כתף+בייספס כאבים חזקים

Captn3

משתמש מתחיל
42
3
נק' מוניטין:
9
42
3
כשאני מבצע פאוורקלין התחיל לכעוב לי הבייספס, כמו שריר תפוס ומקרין לכתף, זה התחיל קליל ביד שמאל ואז אחרי שבוע כבר נהיה ממש כואב כבר בסקוואט, בפאוורקלין בכלל לא יכולתי להמשיך, הייתי אצל הרופא, הוא הפנה אותי לאקג אורטופד וצילומים למרות שהוא לא חושב שזה רציני.
מה זה יכול להיות, אגב זה ביד שמאל. אתמול אחרי המקלחת זה עבר, והיום קמתי עם זה ביד ימין, ממש כמו שריר תפוס, לא יודע אם זה בגידים או מה זה יכול להיות, תודה מראש!

המוט עם המשקל נופל לך על הידיים, בנוסף - המרפקים נשארים למטה (בסופו של דבר אתה מעלה אותם למעלה אבל זה כבר מאוחר מדי).
זה מה שגורם לך לכאבים.

הייתי מתרגל האנג קלין עם משקל קל על הראק פוזישן, אם יש בעיית גמישות תשחרר את הזרת למעלה - הידיים בסה"כ תומכות במוט, לא אוחזות בו.

• פותח/ת השרשור
המוט עם המשקל נופל לך על הידיים, בנוסף - המרפקים נשארים למטה (בסופו של דבר אתה מעלה אותם למעלה אבל זה כבר מאוחר מדי).
זה מה שגורם לך לכאבים.

הייתי מתרגל האנג קלין עם משקל קל על הראק פוזישן, אם יש בעיית גמישות תשחרר את הזרת למעלה - הידיים בסה"כ תומכות במוט, לא אוחזות בו.
אני חושב שאני מבין מה עשיתי לא נכון ואתקן את זה באימון הבא, אם יהיה מצב ומשהו יהיה לא נכון ארד במשקל ואתרגל הנג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית