עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יכול להיות דווקא שחיטוב בליניארית הוא זמן טוב לשפר תטכניקה הסבירה שלי,ואפילו להתקדם טיפה במשקלים.
זה יהיה חיטוב קצר. אין הרבה מה לחטב...
חחח אני מת
חיטוב?
מילא כאן בפורום שואלים אותך אם יש מה לחטב,
בתור אחד שרואה אותך במכון, ידידי, אין לך מה להיות יום אחד בחיטוב.
תתמקד בלהביא את הסקוואט שלך ל180 במקום להתעסק בשטויות.
ענית לעצמך, אתה לא מכיר אותו ולא ראית אותו.למה זה להתעסק בשטויות, אני לא מכיר את הבן אדם אבל אם הוא לא רוצה להיות ליפטר. אלא סתם חזק באותה מידה להתהלך עם גוף סבבה יש דרכים לעשות זאת ולא חייבים להתהלך עם כרס ו25 א.ש בשביל זה , נכון זה ייקח יותר זמן אבל לא לכולם אותה מטרה (שוב לא יודע מה המטרה שלו).
ראיתי תמונות של ליאור וסרטים של אח שלך ואני אישית בשביל שום מחיר לא הייתי מוכן להתהלך ככה ביום יום לא משנה מה המטרה , אז כל הכבוד להם על ההקרבה (בשיא הרצינות) אבל לא לכולם מטרות כאלו.
למרות שכרגע חיטוב הוא בשלב מוקדם מידי ואני מסכים והחלטתי למשוך עוד קצת,ההבדל בנינו הוא המטרות.חחח אני מת
חיטוב?
מילא כאן בפורום שואלים אותך אם יש מה לחטב,
בתור אחד שרואה אותך במכון, ידידי, אין לך מה להיות יום אחד בחיטוב.
תתמקד בלהביא את הסקוואט שלך ל180 במקום להתעסק בשטויות.
יש לי עוד כמה ק״ג למלא אין ספק,על איזה שומן אתה מדבר?
הסקוואט היה טוב אימון קודם,אני מקווה לסגור 100 על טכניקה טובה ולחתוך לחיטוב.שתהיה בעניינים ש15% שומן זה ילד רגיל.
ולי אין בעיה, תחטב איזה חודש חודשיים, תתקן את הטכניקה ותחזור לSS ותסיים אותה כמו שצריך.
אתה עוד מתחיל ויכול להתקדם גם בחיטוב.
בין אם זה בזבוז זמן או לא זה כבר משהו אחר, להמשיך מאסה בטכניקה גרועה יבזבז לדעתי הרבה יותר זמן מאשר לחטב חודש חודשיים ולתקן טכניקה למושלמת.
אבל באמת תחטב, לא "חיטוב" כמו טוהר.