עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, זה ILLUMINATIקלן עם צורה של משולש עליו באמצע, מישהו יודע איזה חברה זאת ומה היא שווה ?
וורמודה או משהו בסגנון ?
תודה רבה לעוזרים ! 😃
הוא צחק.השם של החברה זה illuminati ?
אשמח לעוד קצת מידע בנושא, כמו איך החברה והאם מישהו התנסה בה, כי האמת שזאת הפעם הראשונה שאני שומע על הקלן הזה..
אולי זה וורמודג׳ הגרסה הישראלית 😃לא יודע על מה אתה מדבר...לפי סקירה קצרה באינטרנט הראה שהחברה חיה ובועטת.
אומרים לפצל יותר טוב כדי לא לקבל פר מנה במ״ג גבוה כי זמן החיים של קלן הוא 36 שעות ולפצל כביכול זה יותר עדיןאוקיי, תודה לעוזרים 😃
בעל מקרה יש לי עוד שאלה..
ראיתי הרבה אנשים שלוקחים את הקלן בכל מיני שיטות:
הפורטל למשל דוגל בשיטה של לקחת כל כדור בטווח של 4-5 שעות ולא את כל הכדורים ביחד.
ושמעתי עוד הרבה אנשים שאומרים לקחת את כל הכדורים ביחד על הבוקר ולא לפצל אותם במהלך היום..
מה אתם אומרים ? מה היא השיטה היעילה ביותר ?
זה פשוט עניין של ייצוב רמות קבועות בדם. דמיין גרף שבתחילה הוא בשיא ופשוט דועך (בצורה לוגריתמית...). תבלע הכל בבוקר תקבל מקסימום גבוה יותר של רמות בדם ודעיכה בהתאם לזמן מחצית החיים. תבלע כל 8 שעות (3 כדורים, נאמר 120 מק"ג) והרמה המקסימלית תהיה יותר נמוכה אך הערך הרגעי יהיה יותר קרוב לממוצע.אין בעיה לקחת הכל במכה בבוקר. ניסיתי גם ככה וגם ככה. אין הבדל מבחינת תוצאות אבל אתה תרגיש בעיטה חזקה כל בוקר.
זה פשוט עניין של ייצוב רמות קבועות בדם. דמיין גרף שבתחילה הוא בשיא ופשוט דועך (בצורה לוגריתמית...). תבלע הכל בבוקר תקבל מקסימום גבוה יותר של רמות בדם ודעיכה בהתאם לזמן מחצית החיים. תבלע כל 8 שעות (3 כדורים, נאמר 120 מק"ג) והרמה המקסימלית תהיה יותר נמוכה אך הערך הרגעי יהיה יותר קרוב לממוצע.
השאיפה היא לרמות קבועות ככל שניתן (הדבר נכון בד"כ לכל חומר ובפרט לקלן גם עקב השפעה על רצפטורי הבטא, זאת מעבר לעדיפות השמירה על רמות קבועות) ולכן עדיף כל 8 שעות. במקרה של קלן עקב אי-נוחות שעלולה להיווצר מעליית לחץ דם בשעות הערב חותכים את ההמלצה לכל 4 שעות מהבוקר.
מבחינת זמן מחצית החיים, הוא הרי של כ-36 שעות כך שאין ממש מצב בו אין חומר פעיל בגוף גם אם נלקחת כל הכמות פעם ב-24 שעות.
בגרף המתאר את דעיכת החומר הפעיל בדם בהשוואה של פעם ביום לעומת כל 8 שעות קל לראות שעדיף לחלק את המנה.
אין סתירה. אע"פי שאני מכיר כאלה שהגיעו גם ל-200 מק"ג, אין סיבה שתעבור את ה-120מק"ג בסייקל (גם לאור משקל גופך הנמוך).אוקיי, תודה על התשובה המפורטת ! 😃
עכשיו לגביי המינון- בפורטל יש סטירה קטנה..רשום שהמינון המקסימלי לגבר הוא עד 160 אבל בדוגמה לסייקל רשום שם מינון של עד 120.
עכשיו שאלתי היא מה הוא באמת המינון המקסימלי ? לצורך העניין אני שוקל 73 קילו, ואני מושך את הסייקל ל3 שבועות ולא לשבועיים.
אין סתירה. אע"פי שאני מכיר כאלה שהגיעו גם ל-200 מק"ג, אין סיבה שתעבור את ה-120מק"ג בסייקל (גם לאור משקל גופך הנמוך).
למה מה?...אוקיי, תודה על התשובה.
אשמח אבל אם תוכל לפרט למה ?
אנאדרול לאיזה משך? איזה מינון?החברה לא נסגרה הסייקל האחרון שלי קיץ שעבר היה עם VERMODJE טסט אנטט +אנדרול ודווקא הייתי מרוצה. הבנתי שכבר אין אותה בארץ אולי בגלל בעיות בהברחה או מסיבות אחרות . גם כיום כל האתרים הגדולים בעולם של סטרואידים עדיין מוכרים את החומרים של החברה הזאת ככה שאין קשר ל"גרסה ישראלית " . לדעתי.
למה מה?...
אין סתירה מאחר ומינון מקסימאלי ומינון מוצע בסייקל לדוגמא אינם מונחים סותרים.
תוכל להסתפק ב-120מק"ג מאחר ועפ"י משקל גופך הנמוך אין צורך במינון גבוה יותר.
אני מקווה שתפסתי את הלמה הנכון...😉