ייעוץ חגורה לאימונים

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך
1. אם היא בעלת אותו רוחב לכל אורכה, ועשויה מחומר טוב עם עובי משמעותי.
2. לפי היקף הבטן באיזור הטבור, למרות שאם אתה חוגר טוב אז אתה תחגור להיקף קטן יותר.
3. הקישור השני של הRDX בצבע זהב טובה.

כי לא ניסית משהו אחר
אפשר להגיד את זה על כל דבר בחיים... שורה תחתונה החגורה נוחה לי מאוד ואין לי איתה שום בעיות טכניות (אבזם, קרעים או לא יודע מה)... זה לא שהחגורות האחרות עשויות מיהלום ומנפחות את הבטן באוויר... בסוף זה כולה חגורה וזה עושה את אותה פעולה. צריך לדאוג שהחגורה תהיה בגדלים הרצויים (עובי,רוחב,היקף, וכו'). ושהיא עשויה מחומר טוב

אפשר להגיד את זה על כל דבר בחיים... שורה תחתונה החגורה נוחה לי מאוד ואין לי איתה שום בעיות טכניות (אבזם, קרעים או לא יודע מה)... זה לא שהחגורות האחרות עשויות מיהלום ומנפחות את הבטן באוויר... בסוף זה כולה חגורה וזה עושה את אותה פעולה. צריך לדאוג שהחגורה תהיה בגדלים הרצויים (עובי,רוחב,היקף, וכו'). ושהיא עשויה מחומר טוב
מסכים איתך אבל ברגע שנסה אינזר אתה לא תחזור אחורה

• פותח/ת השרשור
אין חסרונות אחי אבל זה די מיותר ....
לי יש של RDX , ממליץ מאוד על החברה .....
זאתי : http://www.ebay.com/itm/RDX-Weight-...tness_Accessories_ET&var=&hash=item5896682a5c
הסיבה היחידה שאני בכלל חושב על להשתמש בחגורה היא בגלל שלאחרונה אני סובל מבעיות אגן מוזרות... אני מרגיש תחושת אי נעימות קלה. לא התאמנתי כבר שבוע ואני מטופל ע״י כירופרקט בגלל פציעה, אבל אני מעדיף לקחת לבנתיים אמצעי בטיחות בשביל לא לדפוק משהוא.

הסיבה היחידה שאני בכלל חושב על להשתמש בחגורה היא בגלל שלאחרונה אני סובל מבעיות אגן מוזרות... אני מרגיש תחושת אי נעימות קלה. לא התאמנתי כבר שבוע ואני מטופל ע״י כירופרקט בגלל פציעה, אבל אני מעדיף לקחת לבנתיים אמצעי בטיחות בשביל לא לדפוק משהוא.
התפקיד של החגורה בעקרון זה "לשמור לך על הגב" היא מהדקת את כל החוליות של הגב ככה שבאמצע התרגיל הגב לא יתקפל או יתעקם וידפוק לך אותו בעצם .... כמובן שהטכניקה היא זאת שבעצם קובעת והחגורה היא רק עזר ....

התפקיד של החגורה בעקרון זה "לשמור לך על הגב" היא מהדקת את כל החוליות של הגב ככה שבאמצע התרגיל הגב לא יתקפל או יתעקם וידפוק לך אותו בעצם .... כמובן שהטכניקה היא זאת שבעצם קובעת והחגורה היא רק עזר ....
דפנטלי אתה לא יודע מה התפקיד של החגורה ומה היא עושה..
אם תרצה אני מוכן להראות לך איך אני מעקם לך את הגב תוך כדי שאתה לובש חגורה..

אתה מתאמן בנאוטילוס לא? תבקש מהמדריכים שם ללמד אותך לעשות סקואט כמו שצריך

@shum_klum עובד שם תדבר איתו

• פותח/ת השרשור
אתה מתאמן בנאוטילוס לא? תבקש מהמדריכים שם ללמד אותך לעשות סקואט כמו שצריך

@shum_klum עובד שם תדבר איתו
זה קרה לי בריצה בכלל...וכן יצא לי לבלות קצת עם שום קלום, למזלי(לרעתי?) הסקוואט שלי דווקא בטכניקה בסדר

שטויות במיץ אשכוליות...אל תכתוב על דברים שאתה לא מבין בהם..

אביב, אתה יכול להתייעץ איתי בכל מה שקשור לחגורה.
הRDX עשתה את העבודה יופי, עד שהאבזם נשבר, דברים זולים עולים ביוקר.
הINZER מדהימה, אביב אני לקחתי מידה M באינזר (עם פרונגס, בLEVER המידות שונות)
ואני מגיע עם עזרה לחור האחרון של החגורה (אני 82 קילו על 1.70, לא קטן כל כך),
אני מאמין שעד איזור ה-100-110 באינזר תעלה עליי יופי.

WTF?!
חגורה לא תפתור לך את הבעיה.

• פותח/ת השרשור
אנ
אביב, אתה יכול להתייעץ איתי בכל מה שקשור לחגורה.
הRDX עשתה את העבודה יופי, עד שהאבזם נשבר, דברים זולים עולים ביוקר.
הINZER מדהימה, אביב אני לקחתי מידה M באינזר (עם פרונגס, בLEVER המידות שונות)
ואני מגיע עם עזרה לחור האחרון של החגורה (אני 82 קילו על 1.70, לא קטן כל כך),
אני מאמין שעד איזור ה-100-110 באינזר תעלה עליי יופי.
WTF?!

חגורה לא תפתור לך את הבעיה.
האמת שאני יותר לחוץ על החוליות של הלומבאר והבטן החלשה שלי, אבל זה כנראה ההשפעה של יותר מדי גוגל וחשיפה לפציעות מזעזעות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית