נק' מוניטין:
11
- 215
- 11
בן 17 מטר 71 שוקל 66.5
לפני: 1.70 שוקל 52
לפני: 1.70 שוקל 52
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אתה אומר להמשיך מסה עד 16% או לחטב עכשיו?לפעם הבאה - מצלמים כשאתה במצב רפוי (תמונות של כיווץ זה רק בונוס בשביל הפוזה)
בתמונה של לפני זה נראה סביב 9%
בתמונה של אחרי זה נראה סביב 14%
תמשיך עד מרץ... יהיו לך 3 חודשים לחטב לקראת הקיץמה אתה אומר להמשיך מסה עד 16% או לחטב עכשיו?
אני צריך להיות עד 66 קילו כמה שיותר אחוז שריר במרץ מה אני עושה?תמשיך עד מרץ... יהיו לך 3 חודשים לחטב לקראת הקיץ
תודה אחשלי בסוף החיטוב הזה אני יהיה יותר חזק ממה שאני עכשיו אתה אומר? מבחינת משקלים וכוח פיזי, אני יודע שהמסת שריר תהיה גדולה יותר אבל החוסר בפחממות יחליש אותי או משו כזה לפי מה שהבנתי זה נכון?תגיע ל-70 קילו עד פברואר, ואז יהיה לך חודש להוריד עוד 2 קילו + 2-3 קילו נוזלים שתוריד מפחמימות
יש לך תחרות כלשהי? זה יחליש אותך אבל אחרי השקילה אתה עושה העמסה ככה שאין בעיהתודה אחשלי בסוף החיטוב הזה אני יהיה יותר חזק ממה שאני עכשיו אתה אומר? מבחינת משקלים וכוח פיזי, אני יודע שהמסת שריר תהיה גדולה יותר אבל החוסר בפחממות יחליש אותי או משו כזה לפי מה שהבנתי זה נכון?
כן אחי תודה על העזרה 😃יש לך תחרות כלשהי? זה יחליש אותך אבל אחרי השקילה אתה עושה העמסה ככה שאין בעיה
ואל תצפה להיות הרבה יותר חזק, זה בסך הכל 3 חודשים שאתה צריך להישאר בהם באותו משקל בסופו של דבר...
אתה יודע.. אתה קצת גובה שאתה בן 17לפני ה״מאסה״ היית 1.70 ולאחריו הייתה 1.71 - המאסה נתנה לך סנטימטר גובה?
אני הבנתי נכון?
חס וחלילה:nono::nono::nono:תגידו אחת ולתמיד סקואט דדליפט ופרס מנמיכים/מעקבים את תהליך הגבייה?
יש מצב אתה מביא לי מחקר על זה חח בחורות לא אוהבות גמדיםחס וחלילה:nono::nono::nono:
תביא מחקר שזה עוצר את הגדילה ואנחנו נדאג למחקר עם דעה הפוכהיש מצב אתה מביא לי מחקר על זה חח בחורות לא אוהבות גמדים
הבאתי את הטענות שלהם, זה מה שיש לי אין לי שום מחקר ולא כלום. עכשיו אני מחפש אחד מנוגד לכך שאני יוכל להמשיך לעשות סקואטים ודדליפט בלי רגשות אשם שאני פוגע בגובה שלי ובשביל זה אני מנסה להעזר בפורום. לחלק השני אין לי מה להגיב כי דיברתי בהומור.תביא מחקר שזה עוצר את הגדילה ואנחנו נדאג למחקר עם דעה הפוכה
😃
בנות אוהבות - גברים עם אישיות חזקה ומלאה בבטחון עצמי , שכל טוב ויציבות כלכלית
גמדים או גבוהים זה שטויות
גם אני !. לחלק השני אין לי מה להגיב כי דיברתי בהומור.
קח נסיון אישייש מצב אתה מביא לי מחקר על זה חח בחורות לא אוהבות גמדים