הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט - טכניקה 90KG

eranshani2

משתמש מתחיל
132
4
נק' מוניטין:
68
132
4
הרבה זמן שפשוט לא הלך לי בתרגיל הזה. משהו לא הסתדר לי בטכניקה . הגב תמיד התעגל. שבוע בלעדיו והצרת העמידה בסט אפ עזרו לי הרבה.

מה אתם אומרים ?

יושב יותר מדי אחורה ?

עם הטכניקה הזאת אתה מושך "בסדר" כביכול כי המשקל קל. קודם כל הסטאפ שלך לא טוב. אתה מתחיל למשוך כשהכתפיים שלך ממוקמות מאוחרי המוט. זה גורם לברכיים שלך להיות קדימה בתחילת המשיכה. אח"כ כשהכתפיים חוזרות למקומן הטבעי בהמשך הרגליים מסיימות את חלקן בטווח התנועה מוקדם מדי. הנעילה שלך לא אידאלית. אתה לא מחזיק גב ויש קימור לאורך כל הגב.

אני בטוח שזה לא משקל עבודה שלך וחבל שאתה מעלה סרטון שלא במשקל עבודה כי אני מאמין שהדברים שציינתי נהיים עוד יותר חמורים.

• פותח/ת השרשור
עם הטכניקה הזאת אתה מושך "בסדר" כביכול כי המשקל קל. קודם כל הסטאפ שלך לא טוב. אתה מתחיל למשוך כשהכתפיים שלך ממוקמות מאוחרי המוט. זה גורם לברכיים שלך להיות קדימה בתחילת המשיכה. אח"כ כשהכתפיים חוזרות למקומן הטבעי בהמשך הרגליים מסיימות את חלקן בטווח התנועה מוקדם מדי. הנעילה שלך לא אידאלית. אתה לא מחזיק גב ויש קימור לאורך כל הגב.

אני בטוח שזה לא משקל עבודה שלך וחבל שאתה מעלה סרטון שלא במשקל עבודה כי אני מאמין שהדברים שציינתי נהיים עוד יותר חמורים.

את האמת שכמו שרשמתי קודם היה לי הרבה בעיות בדדליפט ככה שזה המשקל "הכי גבוהה" שעשיתי לאחרונה. אז זה נובע בעיקר כי אני מתיישב אחורה במקום פשוט להוציא חזה ?. את האמת שבסרטון הזה חזרתי להרגלים הישנים שלי . מה שכן זה יותר טוב ממה שהיה לי פעם אבל בתקופה האחרונה היה לי יותר טוב.
אני אעלה בימים הקרובים סרטון חדש. מקווה שיהיה שיפור. תודה על הביקורת !

אתה בסדר גמור

כנראה שלא =]

אז זה נובע בעיקר כי אני מתיישב אחורה במקום פשוט להוציא חזה ?

בסטאפ לדדליפט אין התיישבות לאחור. אולי אתה רואה דדליפטרים ברמה גבוהה עושים מין סלינגשוט כזה בנדנוד לאחור לפני המשיכה, אבל בתחילת המשיכה עצמה הם ממקמים את עצמם כמו שצריך. אל תעשה את זה.

סטאפ תקין בדדליפט הוא כזה שמאפשר לך למתוח ולטעון את ההאמסטרינג והתחת כשבו זמנית הגב כולו מכווץ ונעול והחזה וחלל הבטן מנופחים באוויר. זה נותן רק תנוחה אחת אפשרית פר כל בן אדם ומבנה הגוף שלו. מסטאפ כזה אתה מתחיל לדחוף את הרצפה מתחתיך. אתה לא חושב על "להרים" את המוט עם הגב. המוט צריך לעלות בקו ישר ככל האפשר, צמוד ואל תוך הגוף. במקום לעמוד אתה צריך לחשוב על לדחוף את האגן שלך פנימה.

• פותח/ת השרשור
בסטאפ לדדליפט אין התיישבות לאחור. אולי אתה רואה דדליפטרים ברמה גבוהה עושים מין סלינגשוט כזה בנדנוד לאחור לפני המשיכה, אבל בתחילת המשיכה עצמה הם ממקמים את עצמם כמו שצריך. אל תעשה את זה.

סטאפ תקין בדדליפט הוא כזה שמאפשר לך למתוח ולטעון את ההאמסטרינג והתחת כשבו זמנית הגב כולו מכווץ ונעול והחזה וחלל הבטן מנופחים באוויר. זה נותן רק תנוחה אחת אפשרית פר כל בן אדם ומבנה הגוף שלו. מסטאפ כזה אתה מתחיל לדחוף את הרצפה מתחתיך. אתה לא חושב על "להרים" את המוט עם הגב. המוט צריך לעלות בקו ישר ככל האפשר, צמוד ואל תוך הגוף. במקום לעמוד אתה צריך לחשוב על לדחוף את האגן שלך פנימה.

סבבה אני אנסה לישם את זה אימון הבא, תודה על הפירוט !!

• פותח/ת השרשור
- אחרי שבוע של מחלה. מנסה ליישם את הנלמד . אשמח להערות.

הסרטון על "ציבורי"

נערך לאחרונה:
אתה לא מסיים את התנועה כמו שצריך. מרכז הכובד שלך נמצא קדימה. אתה צריך למשוך את המוט לאחור ואל תוך הגוף. ותצלם עם משקל יותר כבד.

קבצים מצורפים

• ee.png
    ee.png
    KB 30.9 · צפיות: 149
הסטאפ תקין למרות שהמוט צריך להיות יותר אל תוך השוקיים. כמו שאמרתי זה מוביל אותך למשוך עם נטיה קדימה ובצפיה שניה המוט עדיין מתנתק לך מהגוף ולכן אתה גם מגיע לחלק האחרון במשיכה בצורה שאפשר לראות בתמונה שהעלתי.

תדחוף את האגן שלך יותר קדימה ויותר מוקדם. תעצור את הסרטון בשניות האחרונות של התנועה ותראה לאיזה מצב אתה מגיע.

אתה צריך לחשוב על זה לאורך כל התנועה. אם אתה חושב על זה מתחילת התנועה ומנסה לדחוף אגן קדימה זה אומר שהמוט נשאר דבוק לגוף שלך וזה אומר גם שאתה לא נוטה קדימה בצורה מוזרה כפי שרואים אצלך. שבו המוט מגיע לאחרי הברכיים, או מהרגע שבו הרגליים מתחילות לסיים את חלקן בתנועה. ומהרגע שבו הרגליים מתחילות לסיים את חלקן דחיפת האגן קדימה ונעילת הגב לאחור צריכה להיות הרבה יותר מורגשת. זה קורה כשהמוט עובר את הברכיים מגיע לירך והברכיים מתחילות להתיישר.

• פותח/ת השרשור
ממשיך לעדכן ... 105KG .
5 חזרות . רק שהחבר הסתבך עם הצילום וצילם 3 סרטונים . רק הסרטון האחרון, ה3 חזרות האחרונות יצאו נורמלי.

מחכה לתגובות ממכם , לטובה ולביקורת אם יש משהו שצריך לשים לב

אתה מקדים לכופף את הברך בירידה, לכן אתה כל פעם פוגע בה.

בירידה, תתחיל מכך שאתה מושך את האגן לאחור, ברכיים נעולות, ורק כשאתה עובר את הברכיים, תתחיל לכופף אותן.

• פותח/ת השרשור
אתה מקדים לכופף את הברך בירידה, לכן אתה כל פעם פוגע בה.

בירידה, תתחיל מכך שאתה מושך את האגן לאחור, ברכיים נעולות, ורק כשאתה עובר את הברכיים, תתחיל לכופף אותן.

הבנתי, תודה . איך החלק של העלייה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית