הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון קלין&פרס 80 ק"ג

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
בהתחלה קראתי לזה קלין&ג'רק, אחר כך בקבוצה בפייסבוק אמרו שזה בכלל לא קלין אלא מאסל קלין וזה בכלל לא ג'רק אלא פוש פרס לא יודע התחילו לשחק עם מושגים.. העיקר משיכה לחיצה, לא באמת אכפת לי איך קוראים לזה.

היום שברתי PR, עשיתי פרס 55 ק"ג ל-2X5 שזה די מדהים כי שברתי PR היום גם שזה 55 ק"ג 1X5, לא האמנתי שאצליח לשני סטים.
בחור אחד במכון שאל כמה אני עושה פרס ל-RM1, והייתי באמצע קלינים במילא אז עשיתי קלין והייתי עייף מכדי לעשות פרס אז פשוט עשיתי פוש פרס, ולתדהמתי ה-60 ק"ג עלה כמו כלום. ומשם זה עלה..

70 ק"ג עלה חלק, 75 גם עלה חלק [לא צולם], ב-80 הראשון הקלין לא עלה, אני חושב שזה כי הזעתי בידיים כי אחרי ששמתי מגנזיום פתאום הקלינים עלו; שני הקלינים אחריו עלו אבל לצערי הפרס פשוט לא ננעל... אבל לא נורא, אני גאה בעצמי, לא חשבתי שאני כ"כ חזק [כמובן בפרופורציה כן?]

שוקל 70-72 ק"ג [כל יום משתנה בגלל הנוזלים]

60 ק"ג

70 ק"ג

80 ק"ג, קלין לא עלה

עוד נסיונות עם 80 ק"ג, קלין עלה אבל פרס לא

טכניקה הכי יפה שראיתי בזמן האחרון...

בתכלס בטכניקה הזו אלמנטים של כוח מתפרץ כבר קצת מאבדים כיוון.. אם ניסית לאמן כוח מתפרץ

זה לא פווארקלין. וזה לא רק עניין של מושגים.
זה גם לא עונה להגדרה של 'משיכה'. זה עונה להגדרה של סתם להרים את המוט על הכתפיים מהרצפה ולעשות פוש פרס

כמואמרו כבר לפני: לא קלין, לא פאוור קלין ולא muscle clean.
זו היתה פשוט משיכה ואפילונראה שהשתמשת ב-biceps.

אבל בכל זאת - העפת 80 קילו מהרצפה לכתפיים וזה יפה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית