הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה אני לא מתפלא שיורופסקי תקף, קילל ואיחל אונס לאראל סג"ל ובני ביתו?

שאתה הולך למסעדה עם המשפחה אני נכנס לאתר של המסעדה ובודק את התפריט ? לא...(אני מקווה) והתרנד הזה תופס תאוצה מיום ליום ככה שאם זה ימשיך כמו שזה ממשיך אתה בקרוב תאלץ לחפש מסעדות שמציעות בשר.
בחיים לא נגיע למצב כזה...

בחיים לא נגיע למצב כזה...
אל תהיה כ'כ בטוח, רק לפני 50 שנה בארה'ב 'כושים' לא יכלו לנסוע באוטובוסים של לבנים, היום אפשר לתבוע אותך בגין גזענות רק על השימוש במילה.
מה שאני בא להגיד שאכילת בשר בהחלט יכולה להפוך ללא מוסרית בטווח של כמה שנים מהיום, בדומה ללבישת פרוות.

.
אל תהיה כ'כ בטוח, רק לפני 50 שנה בארה'ב 'כושים' לא יכלו לנסוע באוטובוסים של לבנים, היום אפשר לתבוע אותך בגין גזענות רק על השימוש במילה.
מה שאני בא להגיד שאכילת בשר בהחלט יכולה להפוך ללא מוסרית בטווח של כמה שנים מהיום, בדומה ללבישת פרוות.
זה בולשיט אחד גדול.
זה שצמח לא נחשב ייצור חי כמו הפרה לא אומר שהוא חיי פחות מכל ייצור חיי אחר.
ולאכול אותו זה בסדר?
ברגע שטבעונות תהפוך לנורמה גם יהיו אנשים שיגידו שלאכול צמחים זה לא מוסרי
בסוף נחייה עם רק על מים.
תאכלס זה לא מוסרי לאכול את האוכל של האוכל שלך.

אני מאמין שיום אחד נוכל לשתות שייקים שמכילים את כל אבות המזון+לקחת סטרואידים שהופכים אנשים למפלצות וזה יהיה בריא וחוקי, אבל זה בטח יהיה במילניום הבא. מעניין איפה אנחנו נהיה אז

.

זה בולשיט אחד גדול.
זה שצמח לא נחשב ייצור חי כמו הפרה לא אומר שהוא חיי פחות מכל ייצור חיי אחר.
ולאכול אותו זה בסדר?
ברגע שטבעונות תהפוך לנורמה גם יהיו אנשים שיגידו שלאכול צמחים זה לא מוסרי
בסוף נחייה עם רק על מים.
תאכלס זה לא מוסרי לאכול את האוכל של האוכל שלך.
ואוו, השוואה פשוט מטומטמת. בקשר למה יהיה עוד כמה שנים בנוגע לבשר, אני חושב שזה יהיה צעד חכם אם הממשלות יגבילו את הגידול של פרות בישביל למזער את קצב התחממות כדור הארץ.. בידיוק כמו שייצרו מכוניות חשמליות אותו דבר צריך להגביל את גידול הבקר. זה פאקינג 18% מפליטת גזי החממה, לעומת 13% ממכוניות. (למדייקים זה לא הכל מפרות אבל זה הרוב)

ואוו, השוואה פשוט מטומטמת. בקשר למה יהיה עוד כמה שנים בנוגע לבשר, אני חושב שזה יהיה צעד חכם אם הממשלות יגבילו את הגידול של פרות בישביל למזער את קצב התחממות כדור הארץ.. בידיוק כמו שייצרו מכוניות חשמליות אותו דבר צריך להגביל את גידול הבקר. זה פאקינג 18% מפליטת גזי החממה, לעומת 13% ממכוניות. (למדייקים זה לא הכל מפרות אבל זה הרוב)
עכשיו זה נישמע מטומטם.
בעתיד הכל אפשרי.
והרעיון של הגבלה בגידול זה לא ילך מהסיבה הכלכלית.

הבן אדם נראה על סף פיצוץ. מקווה שלא נשמע משהו מכיוונו בקורב.

ההתחממות הגלובלית זה שקר

הוא לא קיבל מספיק צומי מאמא שלו... וזה מה שיצא

אין לי בעיה עם טבעוניים אני רק לא רוצה לשמוע אותם ושלא ישפיעו על המיינסטרים...

בן זונה, אחד האנשים שהעולם הזה באמת צריך למחוק מאדמתו.

אני לא חושב שגארי יורופסקי טיפש בכלל, הוא פשוט כ"כ חדור מטרה ואמונה שאיו לו שום בעיה לעבור על מוסכמות חברתיות/ נורמות של התנהגות
בוא נקשר את זה לכתבה: אפשר להגיד את אותם הדברים על היטלר אז בעצם גארי הוא היטלר של ימינו 🤡🖕

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית