הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ענק!!! טעות ענקית ומשתלמת מאוד בBB בהזמנת חלבון

• פותח/ת השרשור noy184
  • פורסם בתאריך

noy184

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
373
130
0
טוב אז אם אתם עושים הזמנה בין לאומית על חלבון MyoFusion 5 LB של גספרי בטעם שוקולד המשלוח יוצא 9.99$!!!!
אז ככה לפני כמה שבועות ראיתי שיצא חלבון חדש לגספרי בשם "MyoFusion" ושהדיווחים הראשוניים והמצויינים לגבי פרופיל תזונתי וטעם יצאו ידעתי שאני חייב להזמין אותו, נכנסתי לאתר של BB והפלא ופלא רק אם מזמינים 5 LB של שוקולד(בווניל זה לא עובד בדקתי) משלוח יוצא 9$, הייתי בטוח שהם לא ישלחו לי את זה ויעצרו את ההזמנה אבל אתמול זה הגיע והטעות עדיין קיימת...אז תהנו, הזמנתי 2 טיובים עם חבר יצא לנו אחרי מיסים 230 שקל כל אחד!!!

אגב החלבון מדהים, בקרוב אני ירשום ביקורת.

אם היית מסתכל על התווית במקום לצחוק כמו ילד קטן היית רואה שהאחוז חלבון ב ISS הוא כמו בחלבון גספרי שקנית אדון שוקו!!

ואם היה לך קצת שכל והבנת הנקרא ילדון היית מבין שאני השוותי מחיר ISS בחו"ל למחיר ISS בארץ(ממאסל האוס) ללא קשר לגספרי,יש לך תכונה תמיד לענות ולהכנס באנשים מתוך איזה תסכול שלך שאני לא יודע מימה,תעבוד אולי קצת על האישיות שלך במקום לענות שטויות ככה סתם.טוב חזרתי מלילה עבודה לילה טוב תחסוך ממני את התשובה שלך.

😳

עזוב הוא מנסה להסביר לכולם שהרבה יותר שווה להזמין ממאסל האוס את כל מה שאתה צריך במקום במקום אחר.
ואני לא יודע על מה הוא מדבר כשהגבתי לו רק פעם אחת?חחחח אנשים הזויים בה'.
חוץ מזה שאין לך איך להשוות את כמות החלבון בכל אחד מהם,כי אני מדבר על החברה עצמה ולא על כמות החלבון,זה כמו שתשווה אינטרקטיב עם אופטימום

שוב יש לך תשובות של לנסות להוציא פה אנשים לא בסדר ואתה הצדיק וזה מה שאני התכוונתי,אני לא בא לפרסם שום מאסל האוס פה,יש להם באנר וכמו שאתה רואה משה גם מאד מפרגן להם כך שאני לא משווק אותו לא בטיח,הוא בטח לא צריך שיווק שלי,הכרתי אותו כמו כולם פה דרך האתר ואני מבסוט מהחנות הזאת וזהו,חאלס עם מחלת הרדיפה שלך,די כל היום להכנס באנשים,אני מכיר לא מעט הודעות שלך פה(אני לא מדבר על הודעות שכתבת לי) ואתה תמיד אוהב להתחכם,אני שונא אנשים שכל היום מתעסקים ב"לחפש אנשים",אולי זה נובע אצלך מתיסכול או משהו,רק תעשה לי טובה ממני תתעלם.

טוב המכס הזה מבאס
שלחתי והתקשרתי לוודא שקיבלו והכל בסדר, שעוד מספר ימים לא יגידו לי שחסר משהו.
הוא לא יכול לאתר את הפקס שאני אתקשר שבוע הבא לבדוק. גם נאמר לי שזה יקח שבועיים.
לעצור את זה סתם הם יודעים לשחרר זה קשה להם.
מרגיז קצת.....

אחי זאת הסיבה למה אני אומר שאני מעדיף לקנות פה,כל הכאב ראש הזה היה לי,היה והספיק!!הבירוקרטיה פה זה ייאוש אחד גדול.

אחי מצד שני הזמנתי פעם אחד נו אקספלוד עם משלוח יצא לי 240 שקל והגיע עד הבית
חסכתי חצי מחיר
ובמקרה הזה גם חסכתי 150 שקל (אומנם עקב הטעות שלהם)
מדובר בשני קניות ב400 שקל
אומנם ההמתנה התארכה לי אך זה עדיין כדאי לטעמי

שוב יש לך תשובות של לנסות להוציא פה אנשים לא בסדר ואתה הצדיק וזה מה שאני התכוונתי,אני לא בא לפרסם שום מאסל האוס פה,יש להם באנר וכמו שאתה רואה משה גם מאד מפרגן להם כך שאני לא משווק אותו לא בטיח,הוא בטח לא צריך שיווק שלי,הכרתי אותו כמו כולם פה דרך האתר ואני מבסוט מהחנות הזאת וזהו,חאלס עם מחלת הרדיפה שלך,די כל היום להכנס באנשים,אני מכיר לא מעט הודעות שלך פה(אני לא מדבר על הודעות שכתבת לי) ואתה תמיד אוהב להתחכם,אני שונא אנשים שכל היום מתעסקים ב"לחפש אנשים",אולי זה נובע אצלך מתיסכול או משהו,רק תעשה לי טובה ממני תתעלם.

😵

אחי מצד שני הזמנתי פעם אחד נו אקספלוד עם משלוח יצא לי 240 שקל והגיע עד הבית
חסכתי חצי מחיר
ובמקרה הזה גם חסכתי 150 שקל (אומנם עקב הטעות שלהם)
מדובר בשני קניות ב400 שקל
אומנם ההמתנה התארכה לי אך זה עדיין כדאי לטעמי

אתה צודק,זה סוג של הימור ולי נמאס להמר,רק ליסוע לשחרר או להתחיל עם הפקסים האלה מבחינתי זה לא שווה.

אני חשבתי שהחבילה שלי תתקע במכס, בסוף לא נתקע ולא כלום.
פשוט לקח זמן.
כנראה שלא לכולכם ישלחו מכתב הביתה מהמכס, אלא רק למשה 🤡

האבקה הגיעה אחרי 3 שבועות:)
שלחו לי זימון להגיע למכס לפני 4 ימים בערך, למזלי אבא שלי עובד קרוב למכס אז לא הייתה בעיה לאסוף את זה משם..
איזה טעם אדיר יש לאבקה הזו חבל שאין איפה לקנות בארץ (או שיש?)

בכמס הפנו אותי לדואר
יום שלם עד שתפסתי את הדואר ואמרו לי שרק במכס יוכלו לדעת ואין להם דרך לעקוב אחרי זה
מזה?!!? איזה מתסכל. סביר להניח שהיא עוד שוכבת במכס ולא טיפלו בחבילה בכלל.
אני אמור לחכות למשיח עכשיו??

כמה זמן עבר מאז ששלחת את הפקס?
האם בפקס ששלחת היו את כל המהמסכים?
1. צילום של ת.ז או רישיון
2. הצהרה למשרד הבריאות (אם לא הגיע עם המכתב של המכס יש במדריך להזמנות מחו"ל)
3. זימון מהמכס
4. קבלת קנייה

צילום תעודת זהות - כן
הצהרה שנשלחה אלי, מילאתי ושלחתי - כן
זימון מהמכס (הדף שקיבלתי בדואר (הזמנה לשיחרור דבר דואר) - כן
קבלת קנייה (הוצאתי מהמייל מה שנשלח לאחר הרכישה) - כן

טעיתי באחד מהם?
הפקיד אמר לי שלא מקובל לשחרר כך את החבילה והכוונה שלהם זה שתגיע לשם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית