הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תוצאות חיטוב

בדיוק! זה מה שאני מנסה להסביר פה כל הפוסט, זה למה פתחתי אותו.

אין לך שום גנטיקה דפוקה ולא בטיח , isravil היה ציני בתגובה שלו , ככל הנראה התייאש מעט מהנגטיביות שלך.

מה שחסר לך זה ״בגרות שריר״ תמשיך להתאמן כמו שצריך ואתה תצבור את הסיבולת ואת הבשר עם הזמן.

Genes-Genes-everywhere.jpg

ממים זה ממכר..

• פותח/ת השרשור
אין לך שום גנטיקה דפוקה ולא בטיח , isravil היה ציני בתגובה שלו , ככל הנראה התייאש מעט מהנגטיביות שלך.

מה שחסר לך זה ״בגרות שריר״ תמשיך להתאמן כמו שצריך ואתה תצבור את הסיבולת ואת הבשר עם הזמן.
חחחח גם אני הייתי ציני בתגובה האחרונה שלי, אני לא מפסיק להתאמן וממשיך להשקיע כמו תמיד.
ומה זה "בגרות שריר"?

זה לא עניין של להתאפק לא לאכול, אני להיפך לא אוהב לאכול ומכריח את עצמי במאסה, החיטובים שלי לא ארוכים יותר מהמאסות, פשוט בss ולינארית ניסיתי להגיע למשקלים גבוהים, ובגלל שישנתי ונחתי מספיק וטכניקה הייתה טובה, והגעתי סך הכל ל110 סקווט בss והעלתי ל120 בלינארית אז אמרו לי אתה לא אוכל מספיק... אז אכלתי יותר ובשני התכניות הגעתי למשקלים נמוכים יחסית. בסוף הגעתי למסקנה ההגונית היחידה לדעתי שזה בגלל הגנטיקה/התפתחות גיל איטית שלי. אתה יכול לנסות לראות את האשכולות הקודמים שלי זה מראה את הסטורית האימונים שלי...
עוד לא ענית לי מה אכלת במסה

תוצאות לא רעות בחיטוב.
לא רשמת איך אתה מתאמן כרגע אבל לצורכי עלייה במסה אין ספק ש-SS הטובה ביותר. צריך רק להניח את האגו מחוץ למכון ולעבוד סדור.
בנוסף, אני ממליץ לך לעבוד על הטכניקה. הדרך הטובה ביותר לעשות דאת היא כאמצעות הדרכה נכונה. מוצע כאן קורס יסודות משיכות והרמות של אופק ואביב (במחיר נדיר)

http://www.lbs.co.il/threads/46189/

אתה רוצה מסת שריר גדולה אתה חייב לעבוד עם משקל כבד : בנץ/דדליפט/סקוואט/פרס. תשתדל להוסיף להם תרגילים מורכבים ככל שניתן : מתח/מקבילים (עם משקל - ל-6 חזרות), BOR.
תכניס תרגילי ידיים לעזר : ברבל קרלז, סקאל קראשר.
ושוב, רוצה מסת שריר רצינית בחלק העליון : בנץ, בנץ, בנץ וכבד.
מבחינת תזונה תשתדל לאכול הרבה ונקי.
אין לך מה להתעסק בגנטיקה, אתה עוד לא מיצית מעט מהפוטנציאל הגנטי שלך גבוה/נמוך ככל שיהיה.

• פותח/ת השרשור
תוצאות לא רעות בחיטוב.
לא רשמת איך אתה מתאמן כרגע אבל לצורכי עלייה במסה אין ספק ש-SS הטובה ביותר. צריך רק להניח את האגו מחוץ למכון ולעבוד סדור.
בנוסף, אני ממליץ לך לעבוד על הטכניקה. הדרך הטובה ביותר לעשות דאת היא כאמצעות הדרכה נכונה. מוצע כאן קורס יסודות משיכות והרמות של אופק ואביב (במחיר נדיר)

http://www.lbs.co.il/threads/46189/

אתה רוצה מסת שריר גדולה אתה חייב לעבוד עם משקל כבד : בנץ/דדליפט/סקוואט/פרס. תשתדל להוסיף להם תרגילים מורכבים ככל שניתן : מתח/מקבילים (עם משקל - ל-6 חזרות), BOR.
תכניס תרגילי ידיים לעזר : ברבל קרלז, סקאל קראשר.
ושוב, רוצה מסת שריר רצינית בחלק העליון : בנץ, בנץ, בנץ וכבד.
מבחינת תזונה תשתדל לאכול הרבה ונקי.
אין לך מה להתעסק בגנטיקה, אתה עוד לא מיצית מעט מהפוטנציאל הגנטי שלך גבוה/נמוך ככל שיהיה.

הבעיה היא שכבר מיציתי את ההתקדמות בSS ונתקעתי, וגם בלינארית אני כבר עשיתי סבב אחד אז לא נשאר לי כזה הרבה להתקדם בה עכשיו.
ז''א שהמשקלים בהם אני עובד עכשיו הם משקלים כבדים בשבילי.

סקווט 120X5
דדליפט 130X5
בנץ' 77.5X5
פרס 52.5X5
פאוור קלין 75X3X5 (5 סטים של 3 חזרות)
ואני עושה גם מתח יחסית הרבה זמן כתרגיל עזר.

עוד לא ענית לי מה אכלת במסה
אכלתי לא ממש נקי, כמו שאמרתי - סתם אכלתי יותר מידי קלוריות.

הבעיה היא שכבר מיציתי את ההתקדמות בSS ונתקעתי, וגם בלינארית אני כבר עשיתי סבב אחד אז לא נשאר לי כזה הרבה להתקדם בה עכשיו.
ז''א שהמשקלים בהם אני עובד עכשיו הם משקלים כבדים בשבילי.

סקווט 120X5
דדליפט 130X5
בנץ' 77.5X5
פרס 52.5X5
פאוור קלין 75X3X5 (5 סטים של 3 חזרות)
ואני עושה גם מתח יחסית הרבה זמן כתרגיל עזר.

אכלתי לא ממש נקי, כמו שאמרתי - סתם אכלתי יותר מידי קלוריות.
מה הגובה והמשקל?

• פותח/ת השרשור
אם לא אכלת נקי כנראה גם לא אכלת נכון
אם התזונה שלך מראש לקויה אל תצפה לתוצאות טובות.

• פותח/ת השרשור
אם לא אכלת נקי כנראה גם לא אכלת נכון
אם התזונה שלך מראש לקויה אל תצפה לתוצאות טובות.
אני מדבר מבחינת משקלים, לא אכלתי ממש נקי, זה לא אומר שלא אכלתי מספיק חלבון\שומן.
גם אם אכלתי מלוכלך מידי זה לא מה שהיה מונע ממני לעלות במשקלים\מאסה אם הייתי עולה בהם כמו שצריך.

גובה 180 משקל 77~

כן בחיטוב לא התקדמתי, זה משקלים אחרי לינארית, בSS הסקווט והדדליפט היה 10 קילו פחות ופרס ובבנץ' לא ממש התקדמתי בלינארית.
לגבי המשקלים, הייתי מצפה שתרד קצת בחיטוב. מבחינת ss או לינארית קשה לי להאמין שנתקעת. אני לא אומר שאתה משקר (חס וחלילה) אני רק אומר שייתכן ומשהו באופן שבו אתה מבצע את התוכנית ו/או מעלה משקל ו/או טכניקת הליפטינג שלך לא מסתדר. המשקלים שאתה מרים כמו גם מסת השריר שלך אינם כאלה שאתה אמור להיתקע ב-ss או בתוכנית לינארית. ככל שנראה מבחינת מסת השריר והמשקלים ss אמור להתאים כמו כפפה.

אני מדבר מבחינת משקלים, לא אכלתי ממש נקי, זה לא אומר שלא אכלתי מספיק חלבון\שומן.
גם אם אכלתי מלוכלך מידי זה לא מה שהיה מונע ממני לעלות במשקלים\מאסה אם הייתי עולה בהם כמו שצריך.
חלבון זה לא חלבון תפסיק להקשיב לשטויות שזורקים פה
תאכל איכותי ולא לצרוך חלבון מחלב 5 אחוז שומן ונקניקיות .
ראבק, אם שנתיים לא התקדמת למה לעזאזל לא שינית לעצמך משו?

• פותח/ת השרשור
חלבון זה לא חלבון תפסיק להקשיב לשטויות שזורקים פה
תאכל איכותי ולא לצרוך חלבון מחלב 5 אחוז שומן ונקניקיות .
ראבק, אם שנתיים לא התקדמת למה לעזאזל לא שינית לעצמך משו?
תאמת חלבון דווקא תמיד אכלתי טוב כמו מגבינות\גבינה לבנה והרוב תמיד בא מחזה עוף. וזה לא שלא השתנתי, פשוט לא הגעתי לרמה של מתאמן שמתאמן שנה+.
אבל התחלתי SS ממש ממש ממש רזה.

לגבי המשקלים, הייתי מצפה שתרד קצת בחיטוב. מבחינת ss או לינארית קשה לי להאמין שנתקעת. אני לא אומר שאתה משקר (חס וחלילה) אני רק אומר שייתכן ומשהו באופן שבו אתה מבצע את התוכנית ו/או מעלה משקל ו/או טכניקת הליפטינג שלך לא מסתדר. המשקלים שאתה מרים כמו גם מסת השריר שלך אינם כאלה שאתה אמור להיתקע ב-ss או בתוכנית לינארית. ככל שנראה מבחינת מסת השריר והמשקלים ss אמור להתאים כמו כפפה.
יכול להיות משהו היה לא בסדא, אבל לא עולה בדעתי משהו שעשיתי לא נכון מבחינת אימונים, עשיתי הכל בדיוק לפי הספר, ולא הוספתי שום תרגילים או סטים וכו', וגם העלתי משקלים בדיוק כמו שאמורים, ועשיתי ריסטים בהתאם לאיך שצריך, בקיצור הכללללל לפי הספר, בלי סטייה קטנה אפילו.

אתה מסתובב סביב הבעייה ולא נוגע בה...
זה שעשית הכל כמו שכתוב בספר זה בסדר
השאלה היא האם נתת מעצמך 100 אחוז או לא ???
ללכת כל יום למכון לעשות ss כמו שכתוב בספר ולאכול חזה עוף זה לא מספיק !
צריך להוציא את המקסימום מעצמך ! לא לוותר באימונים, לעשות עוד חזרה גם כשאתה סחוט !
לא לוותר על בטן !!
בקיצור להתאמן ברעל !!!
אגב תזונה ... מה עם פחמימות ? פחמימות אז אחד מאבות המזון היותר חשובים לפיתוח גוף

בזמן האימון תחשוב על עצימות ! לא על הכמות , תוציא מעצמך את המקסימום !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית