הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מזונות על - SUPER FOOD

הייתי פעם אוכל כרוב קייל(KALE). האמת הוא נקנה בטעות. אני יכול להגיד לך, שלהבדיל מכרוב/חסה רגילה, הוא מגעיל יותר וקשה יותר להכנה. כל זה סה"כ נסבל אם לא העובדה שיחד עם זה שהוא סופר-בריא הוא גם סופר יקר.
בכללי יש בהם מהם חומרים שמונעים סרטן, נוגדי חמצון, מלא סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים.
אני חושב שזה דבר נהדר..אבל כמו שאמרתי..המחיר..

האמת שאני מכיר את כולם.

קייל הוא כרוב מעולה..לדעתי גם ממש טעים אבל זה עניין של הרגל, אם קשה עם הטעם שלו אז אפשר לאדות אותו ואז בכלל הוא ניהיה טעים.

גוג'י ברי אני אוהב בטירוף ואוכל כל יום עם הפיבר1 ממש מומלץ וגם לא יקר.
אצות אני אוכל וואקמה, שוב לא יקר וטעים מאוד אני עושה לי סלט קטן עם קצת אצות מלפפון נגיעה של שמן שומשום ואם יש אז פטריות וזה נדיר.
ספירולינה זה יקר בטירוף אין מה להתקרב לזה.
זרעי צ'יה זה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות לעצמך, מפוצץ באומגה 3, מאזן אותך לגמרי מבחינת היחס בין ה3 ל6 וזה מגיע באריזות ענק בניצת הדובדבן.
את הפולן דבורים ניסיתי להשתמש, הניסוי שלי היה לעשות תה עם פולן וגוג'י ברי זה יצא נחמד אבל הפולן ממש ממש מר בקטע רע, ואני אחד שדווקא אוהב מר (קייל, שומר, קולורבי וכרשה זה דברים שאני אוכל ביומיום ואת הפולן לא הצלחתי.)
קקאו אני לא צורך כי עושה לי פצעים אבל מומלץ מאוד לצרוך קקאו הוא מכיל שומן בריא מאוד, וזה טעים טירוף חח כמו שוקולד.
שמן המפ הבנתי שיש איתו אי וודאות לגבי הכבישה שלו והוא מאוד מאוד רגיש לחום אז עדיף פשוט שמן זית עם תו תקן.
אבקת מאקה זה הדבר היחיד שעוד לא ניסיתי 😃

• פותח/ת השרשור
האמת שאני קם בבוקר בחמש ומתחיל אימון בחמש וחצי קשה לאכול, אז אני עושה שייק
שם בפנים 3 כפות סובין שיבולת שועל, 3 כפות צ'יה, 2 כפות קוקוס, כפית פולן דבורים, כפית פולי קקאו וכפית אבקת ספירולינה - ככה אני שקט שהגוף מקבל הכל ובנוסף זה קל לעיכול, את תותי הגוגי ברי שזה מעדן אני אוכל (לא שם בשייק) גם חצי שעה לפני אימון....

אתה יודע שאסור לעבור את הכף ביום של זרעי צ'יה?

זה אומנם ממש בריא, אבל אם אוכלים ובעיקר על בסיס יומיומי זה משנה את היחס בין האומגה 3 לאומגה 6 ועלול להביא אותך למצב רעיל..שים לב לזה..תוסיף שקדים או חמאת בוטנים כדי לשמור על השומן (או אבוקדו שהוא מעולה).

ואיפה אתה קונה קוקוס?

• פותח/ת השרשור
מי אמר שאסור לעבור את הכף ציה ביום ? ומה זה אומר "משנה את היחס..." אז ?
יש בכל בית טבע ב - 38 ש"ח וראיתי גם בשופרסל ב 34 ש"ח...

אם תקרא על הקופסא של הצ'יה כתוב לא לעבור את ה2 כפיות (כף), ולפי מה שאני יודע רוב הזמן היחס שלך בין האומגה 3:6 הוא לטובת ה 6 וזה לא טוב ומיוחס לזה הרבה מחלות כמו סרטן סוכרת וכל המחלות האלה שהופיעו פתאום במאות האחרונות..אבל ליחס הפוך שבו כמות האומגה 3 בגוף עולה על כמות האומגה 6 בגוף יש השפעה רעילה אני לא זוכר איפה קראתי את זה אבל כשאמצע אני אשים כאן את הרפרנס.
בכל מקרה זה טוב מאוד האומגה 3, אבל אל תעבור את הכף, קוקוס הוא מעולה והוא אומגה 9 שזה גם חשוב להעלות את החומצה הזאת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית