הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית התחלטית

HenDanino

משתמש פעיל
328
123
נק' מוניטין:
359
328
123
התחלתית**

אז ככה , לא מזמן התחלתי SS וכנראה כתוצאה מתנועה מסוימת לא טובה הרגשתי כאבים בגב והפסקתי קצת להתאמן בשביל לנוח קצת...
אחרי שזה כמעט עבר לגמרי עשיתי מאמץ יתר(לא במכון) ושוב זה נתפס/נפצע (אין לי מושג איך להגדיר את הכאב הזה , אבל אני כמעט בטוח שזה לא היה כאב של אימון...) והפעם זה היה הרבה יותר חמור ממש בקושי יכולתי להזיז את הגב ...

עכשיו ברוך השם נגמר לי הכאבים (אני מרגיש את הכאב אולי ממש ממש קצת לא משהו שממש מפריע לי באימונים... ) , ואני רוצה להתחיל בפאוורליפטינג , אבל לא SS בגלל האחוז שומן המאוד גבוה שלי , ובגלל הפחד מהפווארקלין (אני חושב שהכאבים נגרמו מזה , לפחות כרגע נראה לי נכון להפסיק עם הפאוורקלין) אני צריך תוכנית של חודשיים-3 גג ושיהיה מאזן קלורי + 500 -700 בערך ... אלא אם כן אתם חושבים אחרת ...

תודה רבה לעוזרים 😃

נערך לאחרונה:
התחלתית**

אז ככה , לא מזמן התחלתי SS וכנראה כתוצאה מתנועה מסוימת לא טובה הרגשתי כאבים בגב והפסקתי קצת להתאמן בשביל לנוח קצת...
אחרי שזה כמעט עבר לגמרי עשיתי מאמץ יתר(לא במכון) ושוב זה נתפס/נפצע (אין לי מושג איך להגדיר את הכאב הזה , אבל אני כמעט בטוח שזה לא היה כאב של אימון...) והפעם זה היה הרבה יותר חמור ממש בקושי יכולתי להזיז את הגב ...

עכשיו ברוך השם נגמר לי הכאבים (אני מרגיש את הכאב אולי ממש ממש קצת לא משהו שממש מפריע לי באימונים... ) , ואני רוצה להתחיל בפאוורליפטינג , אבל לא SS בגלל האחוז שומן המאוד גבוה שלי , ובגלל הפחד מהפווארקלין (אני חושב שהכאבים נגרמו מזה , לפחות כרגע נראה לי נכון להפסיק עם הפאוורקלין) אני צריך תוכנית של חודשיים-3 גג ושיהיה מאזן קלורי + 500 -700 בערך ... אלא אם כן אתם חושבים אחרת ...

תודה רבה לעוזרים 😃
כשאתה מתחיל אין למה לעשות פאוורקלין(אתה צריך ללמוד 4 מורכבים, תשלוט בטכניקה המורכבת של הדדליפט ואחרי זה תתחיל) הייתי הולך על תוכנית דמוי SS (אולי PPST ) אם מאזן קלורי מתחת לנייטרלי(אלא אם אתה לא ב20 אחוז שומן) ואתה בסביבות ה16-17 אז כמובן שכמובן כמסה, לאחר מכן לינארית(אחרי שצברת משקלים מכובדים שתוכל לעשות איתם את הלינארית בחיטוב) לסיים אותה להתחיל SS ואז טקסס ואנערף.

• פותח/ת השרשור
כשאתה מתחיל אין למה לעשות פאוורקלין(אתה צריך ללמוד 4 מורכבים, תשלוט בטכניקה המורכבת של הדדליפט ואחרי זה תתחיל) הייתי הולך על תוכנית דמוי SS (אולי PPST ) אם מאזן קלורי מתחת לנייטרלי(אלא אם אתה לא ב20 אחוז שומן) ואתה בסביבות ה16-17 אז כמובן שכמובן כמסה, לאחר מכן לינארית(אחרי שצברת משקלים מכובדים שתוכל לעשות איתם את הלינארית בחיטוב) לסיים אותה להתחיל SS ואז טקסס ואנערף.

אני לא מתאמן חדש , התאמנתי לפני ואני דיי שולט בטכניקה של ארבעת המורכבים , ואני בכל זאת רוצה להמשיך מסה של חודשיים בערך
בחיטוב תיכננתי לעשות את הלינארית ...

אני לא מתאמן חדש , התאמנתי לפני ואני דיי שולט בטכניקה של ארבעת המורכבים , ואני בכל זאת רוצה להמשיך מסה של חודשיים בערך
בחיטוב תיכננתי לעשות את הלינארית ...
מה המשקלים, גובה, משקל.

• פותח/ת השרשור
משקל גוף - בערך 72
גובה - 178 ס"מ בערך

משקלי עבודה : סקוואט-50 , דדליפט-80 , מילטרי פרס-27.5 ,בנצ' פרס-50 , פאוור קלין-30
התאמנתי לפני בבילדינג ורק עכשיו אני רוצה להכנס לליפטינג ...

? ppst ?.. practical programming for strength training

• פותח/ת השרשור
אז אתם ממליצים על PPST ?

ואם כן יש מצב להסבר קטנטן על איך הולך החימום , העלאת משקלים , תזונה בתוכנית ?

תודה רבה 😃

? ppst ?.. practical programming for strength training
כן. שוב אמרתי שאני לא ישר ימליץ לכולם SS אלא אל תוכנית רגועה יותר.
התוכנית הזו מאפשרת לך לעשות או פרונט סקוואט ביום השלישי והקל או 80% ממה הRM5 לשלישיות.

• פותח/ת השרשור
אז SS בכל הכוח ותלמד נכון איך עושים פאוורקלין או תחליף בחתירה/מתח
אני מעדיף גם משהו קצת יותר רגוע מבחינת תזונה אחי , וSS זה קצת קיצוני בשבילי בשלב הזה ...

התוכנית הזו מאפשרת לך לעשות או פרונט סקוואט ביום השלישי והקל או 80% ממה הRM5 לשלישיות.
יש מצב לקצת הסברים על התוכנית ? הורדתי את הספר וזה קצת מסורבל ...
אתה יכול אולי להסביר לי על התוכנית , תזונה , חימום , העלאת משקלים וכו' ?

לא מכיר תוכנית שנקראת PPST...
practical programming for strength training זה ספר שמתעסק ב"תכנון פרקטי לתוכניות כוח"....
אני מכיר את PPST כקיצור
מה שאתה מתאר עם יום קל ויום עצימות מדבר כבר על משהו שונה מ SS
תקשר לתוכנית

משקל גוף - בערך 72
גובה - 178 ס"מ בערך

משקלי עבודה : סקוואט-50 , דדליפט-80 , מילטרי פרס-27.5 ,בנצ' פרס-50 , פאוור קלין-30
התאמנתי לפני בבילדינג ורק עכשיו אני רוצה להכנס לליפטינג ...[/q

אתה לא מעדיף לעבוד קצת על משקלי העבודה שלך עד שתרגיש בטוח יותר בתרגילים?
אני חושבת שזה עדיף מאשר לקפוץ לכל מיני תכניות מורכבות מדיי...
נסה להגיע למשקלים יפים בבסיסיים, לדעתי זה יקפיץ אותך כמה מדרגות.

בן כמה אתה?

• פותח/ת השרשור
אני בן 17 ...
וכן אני מסכים איתך שאני צריך לעבוד על משקלי עבודה בבסיסיים , בגלל זה אני מחפש תוכנית חחחח
אני פשוט לא רוצה להיות כרגע בSS , גם מבחינת תזונה וגם מבחינת הפאוור קלין שרק כרגע יש לי בעיה איתו
אז אני מחפש תוכנית כוח למתחילים , שתיהיה קצת יותר רגועה מהSS אני צריך את זה להיום :/
יש למישהו תוכנית שתיהיה קצת יותר רגועה מSS ? (מבחינת תזונה אני מדבר , ובלי פאוור קלין ..)

נערך לאחרונה:
אני בן 17 ...
וכן אני מסכים איתך שאני צריך לעבוד על משקלי עבודה בבסיסיים , בגלל זה אני מחפש תוכנית חחחח
אני פשוט לא רוצה להיות כרגע בSS , גם מבחינת תזונה וגם מבחינת הפאוור קלין שרק כרגע יש לי בעיה איתו
אז אני מחפש תוכנית כוח למתחילים , שתיהיה קצת יותר רגועה מהSS אני צריך את זה להיום :/
יש למישהו תוכנית שתיהיה קצת יותר רגועה מSS ? (מבחינת תזונה אני מדבר , ובלי פאוור קלין ..)
ss זאת תכנית אימונים. לא תזונה.
יש גרסאות ללא פאוורקלין

כן אבל בSS צריך לשמור על מאזן קלורי בפלוס של לפחות 1000 קלוריות בשביל להתאושש מהאימונים
גם לא נכון. אתה יכול לשרוד מעולה חלק גדול מהתוכנית עם פלוס של 500-600.
חוץ מזה שפאוורקלין בכלל לא חובה, עדיף לרוב המתאמנים לעשות מתח 3X5 עם משלח או BOR לאותו טווח חזרות וסטים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית