הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ורידים בראש

lbob11

משתמש מתחיל
280
53
נק' מוניטין:
158
280
53
לא ידעתי איפה לפרסם אז פרסמתי פה.
לאחרונה התחילו לצוץ לי ורידים גדולים על הראש(מצח,צדדי הראש) שאני אומר גדולים הכוונה היא לורידים יחסית ארוכים ובולטים כלפי חוץ לאורך המצח.
קצת מוזר העניין הזה שככה הם צצו בכמה ימים..למישהו יש מושג מהן הסיבות לורידים שצצים על הראש תוך יומיים שלושה?
כל התוספים שלקחתי באזור הזמן שזה התחיל: מולטיויטמין,פרי וורקאוט,הפסקתי עם הקריאטין אחרי חודשיים של שימוש (עוד שבועיים שלושה אחזור לקחת שוב),קפאין ואני על 9 א"ש כרגע.

ה פרי וורקאוט שאתה לוקח כנראה מכיל ארגנין - AKG וזה גורם לכל הוורידים בגוף לבלוט הרבה יותר בעיקר בזמן האימון/או בזמן מאמץ. וככל שהאחוז שומן שלך נמוך יותר הנחשים האלה יותר בולטים 😃)

• פותח/ת השרשור
ה פרי וורקאוט שאתה לוקח כנראה מכיל ארגנין - AKG וזה גורם לכל הוורידים בגוף לבלוט הרבה יותר בעיקר בזמן האימון/או בזמן מאמץ. וככל שהאחוז שומן שלך נמוך יותר הנחשים האלה יותר בולטים 😃)
יכל ליהיות שזאת הסיבה,יש במרכיבים אל-ארגנין,בכל מיקרה התאהבתי ברוידים האלה בראש,מת עליהם.
פשוט חושש שזה קשור למשהו בריאותי\דופק או לחץ כלשהו.

לא ידעתי איפה לפרסם אז פרסמתי פה.
לאחרונה התחילו לצוץ לי ורידים גדולים על הראש(מצח,צדדי הראש) שאני אומר גדולים הכוונה היא לורידים יחסית ארוכים ובולטים כלפי חוץ לאורך המצח.
קצת מוזר העניין הזה שככה הם צצו בכמה ימים..למישהו יש מושג מהן הסיבות לורידים שצצים על הראש תוך יומיים שלושה?
כל התוספים שלקחתי באזור הזמן שזה התחיל: מולטיויטמין,פרי וורקאוט,הפסקתי עם הקריאטין אחרי חודשיים של שימוש (עוד שבועיים שלושה אחזור לקחת שוב),קפאין ואני על 9 א"ש כרגע.
באיזה פרי וורקאווט אתה משתמש?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית