הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה אני לא מתפלא שיורופסקי תקף, קילל ואיחל אונס לאראל סג"ל ובני ביתו?

מצוטט:

את הסיפור הזה כולם צריכים לשמוע הוא הגיע אליי היום עשיתי לו שייר ועוד עשרות כמוני ומשום מה הוא נעלם מהרשת ,אז הינה לכם "מוסר" טיבעוני . מפיו של צלם שנכח במקום בו גארי יורפסקי החליט שהוא מחנך את הראל סג"ל באלימות

שלום לכל קהילת דמוקרטי חדרה , מעוניין לשתף אתכם בחוויה אלימה במיוחד שחוויתי אתמול יום חמישי 5/5/13 שבסיומה הבנתי שעלי ליידע ולשתף במהירות : גארי יורופסקי הוא אדם אלים , לא אינטליגנט שבמעשיו פוגע בהפצת המסר החשוב סביב טבעונות ופגיעה מיותרת בבעלי החיים והאיזון האקולוגי המופר בעקבות תעשיית הבשר המוגזמת .

שמי אלמוני (השם שמור במערכת), בני """ מעשיר את עולמו בבית הסגול ונהנה מכל רגע , במקצועי אני צלם ובמאי טלוויזיה ובימים אלו אני חלק מצוות תוכנית "המערכת " בהנחיית מיקי חימוביץ' .

במסגרת הפינה " עד הקצה " המפגישה בית קטבים בחברה הישראלית צילמתי מפגש דוקומנטרי מעניין וחשוב בין העיתונאי הראל סג"ל הרואה בטבעוניות תופעה חולפת לבין אורי שביט המנחה את סדנת " טבעוניות נהנות יותר " . יום הצילום היה מרתק והעלה את הסוגיה לדיון מעמיק עוד הם מלטפים עגלים ברפת או טועמים מטעמים טבעוניים .

לקראת סיום היום הגיע גארי יורופסקי למפגש כשברור כי מטרת עורכי התכנית היא להגיע לרגע טלוויזיוני "צבעוני" יותר ופחות נינוח . אף אחד לא צפה מה עומד להתרחש . מפני שמקום ויכוח סוער אך לגיטימי , הגיע גבר הדומה למתאגרף הנכנס לזירה , כולו חדור ושפת גופו משדרת " בא מכות " ,הוא התיישב מול הראל במרחק של סנטימטרים ספורים מפניו , הראל פנה לעורך התוכן וביקש לעצור מפני שאינו מרגיש שהוא יכול לנהל דיון ככה .

גארי נעץ את אצבעו במעיל העור של הראל ואמר לו ( סליחה על השפה אך חשוב לי שתדעו ) " אתה לובש חיה מתה , מגיע לך שיאנסו אותך ואת הילדים שלך "

הראל שנראה מבועת ,בחר שלא לקום אבל נשאר פאסיבי , גארי המשיך להתגרות

"אני אדפוק אותך , רוצה מכות ? "

ברגע זה התערבה ההפקה ורצה לעצור , זה היה מאוחר מדי .. גארי קם ובאלימות קיצונית דחף את הראל שעף מכסאו על הרצפה התנפל עליו והכה בעצמה רבה .

ברגע זה אני כבר הגעתי להראל וחצצתי בינו לבין גארי שגם הוא כבר הוחזק עיי ארבעה גברים עוד הוא מקלל ומנסה להשתחרר ולהכות את הראל .

בשלב זה הופרדו הצדדים והורחקו זה מזה .

חשוב לי לציין , אני לא דוברו של הראל ולא מייצג אותו . אני אדם שהיה עד קרוב לסיטואציה אלימה שלא הייתה מחויבת המציאות למרות ובגלל הדעות השונות .

גארי אינו מייצג שום צו מוסרי פנימי בעיני , והאמת הנאמרת בקיצוניות מתפוגגת ונחלשת ברגע שהיא מבוטאת באלימות פיזית קיצונית . לא כך חושפים את השקר המלוטף ברכות , כך מחלישים את המסר .

עצוב לי יהיה לדעת כי אדם אלים כזה היה יכול להיכנס לשטח הבה"ס ולהיות קרוב לבני או לילדכם , לו חס וחלילה היה מתמלא התקף זעם בגלל משהו ומחליט כשהוא שיכור מכוח להיות מובל מתשומת הלב ההמונית והערצה העיוורת אותה הוא מקבל מכל ההמון הנוהר אחריו ומתנהג כמו חיית טרף משולבת בבון זכר אלפא שאינו רואה בעיניים .

"המלך העירום רוכב שנית בלחץ ההמון " כמו שכתב מאיר אריאל בשיר קוצים א'

שמח לקרוא כי ההרצאה בוטלה , הוקל לי !!!

הנושא חשוב ויש לעורר את המודעות , אין לי ספק כי יש אנשים מצוינים היכולים להציג ולנהל דיון חשוב ביניהם העיתונאית אורי שביט המצויינת . ( אשמח לעזור ביצירת הקשר ).

דרך ארץ קדמה לכל תורה שהיא , אנשים כמו גארי יורופסקי מקבלים במה ותשומת לב בגלל האלימות הקיצונית אצל ההמון הרעב לגירוי קיצוני , אשמח לדעת כי קהילת בה"ס הדמוקרטי בחדרה שונה במובן הזה .

אלמוני (השם שמור במערכת)

--------הסיפור אומת ע"י הראל סגל ואלה דבריו "אראל סגל- רק לדייק. הותקפתי. הכסא שלי הופל אבל לא הוכיתי באכזריות. הגזמה לא תשרת את הסיפור. מחר במעריב הפרטים המלאים"" -------

מעריב:
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/529/261.html

לא מצליח להבין. ממתי גארי יורופסקי נמצא בארץ?
ההרצאה שלו ביוטיוב היא הצלחה במדינה שלנו(באופן יחסי לשאר העולם). זאת הפעם השניה שמביאים אותו לארץ לסבב הרצאות. גארי מאמין שזאת יכולה ליהיות המדינה הטבעונית הראשונה(ע"פ התרשמותו מהתמיכה בארץ בדרך חיים שלו).

בכללי זה תופעה שגארי יורפסקי ניהיה ה"ישו" של הקהילה הטבעונית, מוביל "הבשורה האמיתית". יש תחושה שגארי הגיע בידיעה שהוא הולך להתייצב מול אדם שמתנגד לדרך חיים שלו וזה הוסיף עוד קיסם למדורה.

זה מדהים שהוא נמצא בארץ. אני מקוה שכמה אנשים אמיצים יעשו מעשה, יתפסו אותו ויזיינו אותו במכות. משהו כמו להלביש אותו במעיל עור, להכריח אותו לשתות חלב, לאכול חזיר וביצים ולדפוק לו מכות. זה יהיה משעשע ברמות. טרוריסט פסיכי ומסוכן היורפסקי הזה.

זה מדהים שהוא נמצא בארץ. אני מקוה שכמה אנשים אמיצים יעשו מעשה, יתפסו אותו ויזיינו אותו במכות. משהו כמו להלביש אותו במעיל עור, להכריח אותו לשתות חלב, לאכול חזיר וביצים ולדפוק לו מכות. זה יהיה משעשע ברמות. טרוריסט פסיכי ומסוכן היורפסקי הזה.

הטיעון נגד גארי יורופסקי (וגם כנגד חלק מהטבעונים) הוא שהוא אלים מאוד. אם "לא טבעונים" יעשו לו דבר כזה, הוא "ינצח".
ההרצאה שלו ביוטיוב היא הצלחה במדינה שלנו(באופן יחסי לשאר העולם). זאת הפעם השניה שמביאים אותו לארץ לסבב הרצאות. גארי מאמין שזאת יכולה ליהיות המדינה הטבעונית הראשונה(ע"פ התרשמותו מהתמיכה בארץ בדרך חיים שלו).

מוכן להזמין אותו להמבורגר ביומנגוס, רק על הכאפת מציאות שהוא יאכל שם (על מה הטפתי כל השנים ?!) אני מוכן לשלם.

הסיבה העיקרית שאני לא יכול לשמוע אותו היא שכל משפט שני שלו קשור לשואה.
ואני רואה את זה כזלזול.

שמעו, אני לא מבין את ההתנגדות שלכם והכעס כלפיו, נכון, הוא דמגוג והוא מדבר ים שטויות ואנשים טיפשים קונים את השקרים שלו, אבל מה אכפתת לכםם?? תבינו משהו אחד - ככל שיהיהו יותר אנשים טבעוניים, ככה העולם יהיה טוב יותר. אתם תהנו מהבשר והעוף שלכם אבל למה לנסות לשכנע אנשים שעברו צד שהם טועים? אני רואה אך ורק יתרונות מאחוז גדול של טבעונים. וההיתרון הכי גדול זה עניין התחממות כדור הארץ (פליטת גזי חממה) אז יאללה מה אכפת לכם תנו להאנשים להאמין לזה שאנחנו הרביבורים

שמעו, אני לא מבין את ההתנגדות שלכם והכעס כלפיו, נכון, הוא דמגוג והוא מדבר ים שטויות ואנשים טיפשים קונים את השקרים שלו, אבל מה אכפתת לכםם?? תבינו משהו אחד - ככל שיהיהו יותר אנשים טבעוניים, ככה העולם יהיה טוב יותר. אתם תהנו מהבשר והעוף שלכם אבל למה לנסות לשכנע אנשים שעברו צד שהם טועים? אני רואה אך ורק יתרונות מאחוז גדול של טבעונים. וההיתרון הכי גדול זה עניין התחממות כדור הארץ (פליטת גזי חממה) אז יאללה מה אכפת לכם תנו להאנשים להאמין לזה שאנחנו הרביבורים
אני לא חושב שלמישהו כאן אכפת שיהיו יותר טבעונים

צריך לתת לו פעם אחת לטעום בשר אולי אז הוא יסתום את הפה...
(בתול בשר..)

לי אכפת , ברגע שאתה מגיע למסעדה ואתה רואה שכל התפריט שהם מציעים זה סייטין ברוטב צ'ימיצ'ורי ועוגת שוקולד טבעונית ...יהיה לך אכפת .
אז אל תלך למסעדות של טבעונים? כשאני יוצא עם חברים זה רק לפיצה או בשר אז כנראה אני לא אמצא דבר כזה בזמן הקרוב
חוץ מזה אני לא מכיר שום מקום שהולכים אליו גם אנשים לא טבעונים ומציע דברים טבעוניים בלבד, ואם קיים מקום כזה לא שווה ללכת אליו

אז אל תלך למסעדות של טבעונים? כשאני יוצא עם חברים זה רק לפיצה או בשר אז כנראה אני לא אמצא דבר כזה בזמן הקרוב
חוץ מזה אני לא מכיר שום מקום שהולכים אליו גם אנשים לא טבעונים ומציע דברים טבעוניים בלבד, ואם קיים מקום כזה לא שווה ללכת אליו
שאתה הולך למסעדה עם המשפחה אני נכנס לאתר של המסעדה ובודק את התפריט ? לא...(אני מקווה) והתרנד הזה תופס תאוצה מיום ליום ככה שאם זה ימשיך כמו שזה ממשיך אתה בקרוב תאלץ לחפש מסעדות שמציעות בשר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית