הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ באיזה תוכנית לחטב?

OverLoaD

משתמש מתחיל
89
16
נק' מוניטין:
54
89
16
אהלן...
אני באמצע SS
סקוואט 90
בנץ 55
פרס 40
דדליפט 110
אני נאלץ לקטוע תSS באמצע ולחטב... ולאחר מכן לחזור לתוכנית.
באיזה תוכנית כדי לחטב במצב כזה?

68 על 1.67 אין לך מה לחטב אחרי חיטוב אתה תחזור להיות שחיף ותאבד את המעט שהשגת עד כה ב-SS.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות דווקא שחיטוב בליניארית הוא זמן טוב לשפר תטכניקה הסבירה שלי,ואפילו להתקדם טיפה במשקלים.
זה יהיה חיטוב קצר. אין הרבה מה לחטב...

חחח אני מת
חיטוב?
מילא כאן בפורום שואלים אותך אם יש מה לחטב,
בתור אחד שרואה אותך במכון, ידידי, אין לך מה להיות יום אחד בחיטוב.

תתמקד בלהביא את הסקוואט שלך ל180 במקום להתעסק בשטויות.

חחח אני מת
חיטוב?

למה זה להתעסק בשטויות, אני לא מכיר את הבן אדם אבל אם הוא לא רוצה להיות ליפטר. אלא סתם חזק באותה מידה להתהלך עם גוף סבבה יש דרכים לעשות זאת ולא חייבים להתהלך עם כרס ו25 א.ש בשביל זה , נכון זה ייקח יותר זמן אבל לא לכולם אותה מטרה (שוב לא יודע מה המטרה שלו).
ראיתי תמונות של ליאור וסרטים של אח שלך ואני אישית בשביל שום מחיר לא הייתי מוכן להתהלך ככה ביום יום לא משנה מה המטרה , אז כל הכבוד להם על ההקרבה (בשיא הרצינות) אבל לא לכולם מטרות כאלו.

למה זה להתעסק בשטויות, אני לא מכיר את הבן אדם אבל אם הוא לא רוצה להיות ליפטר. אלא סתם חזק באותה מידה להתהלך עם גוף סבבה יש דרכים לעשות זאת ולא חייבים להתהלך עם כרס ו25 א.ש בשביל זה , נכון זה ייקח יותר זמן אבל לא לכולם אותה מטרה (שוב לא יודע מה המטרה שלו).
ראיתי תמונות של ליאור וסרטים של אח שלך ואני אישית בשביל שום מחיר לא הייתי מוכן להתהלך ככה ביום יום לא משנה מה המטרה , אז כל הכבוד להם על ההקרבה (בשיא הרצינות) אבל לא לכולם מטרות כאלו.
ענית לעצמך, אתה לא מכיר אותו ולא ראית אותו.
הילד בן 15, רזה ברמה של ילד רגיל, לא קרוב להיות מה שהוא מתאר.
כרס ו25 אחוז שומן בתחת שלי, להיכנס לגרעון קלורי כשהסקוואט שלך עוד מתחת ל100 קילו זה בדיחה.

בתור אחד שעשה את הטעות שאתה רוצה לעשות,אני אומר לך חד משמעית אתה תעשה טעות שתתחרט עליה אחר כך,אם לא הייתי מתעסק בשטות הזאת של חיטוב הייתי הרבה יותר גדול וחזק עכשיו.

הדעה שלי בעניין היא ללכת על לחטב עם לינארית,
גם אני קטעתי את הSS לפני ריסטים וכאלה, במשקלים שמיציתי מהם(סקוואט 145 חמישייה דדליפט 160 בנץ 110 הכל חמישיות)
לא היה ריסט בכלל, מה שאומר שהייתי יכול להמשיך, אבל הפריע לי יותר שנהייתי כדור עגול ושמנמן.

אני עכשיו אחרי חודשיים וקצת בלינארית, חודש ראשון משקלים המשיכו לעלות בקצב שבועי, ומ.ג. ירד מהר.
להרביץ חודש בלינארית לחיטוב זה רעיון טוב לדעתי(אם אתה מחליט ללכת על חיטוב)

~~~תשובה כללית על עצמי, רק ההבדל שהייתי 96 ק"ג, 19-20% שומן, ואתה 68 ק"ג~~~

אתה יכול לעבור לתוכנית עם התקדמות יותר איטית כמו ליניארית לתקופה ואז משהו כמו 5/3/1
וככה תוכל לאכול יותר "נקי" ולהתקדם לאט ובטוח ולא להשמין

בסופו של דבר איך שאתה מרגיש עם עצמך, לא כולם מתאמנים להיות PL ולא כל אחד חולם על להוסיף עוד פלטה למוט

• פותח/ת השרשור
חחח אני מת
חיטוב?

למרות שכרגע חיטוב הוא בשלב מוקדם מידי ואני מסכים והחלטתי למשוך עוד קצת,ההבדל בנינו הוא המטרות.
אני בספורט בסופו של דבר בשביל הנאה ולא בשביל להיות מתחרה אולימפי.
ובמידה ואני רוצה להמשיך ולהנות אני לא רוצה להיות שמן,אבל אני בכלל לא בכיוון של בילדינג.
אני אסגור ת SS שיהיה 100 סקוואט,אתקדם בחיטוב בליניארית ואחזור ל SS.

שתהיה בעניינים ש15% שומן זה ילד רגיל.
ולי אין בעיה, תחטב איזה חודש חודשיים, תתקן את הטכניקה ותחזור לSS ותסיים אותה כמו שצריך.
אתה עוד מתחיל ויכול להתקדם גם בחיטוב.
בין אם זה בזבוז זמן או לא זה כבר משהו אחר, להמשיך מאסה בטכניקה גרועה יבזבז לדעתי הרבה יותר זמן מאשר לחטב חודש חודשיים ולתקן טכניקה למושלמת.
אבל באמת תחטב, לא "חיטוב" כמו טוהר.

• פותח/ת השרשור
שתהיה בעניינים ש15% שומן זה ילד רגיל.
ולי אין בעיה, תחטב איזה חודש חודשיים, תתקן את הטכניקה ותחזור לSS ותסיים אותה כמו שצריך.
אתה עוד מתחיל ויכול להתקדם גם בחיטוב.
בין אם זה בזבוז זמן או לא זה כבר משהו אחר, להמשיך מאסה בטכניקה גרועה יבזבז לדעתי הרבה יותר זמן מאשר לחטב חודש חודשיים ולתקן טכניקה למושלמת.
אבל באמת תחטב, לא "חיטוב" כמו טוהר.
הסקוואט היה טוב אימון קודם,אני מקווה לסגור 100 על טכניקה טובה ולחתוך לחיטוב.
בטח שחיטוב רציני:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית