הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מה היתרון באימון היפרטרופיה על פני אימון כח

בערך כמו פינג פונג וטניס
אני אשתמש במה שאמרת.
סינים משחקים פינג פונג כמו ששמת לב.
יש מליארד ושלוש מאות סינים -> מיליארד ושלוש מאות שחקני פינג פונג. שחקני טניס זה טיבטים.
בעולם שאנו חיים בו(דמיוני לחלוטין)יש רק סינים וטיבטים. רוב האנשים מקשיבים לקיסרים שהם המאמן או המאמנת המצווי בחדר הכושר שלך ולכן הם מתאמנים כמו סינים(היפרוטרופיה). לעומתם, הטיבטים שאינם סרים למרות הקיסר, מקשיבים לדאלי לאמה שהוא בעצם מארק ריפטו. ולכן הם מתאמנים כוח.

אני אשתמש במה שאמרת.
יש מליארד ושלוש מאות סינים -> מיליארד ושלוש מאות שחקני פינג פונג. שחקני טניס זה טיבטים.
בעולם שאנו חיים בו(דמיוני לחלוטין)יש רק סינים וטיבטים. רוב האנשים מקשיבים לקיסרים שהם המאמן או המאמנת המצווי בחדר הכושר שלך ולכן הם מתאמנים כמו סינים(היפרוטרופיה). לעומתם, הטיבטים שאינם סרים למרות הקיסר, מקשיבים לדאלי לאמה שהוא בעצם מארק ריפטו. ולכן הם מתאמנים כוח.
זה 1 ל1 מה שהתכוונתי

אני אשתמש במה שאמרת.
הכי טוב ששמעתי ever

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית