מידע ענק!!! טעות ענקית ומשתלמת מאוד בBB בהזמנת חלבון

• פותח/ת השרשור noy184
  • פורסם בתאריך

noy184

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
373
130
0
טוב אז אם אתם עושים הזמנה בין לאומית על חלבון MyoFusion 5 LB של גספרי בטעם שוקולד המשלוח יוצא 9.99$!!!!
אז ככה לפני כמה שבועות ראיתי שיצא חלבון חדש לגספרי בשם "MyoFusion" ושהדיווחים הראשוניים והמצויינים לגבי פרופיל תזונתי וטעם יצאו ידעתי שאני חייב להזמין אותו, נכנסתי לאתר של BB והפלא ופלא רק אם מזמינים 5 LB של שוקולד(בווניל זה לא עובד בדקתי) משלוח יוצא 9$, הייתי בטוח שהם לא ישלחו לי את זה ויעצרו את ההזמנה אבל אתמול זה הגיע והטעות עדיין קיימת...אז תהנו, הזמנתי 2 טיובים עם חבר יצא לנו אחרי מיסים 230 שקל כל אחד!!!

אגב החלבון מדהים, בקרוב אני ירשום ביקורת.

איזה מיסים?זה יוצא ככה פחות מ50$ כולל משלוח.
עצרו את זה במכס?
אגב +REP 😃)) טנקס

הזמנתי לפני 5 דקות,בפייפאל באמת לקחו רק 49$,נקווה שלא ידפק משהו בהזמנה 😃
תודה שוב

זו לא טעות זה מבצע לרגל ההשקה

זה לא נשמע לי הגיוני.
למי יותר משתלם למכור?לנו או לאמריקאים?ברור שלהם,אז הם היו מורידים את עלות המוצר ולא את עלות המשלוח.
נשמע כמו פאק של BB
ולמה דווקא את הטעם הזה?ולא את האחרים?את הטעם הזה אנשים קונים יותר,לא הגיוני לעשות את אלה שקונים פחות במכיר זול יותר?

זה לא נשמע לי הגיוני.
למי יותר משתלם למכור?לנו או לאמריקאים?ברור שלהם,אז הם היו מורידים את עלות המוצר ולא את עלות המשלוח.
נשמע כמו פאק של BB
ולמה דווקא את הטעם הזה?ולא את האחרים?את הטעם הזה אנשים קונים יותר,לא הגיוני לעשות את אלה שקונים פחות במכיר זול יותר?
בדקת כמה עולה המשלוח ל-US? הם לא פראיירים.
אולי זה תהליך שיווק עולמי של החברה, לך תדע.

תעשה חיפוש בפורום תמצא את התגובות למה:
א. זה הטעם הכי טעים
ב. הייפ שיווקי
ג. משתלם להם להביא לך משלוח ב10$ כי ככה הם:
1. מפרסמים יותר את המוצר בעולם
2. יותר מדינות יעשו יבוא של המוצר עקב ביקוש של אנשים כך גספרי תרוויח הרבה יותר
ד. אם זו הייתה טעות במשלוח ה1 או ה2 זה היה נעלם כבר מ BB.COM והם היו עולים על הטעות ומשנים את מחירי המשלוח מה שהם לא עשו עד עכשיו.
ה. זו לא פעם ראשונה שזה קורה

ד"א הזמנתי כרגע גם דלי ככה על הדרך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית