עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מים, מלח, חומצות למינהן, חומרי טעם וריחאני מפחד לחשוב מה מכניסים בפנים שזה אפס קלוריות.. קולורבי הוא לא אפס קלוריות..
אחרי התגובות שלכם החלטתי לעשות הזמנה יחסית גדולה:אני אישית ניסיתי תראנץ ואו שקיבלתי מקולקל או שזה מגעיל ברמות מטורפות .. הברביקיו סבבה
יש בראש הפורום אשכולות נעוצים, אחד מהם נקרא "עקרונות הפורום..." (מה שמבטיח, כמובן, שאף אחד לא יקרא אותו), ובאחת התגובות שם תמצא את המידע הבא:לא חושב שמותר לפרסם פה שמות של אתרים בחו״ל
יש בראש הפורום אשכולות נעוצים, אחד מהם נקרא "עקרונות הפורום..." (מה שמבטיח, כמובן, שאף אחד לא יקרא אותו), ובאחת התגובות שם תמצא את המידע הבא:
1. אין לתת קישורים לחנויות כאלו ואחרות באתר, גם בארץ וגם בחו"ל. דיי נמאס מהמסחרה שהולכת כאן ונמאס שיש המון אנשים וייבואנים וכל מיני שרלטנים שנרשמים בתור "גולשים רגילים" אבל מתברר שהם סתם מנסים לעשות קופה על הגב של הפורום.
מי שיעבור על החוק הזה יקבל אזהרה בפעם הראשונה, ובפעם השנייה יושעה מהאתר.
2. ניתן לפתוח נושאים לגיטמים באתר לגבי מוצרים כאלו ואחרים (שנמצאים בארץ או לא), אך ללא שאלות של קנייה במקומות כאלו ואחרים. אתם מוזמנים גם לרשום ביקורת על מוצר כזה או אחר או לבקש אחת כזו.
מעבר לעניין הפורמלי, אתם צריכים להבין שהאתר נתמך ע"י יבואן של תוספים, ומי שלא רוצה לכרות את הענף עליו כולנו יושבים יכול לגלות קצת התחשבות.
שלח לי בבקשה בפרטי מאיפה הזמנת
אני גם אשמח לשמוע בפרטי מאיפה הזמנת.
חיפשתי בנרות ולא מצאתי..