הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אירובי בדופק גבוהה שורף שריר ?

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
לאחרונה אני מתאמן לקראת הצבא אז אני רץ 2000-3000 מטר ובכל ריצה אני נותן הכל ואני מגיע לדופק ממש גבוהה , מישהו אמר לי שזה לא טוב ושאני שורף ככה שריר , זה נכון ? (אני בדרך כלל מתאמן כוח ואז רץ בסוף האימון ואחרי זה אוכל ארוחה ענקית בבית)

שריר לא יכול להישרף, רק להתפרק
יש תהליך מסויים באירובי, אבל ההגדרה שלה היא לא נכוןנה, ולא, בסופו של דבר אפשר להגדיר את זה במונחים פשוטים כלא נכון. אל תקשיב למי שאמר את זה.

• פותח/ת השרשור
שריר לא יכול להישרף, רק להתפרק
יש תהליך מסויים באירובי, אבל ההגדרה שלה היא לא נכוןנה, ולא, בסופו של דבר אפשר להגדיר את זה במונחים פשוטים כלא נכון. אל תקשיב למי שאמר את זה.
אז אתה אומר להמשיך לרוץ בדופק גבוהה ? המטרה זה להשתפר בריצות לקראת גיבוש יחטיות 🕴

אז אתה אומר להמשיך לרוץ בדופק גבוהה ? המטרה זה להשתפר בריצות לקראת גיבוש יחטיות 🕴
תלוי. בתור קרבי לשעבר, מה שבאמת גרם לי לא ׳לסבול׳ ולהתבלט על פני האחרים הייתה הכוח והיכולת האירובית. עצימות גבוהה תאפשר לך בסופו של דבר לשפר את הבר אור שלך, שזה בסה״כ וואסח אחד בלבד. זה לא יתן לך שום דבר אחר, אז לכן... לגיבושים וההכשרה עצמה, לא.

• פותח/ת השרשור
תלוי. בתור קרבי לשעבר, מה שבאמת גרם לי לא ׳לסבול׳ ולהתבלט על פני האחרים הייתה הכוח והיכולת האירובית. עצימות גבוהה תאפשר לך בסופו של דבר לשפר את הבר אור שלך, שזה בסה״כ וואסח אחד בלבד. זה לא יתן לך שום דבר אחר, אז לכן... לגיבושים וההכשרה עצמה, לא.

אז מה לעשות לגיבושים ? 😲

זה לא דבר אחד בלבד שצריך לעשות בשביל גיבושים,זה מכלול של דברים שצריך בשביל להצליח
תמשיך לעשות מה שאתה עושה זה ותעשה גם 5 ק"מ, מידי פעם תשלב אימונים של 200, 400, 800 מ' בעצימות מירבית
כמה חזרות ? - תפסיק כשתרגיש שאתה לא יעיל יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית