הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ענק!!! טעות ענקית ומשתלמת מאוד בBB בהזמנת חלבון

• פותח/ת השרשור noy184
  • פורסם בתאריך

noy184

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
373
130
0
טוב אז אם אתם עושים הזמנה בין לאומית על חלבון MyoFusion 5 LB של גספרי בטעם שוקולד המשלוח יוצא 9.99$!!!!
אז ככה לפני כמה שבועות ראיתי שיצא חלבון חדש לגספרי בשם "MyoFusion" ושהדיווחים הראשוניים והמצויינים לגבי פרופיל תזונתי וטעם יצאו ידעתי שאני חייב להזמין אותו, נכנסתי לאתר של BB והפלא ופלא רק אם מזמינים 5 LB של שוקולד(בווניל זה לא עובד בדקתי) משלוח יוצא 9$, הייתי בטוח שהם לא ישלחו לי את זה ויעצרו את ההזמנה אבל אתמול זה הגיע והטעות עדיין קיימת...אז תהנו, הזמנתי 2 טיובים עם חבר יצא לנו אחרי מיסים 230 שקל כל אחד!!!

אגב החלבון מדהים, בקרוב אני ירשום ביקורת.

בדקת כמה עולה המשלוח ל-US? הם לא פראיירים.
אולי זה תהליך שיווק עולמי של החברה, לך תדע.

איזה משלוח?אתה בא ולוקח את המוצר,לא חסר שם חנויות כאלה ברחוב.

משה,אתה צודק שאם זו הייתה טעות הם היו עולים על זה,אבל זה עדיין לא נשמע לי מציאותי,30$ הנחה על המשלוח?זה כמעט עלות המוצר....נשמע to good to be true
לא יודע זה חשוד לי העניין הזה.
וכמו שאמרתי,למה לא הורידו את עלות המוצר במקום?אני די בטוח שהם לא מנסים לשווק אותו למדינות אחרות כי רוב הכלכלה שלהם באה מאר"הב.

אני תמיד מזמין רק אריזות קטנות
לאן דלי כזה גדול מגיע
לדואר הקרוב או למכס (אם ההזמנה היא כמו שיצא 48$)

חוץ מזה,זה נשמע לך הגיוני?אפילו אם זה טריק שיווקי,ש2LBS יהיה ב10$ לא כולל מעמ יותר יקר מ5LBS?

איזה משלוח?אתה בא ולוקח את המוצר,לא חסר שם חנויות כאלה ברחוב.

משה,אתה צודק שאם זו הייתה טעות הם היו עולים על זה,אבל זה עדיין לא נשמע לי מציאותי,30$ הנחה על המשלוח?זה כמעט עלות המוצר....נשמע to good to be true
לא יודע זה חשוד לי העניין הזה.
וכמו שאמרתי,למה לא הורידו את עלות המוצר במקום?אני די בטוח שהם לא מנסים לשווק אותו למדינות אחרות כי רוב הכלכלה שלהם באה מאר"הב.
תתפלא לBB יש 5 מיליון לקוחות לערך (גם על זה היה פוסט פעם בפורום שלהם) ומתוכם 30% מחו"ל, תעשה חישובים.
דמי המשלוח תלויים גם בשיתוף הפעולה עם BB.COM, לדוגמא תשים בסל דלי של אופטימום תראה את עלות המשלוח ותנסה לשים בסל קניות דלי של ISS תראה שיש הבדל במחיר המשלוח למרות שהם שוקלים אותו הדבר (הדליים).

תתפלא לBB יש 5 מיליון לקוחות לערך (גם על זה היה פוסט פעם בפורום שלהם) ומתוכם 30% מחו"ל, תעשה חישובים.
דמי המשלוח תלויים גם בשיתוף הפעולה עם BB.COM, לדוגמא תשים בסל דלי של אופטימום תראה את עלות המשלוח ותנסה לשים בסל קניות דלי של ISS תראה שיש הבדל במחיר המשלוח למרות שהם שוקלים אותו הדבר (הדליים).

אני יודע שיש להם תקטע של השיווק עם החברות,זה ידוע.
אם זה גימיק שיווקי למה לא עשו את ה2LBS במחיר משלוח הזה?זה היה יותר משתלם בשבילם מאשר ה5LBS,כי עכשיו ה5LBS יותר זול מה2LBS בהרבה

נ"ב אני כבר שעה מחפש בפורום שלהם מידע על הקטע הזה,ואין כלום,רק ביקורות,אין זכר למבצעים והנחות =\

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב אני הזמנתי עם חבר ככה שהיינו צריכים לשלם מיסים, ושכחתי להכניס את הקופון של ה10% הנחה, אז יצא
שזה עלה לי עוד 30 שקל...ביל דיל!!!!!!
זה עדיין העסקה הכי משתלמת שיש היום בארץ.

תעשה חיפוש בפורום תמצא את התגובות למה:
א. זה הטעם הכי טעים
ב. הייפ שיווקי
ג. משתלם להם להביא לך משלוח ב10$ כי ככה הם:
1. מפרסמים יותר את המוצר בעולם
2. יותר מדינות יעשו יבוא של המוצר עקב ביקוש של אנשים כך גספרי תרוויח הרבה יותר
ד. אם זו הייתה טעות במשלוח ה1 או ה2 זה היה נעלם כבר מ BB.COM והם היו עולים על הטעות ומשנים את מחירי המשלוח מה שהם לא עשו עד עכשיו.
ה. זו לא פעם ראשונה שזה קורה

ד"א הזמנתי כרגע גם דלי ככה על הדרך.

חחחח אתה מזמין מוצרים מBB כאילו זה 100 גרם גרעינים שחורים

נשמע מפתה מאוד להזמין ובאמת אם זה פחות מ 50 דולר מוצר זה לא אמור להעצר במכס ..אבל מה אם זה כן נעצר במכס ...זו חבילה כבדה לדעתי סיכוי טוב שזה ייעצר למרות המחיר

אני ממש בדילמה

אי אפשר לדעת אם זה מגיע לדואר או למכס, זה קשור להרבה דברים גם למצב רוח של פקיד המכס כשזה מגיע לארץ.
בכל מקרה גם אם זה מגיע למכס, אפשר לשלוח קבלה בפקס ותוך שבוע זה אצלך בסניף דואר.

יאלה נלך על זה
מקסימום נשאיר את זה שם שיהיה אוכל לעכברים

סתם
כמעת מחיר של חול מה בכלל אני מתמהמהה

גם אני החלטתי להזמין
אני לא לחוץ בזמן ככה שמקסימום אני אפקסס ואקבל אחרי עוד שבוע
יצא 200 שקל.....סבבה לגמרי
השאלה אם זה עולה עוד כסף אם זה נעצר במכס?

אין סיבה שזה יעלה עוד כסף כי זה מוצר ללא מכס ועם סכום נמוך שגם ללא מעמ
להגיע למכס ולעבור שם שרשרת חיול זה הקנס האמיתי 🤪

אתם בטוחים שאפשר לסמוך על החברה הזו? אף פעם לא שמעתי את השם שלה...ראיתם בדיקות מעבדה שהכל איתם תקין?
למה המחיר הזה באמת מפתה אני שוקל לקנות את זה רק אני רוצה להיות בטוח שזה לא עוד איזה חברה כמו אינטרקטיב או איזשהו זבל אחר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית