הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עליה במסה-שאלה

• פותח/ת השרשור chenm
  • פורסם בתאריך

chenm

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום,
אני בן 26. לפני כשבעה חודשים החלטתי לקחת את עניין האימונים ברצינות ועל הדרך לעלות מסה.
בהתחלה (ארבעה חודשים) לא הקפדתי על תזונה באופן טוטאלי ואכלתי כמעט הכל רק בלי ג'אנק-פוד ומטוגנים למניהם.
השמשתי באופן קבוע באבקה לעלייה במסה בשם פרפקט 3000 כך שיחד איתה ועם התפריט היומי העלתי בתחילת הדך (ארבעה חודשים)
שמונה קילו. היום אני אוכל לחם מלא בלי סוכר ומקפיד יותר על עניין העליה באחוזי השומן.

ברגע שהגעתי לרמת מסה מסויימת החלטתי להפסיק עם ה"פרפקט" ולעבור לדברים קצת יותר נורמלים מבחינת יחס וכו..
השתמשתי בסיריוס מאס והיום אני עם ELITE LABS - MASS MUSCLE GAINER http://www.elitelabsusa.com/mass-muscle-gainer.html, ממש עכשיו קניתי אותו אבל הבעיה שמנת הגשה שלו היא 1000 קלוריות ואני מעוניין בגיינר שיכל לספק לי במינימום 1500+ קלוריות.

האם מישהו מכיר אבקה עם יחסים נורמלים ולא מטורפים כמו הפרפקט שתתנן לי מענה רציני? (1500 קלוריות) **בלי קשר לתפריט תזונה שלי**

חשוב לציין שמאז והתחלתי להתאמן עליתי 16 קילו. הגובה שלי הוא 1.80 ואני שוקל 76.
מבחינת אחוזי שומן אני עומד על 25%. המטרה שלי להגיע ל85 קילו ואז להתחיל חיטוב בסביבות יוני.

תודה מראש לכל העונים.

שלום,
אני בן 26. לפני כשבעה חודשים החלטתי לקחת את עניין האימונים ברצינות ועל הדרך לעלות מסה.
בהתחלה (ארבעה חודשים) לא הקפדתי על תזונה באופן טוטאלי ואכלתי כמעט הכל רק בלי ג'אנק-פוד ומטוגנים למניהם.
השמשתי באופן קבוע באבקה לעלייה במסה בשם פרפקט 3000 כך שיחד איתה ועם התפריט היומי העלתי בתחילת הדך (ארבעה חודשים)
שמונה קילו. היום אני אוכל לחם מלא בלי סוכר ומקפיד יותר על עניין העליה באחוזי השומן.

ברגע שהגעתי לרמת מסה מסויימת החלטתי להפסיק עם ה"פרפקט" ולעבור לדברים קצת יותר נורמלים מבחינת יחס וכו..
השתמשתי בסיריוס מאס והיום אני עם ELITE LABS - MASS MUSCLE GAINER http://www.elitelabsusa.com/mass-muscle-gainer.html, ממש עכשיו קניתי אותו אבל הבעיה שמנת הגשה שלו היא 1000 קלוריות ואני מעוניין בגיינר שיכל לספק לי במינימום 1500+ קלוריות.

האם מישהו מכיר אבקה עם יחסים נורמלים ולא מטורפים כמו הפרפקט שתתנן לי מענה רציני? (1500 קלוריות) **בלי קשר לתפריט תזונה שלי**

מבחינת אחוזי שומן אני עומד על 25%. המטרה שלי להגיע ל85 קילו ואז להתחיל חיטוב בסביבות יוני.

תודה מראש לכל העונים.
לא הבנתי, מה הבעיה לקחת מנה וחצי מהסיריוס מאס?

בלי קשר לתפריט שלך? כמה קלוריות אתה מנסה להכניס? 3000? 4000? כשאתה שוקל 76 קילו? ולמה שתרצה שחצי מהקלוריות שאתה מכניס יבואו מאבקה? תתחיל לאכול כמו שצריך.

שלום,

תודה מראש לכל העונים.
אני לא רוצה להיות הפארטי פופר אבל 1.80, 76ק"ג ו-25% אומרים שאתה עושה משהו ממש לא נכון.
זרוק את הגיינר לפח. אתה סתם משמין ממנו. אם לא תלמד לספק את הקלוריות שלך מאוכל ונקי לא תתפתח.
ותתחיל לאכול שומנים רווים (בשר והרבה), חד בלתי רווים (קוקוס, אבוקדו, אומגה 3), חלבונים מן החי (שוב בשר והרבה, דגים, ביצים) ופחמימות במשורה.
התוספים שלך צריכים להסתכם בכף חלבון אחרי האימון וקריאטין.

אחי במפרט שלך זה לא הגיוני לקחת גיינר, תתחיל מסה ותרביץ אימונים חזקים, בגלל שאתה עדיין מתאמן מתחיל יש לך סיכוי טוב גם לעלות במסה וגם לרדת בשומן, וחוץ מזה אתה לא צריך להרזות, ברגע שתגדל מסת השריר שלך יקטן אחוז שומן שלך בהתאם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית