הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע נעליים בזיל-הזול מסין

Rasmalo

משתמש משקיע
2,627
276
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,075
2,627
276
אליק אתה טועה ומטעה. "מותג הבית" זו שיטה נפוצה בכל העולם לתת לך אותו מוצר (לרוב) במחיר נמוך יותר. בוא אני אגלה לך משהו - שופרסל לא מייצרת כלום. כלום. אין לה מפעל ואין לה מכונות וכו'. המון המון מוצרים שנמכרים תחת המותג "שופרסל" או "מגה" או "Life" (בסופר פארם) זהים למוצר ממותג מוכר במחיר גבוה יותר. לא זהה בטעם / מראה. יוצא מאותו מפעל באריזה שונה!

דוגמא, מכיר את העוגיות שוקולד צ'יפס הטעימות בעטיפה כחולה-זהב? העוגיות של שופרסל זהות ומיוצרות באותו מפעל.
קרם הגנה של מותג הבית של סופרפארם "Life" מיוצר ע"י ד"ר פישר ונמכר במחיר מצחיק.

אנשים טפשים והרשתות בונות על זה.

זה היה 60 שניות על שיווק.

1-3(1).jpg
הוספת לי הרבה, תודה.
תמיד הייתי בטוח ששופרסל זה זבל בגלל זה אף פעם לא קניתי.

אליק אתה טועה ומטעה. "מותג הבית" זו שיטה נפוצה בכל העולם לתת לך אותו מוצר (לרוב) במחיר נמוך יותר. בוא אני אגלה לך משהו - שופרסל לא מייצרת כלום. כלום. אין לה מפעל ואין לה מכונות וכו'. המון המון מוצרים שנמכרים תחת המותג "שופרסל" או "מגה" או "Life" (בסופר פארם) זהים למוצר ממותג מוכר במחיר גבוה יותר. לא זהה בטעם / מראה. יוצא מאותו מפעל באריזה שונה!

דוגמא, מכיר את העוגיות שוקולד צ'יפס הטעימות בעטיפה כחולה-זהב? העוגיות של שופרסל זהות ומיוצרות באותו מפעל.

1-3(1).jpg
הרבה פעמים ראיתי ערכים שונים בין מוצרים כאלה...
תסתכל למשל על השוקולד אגוזים של שופרסל וממרח נוטלה(כמעט זהה בצנצנת).
הבדל שמיים וארץ בטעם והערכים שונים.

הרבה פעמים ראיתי ערכים שונים בין מוצרים כאלה...
תסתכל למשל על השוקולד אגוזים של שופרסל וממרח נוטלה(כמעט זהה בצנצנת).
הבדל שמיים וארץ בטעם והערכים שונים.
להפך, השוקולד של שופרסל זה בסה״כ שאריות של נוטלה, לכן שופרסל=נוטלה.. כנראה פסיכולוגי

להפך, השוקולד של שופרסל זה בסה״כ שאריות של נוטלה, לכן שופרסל=נוטלה.. כנראה פסיכולוגי
אכלתי אותם אחד אחרי השני והיה הבדל בטעם.
השופרסל מרגיש מתוק יותר (מתוק מידי) וטיפה מלאכותי.. מזכיר קצת את השוקולדים של הצבא.

אני מכירה את האתר וקונה משם בגדים ונעליים לילדים. האתר מוכר 70% זבל ו-30% מוצרים איכותיים (ככה לפחות בתחום ההלבשה וההנעלה).
פעמיים נפלתי בפח עם מוצרים לא איכותיים עד שהבנתי איך להבדיל - ברגע שהמוצר מקורי או לפחות חיקוי מאוד איכותי, הוא מצולם מכל זווית אפשרית, כולל סוליה, הטבעות של הלוגו במקומות איפה שצריך, פנים של הנעל, בנוסף אם מפרטים כל מני קשקושים בסינית.

לאחרונה הזמנתי שני זוגות נעליי נייקי ג'ורדן לפי אותו כלל, גם אם זה חיקוי, לא ניתן לזהות, מוצר מאוד איכותי. - http://www.aliexpress.com/snapshot/280729996.html - ניתן לראות שהמשווק מציג את המפרט המלא של הנעל, כולל סוליה, פנים הנעל וכו'.

והנה הדוגמה של נעלי זבל (הקניה הראשונה שלי באתר), ניתן בבירור לראות את ההבדל בהצגת המוצר -
http://www.aliexpress.com/snapshot/261606532.html - אין שום מפרט, אין תמונה של הסוליה ולא של פנים הנעל.

מסכימה לחלוטין עם דברי המפצל לגבי המיתוג - קיים מספר מוגבל של יצרנים שמייצרים את אותו מוצר בדיוק תחת מותגים שונים, ניתן לחסוך אלפי שקלים בשנה על ידי רכישת מותגים מקומיים ורשתיים במקום המותגים המובילים.

לא אמרתי שכל מוצר של "מותג הבית" שווה 1:1 למותג הכי מוצלח בסגמנט, אמרתי שיש המון מוצרים זולים שאתה לא יודע שזהים. זה קיים אגב בכל העולם ובאוסטרליה גם נתקלתי בגלידה של רשת בסגנון שופרסל שהייתה זהה 1:1 לגלידה יוקרתית ועלתה חצי מחיר. צריך פשוט להיות חכמים זה הכל. בזמנו של המחאת פסק זמן עשו כתבה על בעל חנות לממתקים שמצא מותג טורקי שנמכר במחיר מצחיק (סביב 2-3 ש"ח) לעומת פסק זמן מסויים (לא הרגיל) שנמכר ב7 ש"ח. הוא פתח והשווה ביניהם והמראה והטעם זהים, בדק וגילה שהם מיוצרים באותו מפעל ומכילים אותם ערכים. את הפסק זמן הוא אישית קונה במחיר גבוה פי 3 בערך מהחטיף הטורקי. עלית התנערה לחלוטין מהמקרה וטענה שאלו חטיפים שונים. חושבים שאנחנו מטומטמים.

אני מכירה את האתר וקונה משם בגדים ונעליים לילדים. האתר מוכר 70% זבל ו-30% מוצרים איכותיים (ככה לפחות בתחום ההלבשה וההנעלה).
פעמיים נפלתי בפח עם מוצרים לא איכותיים עד שהבנתי איך להבדיל - ברגע שהמוצר מקורי או לפחות חיקוי מאוד איכותי, הוא מצולם מכל זווית אפשרית, כולל סוליה, הטבעות של הלוגו במקומות איפה שצריך, פנים של הנעל, בנוסף אם מפרטים כל מני קשקושים בסינית.

לאחרונה הזמנתי שני זוגות נעליי נייקי ג'ורדן לפי אותו כלל, גם אם זה חיקוי, לא ניתן לזהות, מוצר מאוד איכותי. - http://www.aliexpress.com/snapshot/280729996.html - ניתן לראות שהמשווק מציג את המפרט המלא של הנעל, כולל סוליה, פנים הנעל וכו'.

והנה הדוגמה של נעלי זבל (הקניה הראשונה שלי באתר), ניתן בבירור לראות את ההבדל בהצגת המוצר -
http://www.aliexpress.com/snapshot/261606532.html - אין שום מפרט, אין תמונה של הסוליה ולא של פנים הנעל.

מסכימה לחלוטין עם דברי המפצל לגבי המיתוג - קיים מספר מוגבל של יצרנים שמייצרים את אותו מוצר בדיוק תחת מותגים שונים, ניתן לחסוך אלפי שקלים בשנה על ידי רכישת מותגים מקומיים ורשתיים במקום המותגים המובילים.
אז לפי החוק הזה הנעליים שרסמלו פירסם הן אמורות להיות נעליים איכותיות ?

הוספת לי הרבה, תודה.
תמיד הייתי בטוח ששופרסל זה זבל בגלל זה אף פעם לא קניתי.
תלוי מה.. למשל הטונה של שופרסל זה גועל נפש

אבל הרבה מוצרים אחרים הם אחלה לגמרי

אי אפשר לעשות עם הנעלים האלה סקואט

תכין אחד.. עלה לי 35 שקל ועשרים דקות לקנות וללפף את החרא השחור הזה.
יש לי פואם רולר רגיל. אני פשוט מתלמט אם כדי לי לזיין את הרקמות עוד יותר.

אל תתלבט, פשוט תקנה, אני קניתי את השני היקר יותר, מאוד עוזר להתאושש, פותח תטווח תנועה, אני התחלתי כמו בלוק והיום אני הרבה יותר גמיש הרבה בזכות החרא הכואב הזה..
היה לך רגיל לפני כן?

1-3(1).jpg
החכמת אותי פה בכללי וספציפית על העוגיות האלה. חבל שלטימטם אין חברת בית :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית