הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע נעליים בזיל-הזול מסין

Rasmalo

משתמש משקיע
2,627
276
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,075
2,627
276
DO WIN נעל טובה ממה ששמעתי.
לגבי סין קשה לדעת מה מקורי אבל לא יודע כמה התעסקות יש עם זיוף נעלי WL זה נשמע לי לא כדאי כי צריך לספק איכות מינימלית בניגוד להרבה מוצרים שקשה להוכיח זיוף (תיקים וביגוד למשל)

• פותח/ת השרשור
וחמאת בוטנים שופרסל זה זיוף של סקיפי?

אלה נעליים סיניות. מה יש לזייף?

2.5 ס"מ בעקב(הגומי והעץ). אל תשכח שהסוליה מצופה באופן אחיד בגומי קשה שגובהו 0.5 ס"מ. כך שיש סה"כ הפרש גבהים של 2 ס"מ.

זה כמו איביי, הרבה מוכרים פרטיים (אתה קונה מהם לא מהאתר)
אני הזמנתי נעליים מהם וקיבלתי מידה קטנה מהצפוי (האולסטאר שהצעתי למכירה)
אבל אני מכיר כאלו שהזמינו נעלי ספורט והם ממש מרוצים
ובכלל, כיסויים לטלפון ושטויות קטנות כאלו גם אין מה לחשוש

מוכר נוסף, יותר אמין בהרבה.
http://www.aliexpress.com/item/2013...rofessional-lift-weighting/648934416.html?s=p
אגב, מה הגובה עקב?
הזמנתי ממנו, לפני שהזמנתי שאלתי לגבי המחיר(כדי לא לשלם מיסים) וענו לי ממש מהר, והוא אמר שאין בעיה והוא יכול להצהיר שהמחיר פחות מ70/50 דולר וזה מתנה. ושאלתי גם לגבי המידות והוא אמר לבדוק לפי האורך של כף הרגל(אין אפשרות לבחירת מידות ישר).
עכשיו רק נשאר לחכות ולקוות שזה לא חרטא

הזמנתי ממנו, לפני שהזמנתי שאלתי לגבי המחיר(כדי לא לשלם מיסים) וענו לי ממש מהר, והוא אמר שאין בעיה והוא יכול להצהיר שהמחיר פחות מ70/50 דולר וזה מתנה. ושאלתי גם לגבי המידות והוא אמר לבדוק לפי האורך של כף הרגל(אין אפשרות לבחירת מידות ישר).
עכשיו רק נשאר לחכות ולקוות שזה לא חרטא
לא צריך לשלם מיסים על מתנות ?
ואיך מתנות נראות בדואר ?

לא צריך לשלם מיסים על מתנות ?
ואיך מתנות נראות בדואר ?
פשוט הוא אמר שהוא יכול להצהיר שזה מתנה וכנראה בגלל זה הוא יכול בעצם לשנות את המחיר של מה שבפנים(נעליים במקרה הזה).
אין מיסים מתחת ל75 דולר, מעל זה כמות יחסית קטנה עד 300 דולר(בערך לא זוכר בדיוק) ואז יש עוד כל מיני דברים וזה עוד יותר כסף.
אבל לפעמים לא שמים לב ולא תמיד יגידו לך שאתה צריך(לא יודע מאה אחוז איך זה הולך, אבל יש לי חבר שקנה משהו יקר ועדיין לא שילם משהו בנוסף).

תמיד תבחרו משלוח הכי פשוט ודרך דואר רגיל וככה יש סיכוי טוב שזה לא יבדק בכלל במכס.

תבקש מהמוכרים שם הם יצהירו שזה שיני חתול רק תגיד להם. אתר מעולה אני מצאתי שם בזמנו באמפרים יחסית בזול בסוף לא קניתי.
ואני קונה משם לרוב מוצרי אלקטרוניקה.

הטעות מתחילה כשאתה אומר שחמאת בוטנים שופרסל זו חמאת בוטנים.

אליק אתה טועה ומטעה. "מותג הבית" זו שיטה נפוצה בכל העולם לתת לך אותו מוצר (לרוב) במחיר נמוך יותר. בוא אני אגלה לך משהו - שופרסל לא מייצרת כלום. כלום. אין לה מפעל ואין לה מכונות וכו'. המון המון מוצרים שנמכרים תחת המותג "שופרסל" או "מגה" או "Life" (בסופר פארם) זהים למוצר ממותג מוכר במחיר גבוה יותר. לא זהה בטעם / מראה. יוצא מאותו מפעל באריזה שונה!

דוגמא, מכיר את העוגיות שוקולד צ'יפס הטעימות בעטיפה כחולה-זהב? העוגיות של שופרסל זהות ומיוצרות באותו מפעל.
קרם הגנה של מותג הבית של סופרפארם "Life" מיוצר ע"י ד"ר פישר ונמכר במחיר מצחיק.

אנשים טפשים והרשתות בונות על זה.

זה היה 60 שניות על שיווק.

1-3(1).jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית