הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר Hiit

shutupandsquat

משתמש מתחיל
160
0
נק' מוניטין:
18
160
0
אפשר לעשות hiit גם באליפטי בחדר כושר ? לעשות אץ זה עם אימון כוח ?

ועוד שאלה : באמת אירובי על בטן ריקה בסוקר עוזרת לשריפת השומן ?

כן, לא כדאי עם אימון כוח.
אני חושב שיש מאמר בפורטל על נושא האירובי על בטן ריקה. הדעות מנוגדות לפי מה שהבנתי,אני חושב שהתשובה שתמצא היא שבשביל הבן אדם הממוצע זה לא משנה מתי אתה עושה את האירובי.

• פותח/ת השרשור
כן, לא כדאי עם אימון כוח.
אני חושב שיש מאמר בפורטל על נושא האירובי על בטן ריקה. הדעות מנוגדות לפי מה שהבנתי,אני חושב שהתשובה שתמצא היא שבשביל הבן אדם הממוצע זה לא משנה מתי אתה עושה את האירובי.
תודה אחי 😃
אז אני לא משנה על אליפטי או ריצה בחוץ

אימוני hiit יכולים להיות על כל דבר- ריצה, אופניים, אליפטי, מדרגות, העקרון של האימונים האלו הוא משחק עם העצימויות. בגלל שזה אימון שדורש גיוס יחידות מוטוריות רבות והוא דורש מאמץ גדול מאוד הוא די דומה לאימון אנאירובי, ולכן לא כדאי לשלב אימון אנאירובי עם hiit כי זה כבר יותר מדי. אישית כשאני עושה hiit אני מקדישה לאימון הזה יום משלו (אישית אצלי הוא כלכך קשה שזה מחייב). ולא יודעת לגבי ריצה על בטן ריקה, אם אני רצה על בטן ריקה אני מרגישה שאני פוגעת בעצמי, אני לא כלכך אוהבת את הרעיון הזה. אם אתה עד כדי כך רוצה למקסם שריפת שומן ע״י ריצה- תאכל משהו קטן וחלבוני לפני הריצה, עדיף מאשר לא לאכול כלום.

• פותח/ת השרשור
אימוני hiit יכולים להיות על כל דבר- ריצה, אופניים, אליפטי, מדרגות, העקרון של האימונים האלו הוא משחק עם העצימויות. בגלל שזה אימון שדורש גיוס יחידות מוטוריות רבות והוא דורש מאמץ גדול מאוד הוא די דומה לאימון אנאירובי, ולכן לא כדאי לשלב אימון אנאירובי עם hiit כי זה כבר יותר מדי. אישית כשאני עושה hiit אני מקדישה לאימון הזה יום משלו (אישית אצלי הוא כלכך קשה שזה מחייב). ולא יודעת לגבי ריצה על בטן ריקה, אם אני רצה על בטן ריקה אני מרגישה שאני פוגעת בעצמי, אני לא כלכך אוהבת את הרעיון הזה. אם אתה עד כדי כך רוצה למקסם שריפת שומן ע״י ריצה- תאכל משהו קטן וחלבוני לפני הריצה, עדיף מאשר לא לאכול כלום.

תודה 😃

יש אולי דוגמא לתכנית טובה, או שכעיקרון אני לשחק עם העצימות ?

אני עושה טאבטה על האליפטי, אם יש זמן ממשיך עוד רבע שעה עצימות בינונית קלה.
אני תמיד עושה אירובי אחרי אימון משקולות כדי לתת לגוף מקסימום זמן להתאושש במיוחד בחיטוב שלוקח הרבה זמן יחסית.

Back
למעלה תחתית