עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל הכבוד. עם המאמץ שזה דרש יכולת למשוך את זה יותר יפה.
יפה מאוד.
מה התפקיד של הבחור מאחוריך? ללטף אותך לפני הסט?
לי 200 קילו לא מרגיש כבד במיוחד וזה עדיין לא "יפה", אני לא חושב שזה קשור. מכיר עוד כמה אנשים שלא מצליחים למשוך "יפה" ועדיין מרימים כבד מאוד.כל הכבוד. עם המאמץ שזה דרש יכולת למשוך את זה יותר יפה.
לי 200 קילו לא מרגיש כבד במיוחד וזה עדיין לא "יפה", אני לא חושב שזה קשור. מכיר עוד כמה אנשים שלא מצליחים למשוך "יפה" ועדיין מרימים כבד מאוד.
אחלה דדליפט אחי כל הכבוד על הקידומת החדשה
אבל על זה אני חולק איתך, אני מכיר כמה אנשים שמושכים עם גב לא יפה גם סאב-מקסימלי (כולל אותי)כוונתי היתה שאם זה לא כבד במיוחד ואתה לא קובע RM כלשהו אז אין סיבה לשחרר את הטכניקה בצורה כזאת.
אני חושב שכשמדובר בPR במיוחד שזה PR ל1RM צריך לפעמים לקבל את זה שהטכניקה לא תהיה מושלמת.
מסכים איתך לגמרי, אני רק טענתי שזה לא נראה כמו RM1 ושכן יכלת למשוך יותר יפה. קח את זה כמחמאה. ועוד דבר ששמתי לב אליו בצפיה חוזרת הוא שהמוט מתנדנד לך רחוק מהגוף מתי שאתה עובר את הברכיים וזה בזבוז כח חבל"ז.
גם במאמץ מקסימלי לא אמור ליהיות זיוף בטכניקה.. לשפר לטכניקה טובה במשקל כבד זה דבר שלוקח זמן כמובן ונסיון עם המוט .. אבל לעשות טכניקה מגעילה ולהגיד כי זה כבד זה לא תרוץ
אני לא צריך תירוץ, להתעכב על טכניקה שגם ככה מתחרבנת כשהמשקל עולה לסביבות ה85% סתם גורם לעיכוב. כל עוד לא כואב כלום ומרגישים בכיווץ אז אם זה לא "יפה" זה לא מענייןמה הטיעון שאתה חולק איתו עלי? מה התירוץ שלך למשוך בטכניקה לא טובה אם זה לא מאמץ מקסימלי?
אני לא צריך תירוץ, להתעכב על טכניקה שגם ככה מתחרבנת כשהמשקל עולה לסביבות ה85% סתם גורם לעיכוב. כל עוד לא כואב כלום ומרגישים בכיווץ אז אם זה לא "יפה" זה לא מעניין
אנחנו נסכים שלא להסכיםהטכניקה מתחרבנת כי אתה נותן לזה להתחרבן. ובגלל זה אני אומר שזה לא תרוץ.
אתה אומר את זה כאילו טכניקה גרועה זו גזירה משמים שלא קשורה אליך. ואני חולק עליך.אני לא צריך תירוץ, להתעכב על טכניקה שגם ככה מתחרבנת כשהמשקל עולה לסביבות ה85% סתם גורם לעיכוב. כל עוד לא כואב כלום ומרגישים בכיווץ אז אם זה לא "יפה" זה לא מעניין
חחחחחחחח גם אני חשבתי על זהיפה מאוד.
מה התפקיד של הבחור מאחוריך? ללטף אותך לפני הסט?
אתה מודע לזה שאם אתה גונב לי את המשפטים את צריך לשלם לי זכיות יוצרים שזה המבורגר 330+גרם בחודש!אנחנו נסכים שלא להסכים
אתה אומר את זה כאילו טכניקה גרועה זו גזירה משמים שלא קשורה אליך. ואני חולק עליך.
לגביי כאבים - אם אתה חושב שכל עוד לא כואב כלום זה 100% ו\או שבשביל להמנע מפציעה זה בסה"כ לשים לב כשכואב משהו, צר לי לאכזב אותך - אבל אתה טועה בגדול.
כי כשיתחילו לך כאבים אתה תתאמן על זה. אולי טיפה תוריד עומס. הם יתחילו בקטן, ואתה תהיה בטוח שזה יעבור תוך שבוע. ברוב הפעמים אגב - זה באמת מה שיקרה. אבל להתאמן בטכניקה לקויה מגדיל את הסיכוי שתהיה פעם אחת שזה לא מה שיקרה. זה לא אומר שתמות. אבל פציעות בנוסח פריצת דיסק, או אפילו בלט - יכולות להשבית אותך בקלות לחצי שנה (ויכולות גם לא).
ובכל מקרה זה שכרגע לא כואב כלום לא אומר שהמצב הוא 100%. פציעה יכולה להיות משהו שאתה צובר, והיא יכולה להיות משהו שקורה מיד. ובכל מקרה גם אם היא משהו שאתה צובר - הכאבים לא חייבים להגיע ברגע שאתה מתחיל לצבור. הם יכולים להגיע גם הרבה אחרי - כשהמצב חמור יותר.
למען הסר ספק, לא באמת משנה לי איך אתה מתאמן, אני מאחל לך בהצלחה וכמובן רפואה שלמה, אבל אני לא אוהב שחבר'ה מטיפים כאן על זה שאפשר להתאמן בטכניקה לקויה ולא להפצע - למרות שזה נכון. דוגמה אישית לא טובה, ובכל מקרה היא תופסת יותר על מי שחזק מאשר על מי שחלש - ומי שכבר חזק כבר בד"כ מספיק זמן בתחום בשביל לקבל החלטה מושכלת, הבעייה היא מי שרק מתחיל והוא חלש - שבו טכניקה לקויה תפגע בסבירות גבוהה יותר מהחבר'ה שכבר חזקים, והוא גם לא אחד שמספיק זמן בתחום כדי לקבל החלטה מושכלת. ויש כאן הרבה מתאמנים חדשים שקוראים (וטוב שכך).
לפותח האשכול - מבחינת טכניקה כבר העירו, גם המוט רחוק מהגוף. בכל אופן סחטיין, מוניטין.