הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אירובי עם תכנית אימונים בחיטוב

מצב
השרשור נעול

omerdahan

משתמש מתחיל
80
1
נק' מוניטין:
1
80
1
אני עובד על חיטוב תכנית fbw עם תרגילים מורכבים לכל שריר (סקווטים בנץ דדליפט וכו) עם משקלים גבוהים וחזרות 6-10 משתנה מהרגיל לתרגיל
עכשיו השאלה שלי אם מומלץ לשלב אירובי בכל סוף אימון משקלים? כי אני פוחד שזה יפגע בהתאוששות של השריר..

אני עובד על חיטוב תכנית fbw עם תרגילים מורכבים לכל שריר (סקווטים בנץ דדליפט וכו) עם משקלים גבוהים וחזרות 6-10 משתנה מהרגיל לתרגיל
עכשיו השאלה שלי אם מומלץ לשלב אירובי בכל סוף אימון משקלים? כי אני פוחד שזה יפגע בהתאוששות של השריר..

מצד אחד אתה מבצע חיטוב , מצד שני אתה מגיע ל6 חזרות משמע אתה מרים כבד עד כבד מאוד ביחס ליכולות שלך .
האירובי יפגע לך בהתאוששות ועלול להביא לפציעות רק בתנאי שאתה נכנס לגרעון קלורי גבוהה מדי. תחשב כמה קלוריות אתה צורך במצב ניטרלי , וכמה קלוריות אתה צורך במהלך היום . אם הגעת לגרעון קלורי של כ300 קלוריות מתחת לתחזוקה (לדוגמא) אתה יכול לבצע 120 דק אירובי שבועיות בכיף ללא בעיה . אם זה הפוך , כלומר גרעון קלורי גבוה יותר - תקצץ עם האירובי.

בוא אגלה לך סוד , זה לא האירובי - זו התזונה.

שיהיה בהצלחה .

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית