הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מי שהתנסה בנו אקספלוד(שאלה על טעם)

• פותח/ת השרשור gad57
  • פורסם בתאריך

gad57

משתמש פעיל
499
16
נק' מוניטין:
850
499
16
אני רוצה להזמין ולא סגור על איזה טעם , מצד אחד אני לא רוצה משהו בטעם תרופה (עדיין אני משקיע על זה 200-300 שקל...) מצד שני אני לא רוצה שיהיה מתוק מידי , בשביל ההשוואה כל המיצים קולה ספרייט וכמעט כל שאר המשקאות הקלים יותר מידי מתוקים לי.

הטעמים שלו די טובים
טעמתי פרוט פאנצ
ותפוז

התפוז לא מתוק והוא די טוב
הפרוט פאנצ קצת מתוק

אם הם יותר מדי מתוקים לך אז כל טעם שתקח בנו אקספלוד יהיה לך מתוק, התפוז נורא מגעיל אני כבר אומר מראש, ה Fruit Punch היה לי ממש סבבה מישל לעומת זאת לא אהב זה היה לו מתוק מידי לי אישית זה היה חמצמץ ומתוק יחד היה נחמד, יש עוד טעמים שלא נגעתי בהם כמו לימון ליים/לימונדה (נשמע טוב) ויש את הטעם שלא לוקחים בחיים לא משנה מה קורה Blue Raspberry, לא משנה מה יש לזה טעם של אקונומיקה.
יש עוד טעם ענבים דיי דומה לBlue Raspberry גם לא ניסיתי אבל לדוגמא במוצרי NO של יוניברסל שטעמתי זה לא היה משהו, גם ZizzzzzZZ אותו עיקרון לא משהו דווקא שם אהבתי את הלימון ליים, בעיקרון רוב הטעמים של נו אקספלוד יהיו מוגזמים מתוקים ונורא מעיקים עם הזמן, החלטה שלך.(זה ככה לרוב בפורומולות, יש להן טעם מוזר לחלקן מתוק ונסבל לחלקן מגעיל ובלתי נסבל, סותמים את האף ושותים או שלא קונים בכלל ושומרים את הכסף כי זה במילא בולשיט)

• פותח/ת השרשור
תראה בגדול אין לי בעיה עם טעם (קיבלתי NO.KO בטעם תפוז אחרי שגמרתי חצי קופסא ניסיתי למכור אותו אף אחד לא רצה לקנות בגלל הטעם שלו) , הפעם בגלל שאני קונה משהו שרוב הסיכויים שלא יעזור אז אמרתי שיהיה לפחות כיף לשתות אותו:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית