מידע ענק!!! טעות ענקית ומשתלמת מאוד בBB בהזמנת חלבון

• פותח/ת השרשור noy184
  • פורסם בתאריך

noy184

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
373
130
0
טוב אז אם אתם עושים הזמנה בין לאומית על חלבון MyoFusion 5 LB של גספרי בטעם שוקולד המשלוח יוצא 9.99$!!!!
אז ככה לפני כמה שבועות ראיתי שיצא חלבון חדש לגספרי בשם "MyoFusion" ושהדיווחים הראשוניים והמצויינים לגבי פרופיל תזונתי וטעם יצאו ידעתי שאני חייב להזמין אותו, נכנסתי לאתר של BB והפלא ופלא רק אם מזמינים 5 LB של שוקולד(בווניל זה לא עובד בדקתי) משלוח יוצא 9$, הייתי בטוח שהם לא ישלחו לי את זה ויעצרו את ההזמנה אבל אתמול זה הגיע והטעות עדיין קיימת...אז תהנו, הזמנתי 2 טיובים עם חבר יצא לנו אחרי מיסים 230 שקל כל אחד!!!

אגב החלבון מדהים, בקרוב אני ירשום ביקורת.

אתם בטוחים שאפשר לסמוך על החברה הזו? אף פעם לא שמעתי את השם שלה...ראיתם בדיקות מעבדה שהכל איתם תקין?
למה המחיר הזה באמת מפתה אני שוקל לקנות את זה רק אני רוצה להיות בטוח שזה לא עוד איזה חברה כמו אינטרקטיב או איזשהו זבל אחר...

אף פעם לא שמעת עליה כי היא לא מיובאת לישראל כמו עוד עשרות חברות אחרות,אין מה לעשות שבישראל מסתמכים יותר על "שמועות" ופחות על דברים ריאליים.
גאספארי היא בין החברות המדוברות ביותר באר"הב.

ממש לא קנס אני יוצא מהמכס תוך 10-15 דקות במקרה הרע.
כניראה שהיה לי ניסיון רע איתם כי אחרי הפעם האחרונה שהייתי שם אמרתי שבפעם הבאה אני חוזר עם חולצה בצבע אפרסק וחגורת נפץ

אפרסק אני אלבש רק ביום שאחליט להרוג מישהו 🤪

מה היה לך? אני פעם אחת עשיתי טעות ההזמנה שלי הגיעה אחרי חג סוכות שהם היו סגורים 10 ימים באתי יום אחרי שהם התחילו לעבוד שוב והיה שם כזה בלאגן כל כך הרבה אנשים אני באתי לשם 3 פעמים אחרי זה עמדתי בתור והתייאשתי פשוט הלכתי הביתה כל פעם מחדש עד שבפעם השלישית (אחרי שבועיים) באתי שוב והכל היה רגוע... מאז אני לא מזמין בחגים בחיים.

וואי אני מת להזמין! חבר'ה מה אתם אומרים ??
תכלס הפקיד במכס יודע שאבקת חלבון + משלוח תמיד יוצא מעל 50 דולר ולכן אני חושב שהוא יעצור את זה ...

לך תדע מה יעבור לפקיד בראש שהוא יראה רכבת אוירית של בטח איזה 200 אבקות חלבון בטעם שוקולד וכל אחת לכתובת אחרת

😆

רגע עכשיו זה מעניין
מי הזמין ומתי?
נראה אם הכל יגיע ביחד, למי יגיע הביתה למי למכס וכה
הזדמנות טובה לבדוק אם זה רנדומלי

מה היה לך? אני פעם אחת עשיתי טעות ההזמנה שלי הגיעה אחרי חג סוכות שהם היו סגורים 10 ימים באתי יום אחרי שהם התחילו לעבוד שוב והיה שם כזה בלאגן כל כך הרבה אנשים אני באתי לשם 3 פעמים אחרי זה עמדתי בתור והתייאשתי פשוט הלכתי הביתה כל פעם מחדש עד שבפעם השלישית (אחרי שבועיים) באתי שוב והכל היה רגוע... מאז אני לא מזמין בחגים בחיים.

פקס, משה. שולחים פקס. בפסח האחרון, תוך שבוע זה היה בסניף המקומי. חסך לי דלק זמן ועצבים.
הידעת? עצבים = קורטיזול =קטבולי! ההזמנות האלה מפרקות את השרירים שהן עוזרות לבנות. טריקי, לא?😣

כן ברור שתיקנה עוד אז הם רושמים בכתב סתרים 'נא לעכב במכס'
מזכיר לי את זה שאבא שלי בטוח שאת כל הבאמפרים בעיר המוסכים שמו ולא העיריה 😣

יאללללה אם אתה אומרים שזו חברה מוכרת אז הזמנתי עלה 195 ש"ח:| לא ייאמן אם זה באמת מגיע בלי בעיות עם המכס והמחיר הוא רק 195 אז זה פשוט מחיר אדיר ...מה שבאסה שבטח בעוד שבוע המחיר יקפוץ באיזה 20 דולר ואז שוב פעם לא יהיה שווה לקנות=\

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית