סרטון טכניקה בסקוואט

Great Shaped

משתמש מתחיל
218
66
נק' מוניטין:
350
218
66
גרייט שייפ רחובות
אני אשמח לביקורת, נכשלתי בסקוואט אימון קודם, ואולי זה קשור לטכניקה.
בעיקרון זה אימון של ריסט אבל הייתי מותש היום, אז לא היה פשוט.

• פותח/ת השרשור
אז הטכניקה רעה מאוד מאוד. אם זה היה היי באר אז זה היה רק רע מאוד בלי המאוד השני.

לא שובר (לא קרוב אפילו), גולש וכו׳ וכו׳ וכו׳
אני אמור לנחש מה זה וכו'?

אני אמור לנחש מה זה וכו'?

לא יושב מספיק אחורה, לא דוחף מספיק ברכיים לצדדים ועוד כל מיני בולשיטים שנוצרים אחד מהשני ולא צריך לייחס חשיבות לכל אחד מהם בנפרד. אווו תודה באמת

• פותח/ת השרשור
יש לי מחר אימון סקוואט, אם מישהו יכול לתת לי דגשים/להגיד לי מה הטעוית שלי ואיך לתקן אותן אני ממש אודה לו

Powerrack הגזים.

הסקוואט לא כזה נוראי, נסה טיפה יותר להתיישב אחורה ולהתחיל תנועה מהאגן.
אתה ס"מ מלשבור , רק דחוף ברכיים החוצה שלא ייקרסו.

בהצלחה

יש פה מספר בעיות, תצלם מזווית יותר נורמלית(יש סרטונים אצלי לדוג' מזווית אחורית+צדדית) ואני אתן לך פידבק.

צריך באמת להזכיר לאנשים עד כמה צילום נורמלי יעזור להם לקבל ביקורת יותר טובה. זה פשוט קריטי.

• פותח/ת השרשור
צריך באמת להזכיר לאנשים עד כמה צילום נורמלי יעזור להם לקבל ביקורת יותר טובה. זה פשוט קריטי.
זה זווית צדדית מה שהעלתי לא?
לא שובר.. חשבתי שכן
חוץ מזה מה עם הטכניקה?

קודם כל התנועה שלך פחות זורמת, אני לא יודע אם כי כבד לך מאוד או אם הדפוס תנועה שלך בכללי לא טוב.
בנוסף אתה לא שובר ויש קריסה/תזוזה נוראית של הברכיים פנימה, אתה צריך לשלוט בזה ולדאוג שהברך תשאר כמה שיותר יציבה.

לטעמי, זו הזווית הכי מחורבנת שאפשר לצלם. תצלם מהצד כדי שניראה את התנועה הכללית, ברכיים היפ דרייב זווית גב וכו׳ ומאחורה שניראה שאתה מאוזן. אין שום ערך לצילום באלכסון.

• פותח/ת השרשור
אז אני אצלם סט קל פעם הבאה. בנוגע לקריסה, יש לי פלטפוס אז ממש קשה לי לשמור על הברכיים יציבות..

אז אני אצלם סט קל פעם הבאה. בנוגע לקריסה, יש לי פלטפוס אז ממש קשה לי לשמור על הברכיים יציבות..
יש מה לעשות, אחרת כבר לא יהיה מה לעשות. תתקן את הבעיה כל עוד היא קטנה לפני שזה יחמיר, קריסה של הברכיים לא תעשה לך טוב במשקלים כבדים יותר.

אימנתי אנשים עם פלטפוס שהצליחו לשמור על הברכיים, תנסה למקד את המבט שלך בנקודה אחת בלבד- טיפ שלי תצייר איקס במראה עם מגנזיום ותסתכל רק עליו או שתסתכל על נקודה ברצפה, ככה תרגיש יותר שליטה על הברכיים/תהיה ממוקד

אתה מאבד כיווץ בתחתית רואים שהברכיים קורסות פנימה ויש גלגול אגן, אתה צריך להחזיק את הברכיים יציב, לקבל באונס ולעלות ישר, כרגע זה נראה מאולץ/טתה לא מנצל את הריבאונד מהתחתית ומאבד כיווץ

סה"כ לא נורא ומשהו שאתה אמור להצליח לשפר בלי הרבה בלאגן

אתה מאבד כיווץ בתחתית רואים שהברכיים קורסות פנימה ויש גלגול אגן, אתה צריך להחזיק את הברכיים יציב, לקבל באונס ולעלות ישר, כרגע זה נראה מאולץ/טתה לא מנצל את הריבאונד מהתחתית ומאבד כיווץ

סה"כ לא נורא ומשהו שאתה אמור להצליח לשפר בלי הרבה בלאגן
חצי ממה שאתה לכאורה רואה נובע בכלל מעמידה מאוד רחבה בלי גמישות מספיק טובה במקרבים. זה הכל...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית