ייעוץ תוכנית אימונים

roni578

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
בחדר הכושר שאני מתאמן אין אפשרות לעשות סקוואט.
בנוסף,יש לי אפשרות להתאמן רק בימי ראשון,שני/שלישי ורביעי.
חשבתי על דדליפט כתרגיל רגליים ובנוסף להכניס מתח כתרגיל לגב עליון.הרעיון לתוכנית היא:

דדליפט-?
בנץ' פרס-3X8
מתח-MAX/מתח עם משקל
כתפיים-הנפות לצדדים 2X10
יד קידמית-מוט W 2X10
יד אחורית-מקבילים MAX/בתוספת משקל
בטן

תוכנית יחסית קצרה אבל ברגע שאני אגיע למשקלים סבירים זמן התוכנית יתארך בהתאם.
הערות,הצעות,שינוי תוכנית מוחלט יתקבלו בברכה 😃

נתונים יבשים:
בן 18,שוקל 73 על 1.77,התאמנתי קצת בזמן בית ספר בתוכנית AB.כרגע התנאים לא מאפשרים להתאמן באידיאליות אז מסתדרים אם מה שיש ואני מתאמן כרגע חודש בערך עם תוכנית אימונים מאולתרת.רציתי להסדיר את זה ולכן אני מתייעץ פה ;)

בחדר הכושר שאני מתאמן אין אפשרות לעשות סקוואט.
בנוסף,יש לי אפשרות להתאמן רק בימי ראשון,שני/שלישי ורביעי.
חשבתי על דדליפט כתרגיל רגליים ובנוסף להכניס מתח כתרגיל לגב עליון.הרעיון לתוכנית היא:

דדליפט-?
בנץ' פרס-3X8
מתח-MAX/מתח עם משקל
כתפיים-הנפות לצדדים 2X10
יד קידמית-מוט W 2X10
יד אחורית-מקבילים MAX/בתוספת משקל
בטן

תוכנית יחסית קצרה אבל ברגע שאני אגיע למשקלים סבירים זמן התוכנית יתארך בהתאם.
הערות,הצעות,שינוי תוכנית מוחלט יתקבלו בברכה 😃

נתונים יבשים:
בן 18,שוקל 73 על 1.77,התאמנתי קצת בזמן בית ספר בתוכנית AB.כרגע התנאים לא מאפשרים להתאמן באידיאליות אז מסתדרים אם מה שיש ואני מתאמן כרגע חודש בערך עם תוכנית אימונים מאולתרת.רציתי להסדיר את זה ולכן אני מתייעץ פה ;)
מיי
עזרה,מישהו?
תוכנית טובה,לגבי דדליפט אני הייתי עושה סט אחד לא כולל חימום טווח חזרות 6-8 השאלה היא אם יש לך טכניקה טובה בביצוע? ולגבי הזמנים של התכנית אתה יכול לעשות ABA לבחירתך ודבר נוסף לא הייתי מוותר על סקוואט בתוכנית האימונים ככה שאם אי אפשר ואין ברירה תעשה סקוואט עם משקולות יד עד שתסתדר ,מקבילים עם משקל רצוי ועדיף לאחר שאתה עושה 15 חזרות משקל גוף מתח עם משקל לטווח 6-8 גם מקבילים אותו דבר . יום טוב אחי

• פותח/ת השרשור
AB כבר התאמנתי ואני רוצה לגוון.
סקוואט אם היה אפשרי כבר הייתי עושה,בגלל זה חשבתי על דדליפט כתחליף.כמה חזרות/סטים כדאי לעשות?
ואני אעלה סרטונים לבדיקת הטכניקה,כרגע מתלמדים ;(

AB כבר התאמנתי ואני רוצה לגוון.
סקוואט אם היה אפשרי כבר הייתי עושה,בגלל זה חשבתי על דדליפט כתחליף.כמה חזרות/סטים כדאי לעשות?
ואני אעלה סרטונים לבדיקת הטכניקה,כרגע מתלמדים ;([/quo
תוסיף את הדדליפט לתוכנית בנוסף לתרגילי רגליים אחרים שאתה עושה סט 1 טווח חזרות 5(לא כולל חימום 5-3-2 חזרות לפני הגעה למשקל קרוב לסט הביצוע לא הייתי ממליץ לך לבצע אותו שלוש פעמים בשבוע,לפי דעתי בין 1-2 פעמים בשבוע מספיק .
מקסימום תעשה fbw a1 a2 .

Back
למעלה תחתית