחחחח

אם היית מסתכל על התווית במקום לצחוק כמו ילד קטן היית רואה שהאחוז חלבון ב ISS הוא כמו בחלבון גספרי שקנית אדון שוקו!!

ואם היה לך קצת שכל והבנת הנקרא ילדון היית מבין שאני השוותי מחיר ISS בחו"ל למחיר ISS בארץ(ממאסל האוס) ללא קשר לגספרי,יש לך תכונה תמיד לענות ולהכנס באנשים מתוך איזה תסכול שלך שאני לא יודע מימה,תעבוד אולי קצת על האישיות שלך במקום לענות שטויות ככה סתם.טוב חזרתי מלילה עבודה לילה טוב תחסוך ממני את התשובה שלך.

נערך לאחרונה:

אבל אנחנו לא מדברים על הזמנת אבקות חלבון שזה בד"כ לא יוצא משתלם, אלא על קראטין, קפאין, מוליטי ויטמין ומוצרים שלא שוקלים הרבה.

אבל אנחנו לא מדברים על הזמנת אבקות חלבון שזה בד"כ לא יוצא משתלם, אלא על קראטין, קפאין, מוליטי ויטמין ומוצרים שלא שוקלים הרבה.

עזוב הוא מנסה להסביר לכולם שהרבה יותר שווה להזמין ממאסל האוס את כל מה שאתה צריך במקום במקום אחר.
ואני לא יודע על מה הוא מדבר כשהגבתי לו רק פעם אחת?חחחח אנשים הזויים בה'.
חוץ מזה שאין לך איך להשוות את כמות החלבון בכל אחד מהם,כי אני מדבר על החברה עצמה ולא על כמות החלבון,זה כמו שתשווה אינטרקטיב עם אופטימום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית