הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ווינסטרול ומסטרון

• פותח/ת השרשור jake
  • פורסם בתאריך

jake

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
מבחינת רעילות לכבד מומלץ.עד 6-8 שבועות להריץ ווינסטרול?
והאם ניתן באמת לשתות את התמיסה? מישהו ניסה? לא מגעיל ?

מסטרון בעל רעילות מסויימת? כמה שבועות בדר"כ רצים איתו?

ניתן לשתות את התמיסה. אל תעשה את זה.
אינך מפחית מהרעילות לכבד בשתיית התמיסה. סו בדיוק הסיבה שניתן לשתות אותה - הalkylation. מה שכן השילוב בין ההזרקה לאוראלי אמור להיות סינרגי.
אין בד"כ. אתה יכול לרוץ עם שניהם 8 שבועות בלי בעייה בהינתן ותפקודי הכבד תקינים (אני לא בטוח מדוע תרצה לעשות זאת).
בכלל, הגבלת סייקל אוראלי עקב רעילות בלבד לתקופות קצרות היא Overated. זה נתון ידוע, קשה להתווכח עליו. עדיין מרבית המשתמשים לא מכירים את הצורה המתאימה לעשות סייקל אוראלי ואת מידת הרעילות המתאימה לכל סטרואיד אוראלי וכמובן את האפקטיביות המוגבלת בשימוש לא ראוי.

ניתן לשתות - הטעם ממש לא משהו שסביר ותחזור עליו אלא אם אתה ממש ממש שונא זריקות. אבל הסיבה העיקרית שבגינה לא כדאי לשתות את התמיסה היא הזמינות הביולוגית של החומר בשתיה שהיא הנמוכה ביותר.

מסטרון בדומה לטסט' אינו מפעיל לחץ מיוחד על הכבד וניתן לרוץ איתו גם לתקופות ארוכות.
הקטע הוא שמסטרון מונע DHT ולכן תופעות הלוואי איתו לא יאחרו להגיע: התקרחות, צמיחת שיער מוגברת באיברים אחרים, ליבידו מוגבר מאוד, הגדלת הפרוסטטה.

למה לשתות תמיסה ?מפחד מזריקות?
אפשר לשתות כל תמיסה ?טסט פרופ ?אנתת?
בוודאי שניתן לשתות. כל נוזל ניתן לשתות. ניתן גם לשפוך לכיור... הזמינות הביולוגית כמעט זהה.
ברצינות, בכדי שסטרואיד יהיה זמין ביולוגית יש צורך בביצוע של שינוי במבנה המולקולרי. יש צורך בקשר חזק שלא יוכל להיות מפורק בקלות ע"י הכבד.
הדרך הנפוצה ביותר היא תוספת של אלקיל (מטיל או אתיל) במיקום אלפא של ה-17 פחמן במבנה הכימי של הסטרואיד. השינוי הזה מונע מהסטרואיד להתחמצן וע"י כך לשרוד מעבר ראשון בכבד.
זהו ה- 17a-alkylation שמאפיין את המבנה הכימי של הסטרואידים האוראליים הבולטים. אותה שרידות למעבר ראשון בכבד ובעקבות כך הזמינות הביולוגית) היא גם מה שהופך את הסטרואיד לרעיל כ"כ לכבד.
לא חובה להוסיף במיקום הזה, למשל בפרווירון מתווסף מתיל במקום הראשון. במקרה הזה נוצר מצב של זמינות ביולוגית אך היחס המדווח אנאבולי:אנדרוגני לא בא לידי ביטוי עקב יכולת הכבד לפרק את הקשר.
במקרים רבות האלקילציה משנה לחלוטין את הסטרואיד, למשל methyl-1-testosterone הוא אנאבולי פי 16 מטסטוסטרון.
במקרה של ויני גם הגרסה האוראלי וגם הדיפו הם 17aa, כלומר הגרסה להזרקה היא ללא אסטריפיקציה ולכן אין גם השהיה בשחרור (יש להזריק ed או eod). זו הסיבה שניתן לשתות את תמיסת הויני.

בוודאי שניתן לשתות. כל נוזל ניתן לשתות. ניתן גם לשפוך לכיור... הזמינות הביולוגית כמעט זהה.
ברצינות, בכדי שסטרואיד יהיה זמין ביולוגית יש צורך בביצוע של שינוי במבנה המולקולרי. יש צורך בקשר חזק שלא יוכל להיות מפורק בקלות ע"י הכבד.
הדרך הנפוצה ביותר היא תוספת של אלקיל (מטיל או אתיל) במיקום אלפא של ה-17 פחמן במבנה הכימי של הסטרואיד. השינוי הזה מונע מהסטרואיד להתחמצן וע"י כך לשרוד מעבר ראשון בכבד.
זהו ה- 17a-alkylation שמאפיין את המבנה הכימי של הסטרואידים האוראליים הבולטים. אותה שרידות למעבר ראשון בכבד ובעקבות כך הזמינות הביולוגית) היא גם מה שהופך את הסטרואיד לרעיל כ"כ לכבד.
לא חובה להוסיף במיקום הזה, למשל בפרווירון מתווסף מתיל במקום הראשון. במקרה הזה נוצר מצב של זמינות ביולוגית אך היחס המדווח אנאבולי:אנדרוגני לא בא לידי ביטוי עקב יכולת הכבד לפרק את הקשר.
במקרים רבות האלקילציה משנה לחלוטין את הסטרואיד, למשל methyl-1-testosterone הוא אנאבולי פי 16 מטסטוסטרון.
במקרה של ויני גם הגרסה האוראלי וגם הדיפו הם 17aa, כלומר הגרסה להזרקה היא ללא אסטריפיקציה ולכן אין גם השהיה בשחרור (יש להזריק ed או eod). זו הסיבה שניתן לשתות את תמיסת הויני.
חח אתה הורג אותי כל פעם מחדש ...

טום תודה על התגובה
אבל בסיכומו של דבר לא הבנתי מה לגבי טסט פרופ נניח?
בהמשך לדבריי, טסט פרופ אינו עמיד במעבר ראשון בכבד ולכן אינו זמין ביולוגית.
במילים אחרות, לא לשתות...

אני אישית מפחד יותר מכדורים מאשר זריקות.. עכשיו אני צורך ויני 100 מ""ג ead.. ואני מרגיש את החומר טוב מאוד.. גם בכח שאני מקבל ומרגישים את זה באימוניי משקולות ובנוסף אני מרגיש את החומר בכאב...
קח בחשבון שאם אתה עושה הרבה אירובי זה חומר מכאיב, אני לדוגמא מתאגרף , כבר שבועיים לא עשיתי אימון מהכאבים של הזריקות. רק עכשיו חוזר.
צריך לקחת גם את זה בחשבון.. אולי עדיף לך אוראלי.
בהצלחה

מי שמפחד מזריקות לא צריך לעשות סייקלים, נקודה !
כולה חודש חודשיים של כאבים -לא סוף העולם, תסבול קצת בשקט מה יש!
😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית